Jump to content

Off topic Diana Petra 0727643258

Diana Petra
 Share

Recommended Posts

5 hours ago, olivertwist said:

Aiurea din punctul dumneavostra de vedere,parerea mea este sa va  alegeti mai cu atentie exprimarea,dupa cum vedeti nu reusiti intodeauana sa  va exprimati corect.

Bai baiatule, abtine-te! Fa si tu ceva util cu timpul tau sau macar nu-ti bate joc de al altora!!!! Jesus! Nu mai polua aiurea. N-ai inteles nimic. Nu mai scrie!!!!

• Haha 2

Hai ca usor dar sigur Diana schimba si formatul forumului, de acum va face ea insasi recenziile in locul clientilor, ca raca intre noi a reusit deja sa bage.

Repet, scrie mare si bolduit "Bros before hoes"

• Like 2
  • Haha 1

@all, am rugamintea sa nu mai folositi functia "quote" cind raspundeti unui post aflat imediat deasupra, dublam posturile aiurea si e obositor sa stau sa editez fiecare post, fie-va mila de ochisorii mei, pliz...

@Diana Petra, poate ca ne-am gandit la aceasta posibilitate, ce te faci insa cu fetele care se apuca sa dea detalii despre clienti, sa faca publice conversatii private, sa puna poze si numere de telefon ale clientilor ? Vade retro...

• Like 2

Nu, nu. Sentimentul este reciproc intre noi. Treaba e lamurita. Eu nu-l vreau, el nu ma vrea. Hai, treci in banca ta ca iar bagi batu' prin gard😅😅😅

• Haha 1

wow ce dezbatere am generat! ca sa multumim pe toata lumea promit ca revin cu o recenzie tehnica

@Futuloiupoate ca ar trebui facuta putina curatenie in postari caci vad ca s-a cam infierbantat lumea si sper ca unora deja le pare rau de ce au scris. ca doar nu suntem pe forumul vecin 

• Like 3

• Futuloiu changed the title to Off topic Diana Petra 0727643258