Jump to content

Off topic Diana Petra 0727643258

Diana Petra
 Share

Recommended Posts

@olivertwistnu vreau sa intru in polemica cu tine. Ce am scris respecta 100% adevarul. Am ani buni de activitate pe forum si nu cred ca vreodata am indus in eroare pe cineva. Diana m-a rugat public, aici pe forum, pe topicul ei, sa confirm ca statutul meu s-a schimbat (in sensul ca folosind SMS-ul am ajuns din nou sa ma vad cu ea). Ce e “urat” in asta ?? Propun sa-ti salvezi energia si timpul pentru o alta cauza … pe topicul Dianei chiar e inutil sa comentezi numai cu hate. Respect.

• Like 1
  • Confused 1

Daca te duceai un anonim si scriai recenzia peste o saptamana nu mai aveam acum ce discuta,poti sa te faci ca nu intelegi ce am scris si tu si prostituata, dar faptul ca ti-a cerut sa scri si tu i-ai facut pe plac imediat s-a vazut "urat".Ai inteles?

Nu am contenstat ce ai scris dimpotriva am confirmat.

Aport!

• Like 1

Mojicia are formele ei … toate urate … unele mai urate ca altele … @olvertwist alege tu una dintre ele care crezi ca e mai potrivita pentru tine. “Ai inteles ??” … sau esti mai greu de cap ?? Respect.

@simplicity, ai fi putut sa te limitezi la o confirmare seaca, "da, mi s-a schimbat statutul", insa cineva e in plina campanie de redresare a imaginii, se pare. Nu stiu cum o sa faca cu cei de dincolo, aia sint cu zecile...

@olivertwist, Fight club, fight club, ne jucam dar nu dam cu fecale, ok ?

@Diana Petra, topicul de pe "Disponibilitate" ti l-a facut Nickname, in speranta ca stabilim un canal de comunicare cu tine,  am vazut ca ai si multumit acolo pentru el. Daca nu voiai topic in "Disponibilitate" puteai sa raspunzi, ori la postarea in care ti se propunea acest lucru ori la mesajele private si sa spui ca nu este necesar. Stergem daca nu o sa folosesti aceasta inlesnire.

"Ce sa fac eu sa scap de tine oare?!" - Block, block si iar block, nu are el atitia bani sa-si cumpere cartele SIM cita memorie are smatphone-ul pentru blacklist...

Asa pare, ca esti intr-o campanie in care vrei sa demonstrezi ca tu nu ai nici vina in faptul ca esti greu de abordat, altcineva e de vina, bubulii, internetul cel rau sau obsedatii care iti maninca zilele si minutele la telefon, sau cel putin asa mi se pare mie.

• Like 2

Nu, am vrut sa incetati sa mai scrieti ca nu sunt de gasit sub nicio forma si sa le dati apa la moara in felul asta celor ca tottau sa nu mai reusesc sa raspund nici celor cu care ma intalnesc de foarte multi ani si sa va arat ca nu sunt chiar asa o himera si ca oamenii nu scriu, foarte multi nu scriu. Un exemplu este simplicity care de obicei scrie, dar de mine nu a scris, doar cand l-am rugat eu ca era si el tot cu  nu sunt de gasit si intre timp ne-am reintalnit.

Voiai sa fiu necivilizata? Am multumit,da. Eu nu am raspuns la propunere,m-am gandit ca se intelege ca nu imi doresc asta. Varianta comunicarii ramane numarul meu de telefon 

@Diana Petra, noi (y compris moderatorii si adminul) nu putem sa controlam ce scrie un user sau altul, sint experientele lor, ce ai vrea, fiecarui user care se plinge ca nu da de tine neam sa ii scriem        " persevereaza, continua, suna pina iti da singele pe nas, o sa raspunda ! uite, lui xxxxxxxx i-a raspuns ( pentru ca avea numarul lui salvat...)"

Nu inteleg de unde convingerea ta ca faptul ca scrie in topicul tau de aici ca esti greu de gasit ii determina pe unii sa sune compulsiv. Poate ca asa e, insa nu e singurul forum in care scrie acest lucru.

Nu a spus nimeni ca esti himera, ai mai raspuns pe topicul tau, rar, dar ai raspuns. Problema e ca doar acolo ai raspuns.

Sint foarte multi lurkeri, oameni care consulta forumul insa nu scriu niciodata nimic, care beneficiaza oarecum "pe gratis" de experientele celor care scriu, nu avem ce sa le facem, nici voi, nici noi.

• Like 1

Pentru ca de fiecare data a fost acelasi rezultat. Pana si domnul Olivertwist mi-a trimis un mesaj de control asa de curand😅 N-avea niciun gand,doar asa sa vada poate daca ii mai raspund

Am peste 5000 de numere in memorie. Ce ar insemna sa imi trimita un singur mesaj pe saptamana doar 10% din contacte, dau si eu un exemplu

Asa,de check in fara niciun scop

Pe tottau am spus ca am avut noroc si nu doresc sa il primesc sub nicio forma

Si apropo,am raspuns la 5 numere de telefon noi ieri si ce crezi?! M-am facut de...vorba aia ca i-am asigurat ca voi raspunde pe viitor si la sms fara probleme si nu stiau despre ce vorbesc. Nu auzisera de niciun forum...

