Jump to content

(V) denisa outcall 0762808725


fuckit
 Share

Recommended Posts

TANARA la tine sau la hotel, sunt o fire vesela, fara fite, modestia ma reprezinta, ador ce fac, nu sunt mecanizata, robotizata, masez excelent, fara graba, fara sa ma uit la ceas, poze reale, Denisa, 23 18 dec. 11:00

Suna 0762808725 ( 0762.808.725 )

 

[attachimg=1]

width=100 height=75http://s1.postimg.org/i29fcpwiz/desc_rcare.jpg[/img]

 

width=100 height=75http://s1.postimg.org/6omw1im0b/desc_rcare_1.jpg[/img]

 

images.jpg

 

width=100 height=75http://s1.postimg.org/nb4galey3/images_1.jpg[/img]

 

chemat pe domnisoara in seara aceasta, ne intelesesem la 250 2 h oral si normal cu tot cu taxi.arata la fel ca in poze , sanii nr 3 foarte fermi.

ajuns relativ repede in aprox 20 de min , socializat putin si s-a cerut la dus.incepe cu oral fara maini dar nu deep , cu fin orala.

nr 2 surpriza nu are prezervative si spune ca o poate face fara ...  ii spun ca nu sa imi dea 150 inapoi sau sa faca anal ...pustoaica speriata ca nu vrea ca nu a mai facut ...ii cer sa sa se imbrace si sa imi dea 150 inapoi ...si intr-un final accepta dar "sa nu io bag toata si foarte incet"  8)

intors caprita si dupa vreo 2 3 min de incercari am reusit sa o bag (fff stramta cred ca avea dreptate ca nu mai facuse ) dupa ce am inghsuit-o in perete de nu mai stia saraca unde sa se duca am dat in curul ei ca disperatu pana am finalizat (fara preze ..ca nu avea ) cand s-a intors parca avea lacrimi in ochii..

 

concluzie : merge la pretul pe care il cere..

post-2346-150392417906_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Deci ai facut anal fara prezervativ. E foarte periculos :(. Mai ales daca ea nu făcuse clisma înainte. Iar faptul că acceptă sexul fără prezervativ e un mare minus și un uriaș pericol.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ma bag si eu la acest topic.....cam inutil.

- sex anal nepro cu o escorta este extreme de riscant, cam ca o ruleta ruseasca cu 3-4 cartuse in butoi. (din 6, pt neavizati)

- chiar in cazul contactului direct intre sangele celor 2 implicati, hepatitele se iau cam de 1 din 3, hiv cam 1 din 10. statistic. infectiile "banale", cu diversi germeni caracteristici materiilor fecale, sunt destul de probabile, insa nu se compara in gravitate cu BTS-uri, sau muult mai grav, HBV, HBC, HIV, etc. Etc e un virus de laborator.... ;D

- sexul oral fara protectie te supune moderat la riscul de BTS(unele bts-uri se iau f usor oral, de ex sifilisul cand purtatorul are o leziune active in gura/gat), f putin probabil hepatite, si extrem de putin probabil HIV. Insa, daca gura respective are o leziune expusa si oarecum doar sangeranda (de ex si cel mai riscant extractie recenta, carie profunda, gingie sangeranda) treaba se schimba. In rau. In rau de tot.

-sper ca nu vom tolera, si ma refer aici si la colegi, si la moderatori, o atitudine si un limbaj nesincrone cu mottoul "Gentlemen's Club for the appreciation of female companionship", si aici insist pe faza cu jentelmanul. acest gen de atitudine se regaseste pe nimfolabe, de ex, si mi-as dori ff mult sa nu ne infectam si noi cu el. Cand e vorba de atitudine si limbaj, recomand sa ne protejam, si oral, si....scris.

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Exact cam in aceeasi nota a fost si reply-ul meu la postarea lui fuckit (reply sters de moderatori din motiv de off-topic).

Dar treaba este mult prea serioasa. Cred ca este de datoria noastra sa inhibam astfel de atitudini si comportamente.

Cred ca tb. sa-i invatam pe unii, cu forta daca trebuie, ca avem un hobby destul de periculos.

Cred, de asemenea, ca fetele ce accepta sex neprotejat ar trebui trecute la tepe. Stiu, suna a paranoia, dar mai bine sa fim ultraprecauti decat bolnavi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...