Jump to content

Flory - Bd. Burebista


duriga
 Share

Recommended Posts

Buna duminica (cat a mai ramas din ea...) tututor,

Ma poate ajuta cineva cu numarul de telefon al Drei. 😂😂😂 Flory? O "maseuza" bruneta, care acum cativa ani presta undeva pe Bd. Burebista, si care accepta fisting anal. Bine, asta doar dupa un intreg dans nuptial, care incepea cu un masaj bine facut, dar care se termina cu "da iti este scarba, am manusi chirurgicale in baie".

Va foarte multumesc,

D

Link to comment
Share on other sites

multumesc. despre ea este vorba. am mai scris, insa am fost luat la misto de mai multi "colegi" de pe aici. asadar, prefer sa fac low profile. cert este faptul ca fata asta, daca stii sa o iei cum trebuie, si ma refer aici mai ales la un comportament civilizat, nu la altceva, fata asta face niste chestii incredibile. ma crede lumea sau nu, chiar face fisting anal. nu am eu cea mai masiva mana de barbat care exista, dar nici cea mai mica. si a intrat pana la incheietura. iar ce mi-a placut cel mai mult, a fost faptul ca i-a facut placere, nu a fost doar prestatie contra cost. cons: dureaza destul de mult pana o aduci unde trebuie, insa merita. si, de ce sa nu fim onesti, nu este o mare frumusete. dar, who fisting cares, ca sa zic asa?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Bună ziua tuturor, 

După ani și ani, vorba cântecului, am sunat la numarul de telefon reamintit cu atâta bunăvoință de @Root. Nu mai este al lui Flory, ci al unei doamne in vârstă, asistentă medicală pensionară, care ne roagă pe toți sa nu o mai sunăm 🤣🤣🤣

Totodată, daca știe cineva noul număr de telefon al demoazelei (sic!) în chestiune, îi mulțumesc încă de pe acum pentru share. 

Zi frumoasă! 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...