Si sincer,am preferat tot timpul intalnirile discrete de ambele parti. Bucuria intalnirii si atat. Fara cate alunite am,ce culoare are prospul si alte lucruri inutile din punctul meu de vedere. Nicio experienta nu seamana cu alta si fiecare om e unic in felul lui. Cele mai frumoase experiente le-am avut si le am cu cei care nu au scris niciodata

18 hours ago, Futuloiu said:

@Diana Petra, topicul de pe "Disponibilitate" ti l-a facut Nickname, in speranta ca stabilim un canal de comunicare cu tine,  am vazut ca ai si multumit acolo pentru el. Daca nu voiai topic in "Disponibilitate" puteai sa raspunzi, ori la postarea in care ti se propunea acest lucru ori la mesajele private si sa spui ca nu este necesar. Stergem daca nu o sa folosesti aceasta inlesnire.

"Ce sa fac eu sa scap de tine oare?!" - Block, block si iar block, nu are el atitia bani sa-si cumpere cartele SIM cita memorie are smatphone-ul pentru blacklist...

Asa pare, ca esti intr-o campanie in care vrei sa demonstrezi ca tu nu ai nici vina in faptul ca esti greu de abordat, altcineva e de vina, bubulii, internetul cel rau sau obsedatii care iti maninca zilele si minutele la telefon, sau cel putin asa mi se pare mie.

Colegule(dacă imi permiți sa-ti spun așa), nu cred ca are rost sa-i mai explici ceva deoarce este evident ca femeia nu dorește sa comunice, efectiv se complace in metoda ei ineficienta de a comunica cu clienții si apoi se da lovită si/sau nemulțumita de adevarul care se scrie despre ea.

Toti ii spun ca greșește dar fata e cocoțată in dud la ea si nu dorește sa revina cu picioarele pe pământ, aia e, ii doresc succes si cât mai multe telefoane de la disperați ca poate așa mai coboară o craca doua :)

• Like 3

Multumesc de urare. Sa stii ca functioneaza!👏

Avusesem cateva convorbiri foarte placute astazi si era prea frumos sa ramana asa. Continuati,va rog!

Explicati-mi voi cum se face ca eu sunt proasta si nu stiu

@Futuloiuam demarat ostilitatile cu o discutie, de incalzire, despre plasma quark-gluon, apoi am dezbatut un subiect fascinant și controversat: legatura dintre liberul arbitru si fizica cuantica. intr-un final apoteotic am finalizat cu o fuziune termonucleara la cald (personal nu cred in "fuziunea la rece").

acu' serios ce crezi ca am facut?  ca sa-l parafrazez pe sheldon cooper: am practicat coitul (in aproape toate variantele cunoscute) :)

• Haha 1
  • Sad 1

23 hours ago, Futuloiu said:

in rest abureli si asskissing...

Pe prima pagina scrie mare si bolduit "Bros before hoes", nu vreau sa creez conflicte sau altceva, dar... daca toti am face la fel, s'ar duce pulii de suflet...

@cardinex, bros before hoes, bros before hoes dar la unii e pussy before anything...

Revenind, sint o gramada de lurkeri care nu contribuie cu nimic aici, doar profita ca altii sparg bani si isi impartasesc experientele, onanisti care au probabil hdd-uri intregi cu poze sa se autosatisfaca, vanatori de trofee cu care sa se laude prietenilor, frustrati pe care nu-i mai primeste nici o fata din cauza comportamentului, asskiss-eri care cred ca o sa primeasca o scarpinatura in plus pe coaie daca fac sluj, avem di tati, sintem oglinda societatii in care traim.

• Like 2

Bine nici cererea de detalii la modul agasant nu mi se pare in regula si aici ma refer la Topicul lui @Diana Petra.

Doamna a pastrat o oarecare discretie asupra activitatii dansei,s-a demonstrat ca este reala,fiecare dintre noi impartasim cat credem noi de cuvinta ca putem.

Ce tot incercati sa va facetii iluzii cu o doamna care are primele recenzii in 2011 ?!

Realistic vorbind in afara de GFE maxim si un corp intretinut ce credeti ca o recenzie cu toate detaliile v-ar face sa ii calcati pragul?

Asta daca nu sunt unii fix din acele persoane care le enumarati mai sus.

• Haha 1

Doamne fereste! Atat de tare va plictisiti si chiar nu aveti nimic interesant de facut cu timpul vostru?!!! In topicul asta ce mai caut?

• Haha 1

@olivertwist, stii ce mi se pare mie agasant ?

Faptul ca cineva scrie o postare clar la solicitare si nici macar nu se oboseste sa o scrie corect, cu detalii legate de servicii prestate si pret platit, cum ar fi normal. Elogii sterile, adaugate la corul laudatorilor, mvaaaaai, ai ce vorbi, fiti domni, blabla.

Ok, am inteles, e inteligenta, bravo ei, servicii la superlativ, din nou, bravo ei, dar il durea mina sa adauge  ON, NP, 400/H  ? Nu, trebuie sa facem misto de aia care intreaba, am discutat fizica cuantica, bai asta, ce te fute grija pe tine ce am facut noi... Cam asa suna.

Nu imi fac nici o iluzie, nicio recenzie nu m-ar face sa-i calc pragul, puiul ala a zburat de mult, nu pentru mine solicit aceste detalii, ci pentru acuratetea informatiilor, insa vad ca lucrul asta conteaza din ce in ce mai putin,        "fiecare dintre noi impartasim cat credem noi de cuvinta ca putem"

• Like 4

Aveti dreptate,daca la asta faceati referire,in mintea mea "detaliile" lipsa erau interactiuni intime ,nu serviciile care lipsesc.

Raspunsul acela savant chiar nu isi avea locul.

Am fost primul deranjat de recenziile evidente facute la cerere.

Nu merita banii aceia.

• Like 1

• Futuloiu changed the title to Off topic Diana Petra 0727643258