Jump to content

Doamna blonda berceni 0762.144.015


bogdan_alex
 Share

Recommended Posts

DOAMNA blonda, Berceni, 35 ani te astept la mine sa ne iubim;  04 Feb 11:00

0762144015 ( 0762.144.015 )Bucuresti

Anunt real, incercat astazi, orele 17.00

Locatie. Berceni, str Resita, inainte de statia Resita cum vii dinspre Big berceni

Fata. Incepatoare, prospetime, dulce, zapacita, noua in domeniu

Sunt din zona si abia am inteles dupa indicatii unde sa ajung. Mutata de curand, nu stie sa explice :) unde are locatia.

Apartament. 2 cam, curat

Pregatiri: constatam ca nu are prezervativ, doreste doar sex oral, apoi gaseste cu greu unul in geanta. E bine sa aveti unul in buzunar.

Se declara foarte curata si este. Dus eu si ea, a insistat sa il spal pe gogu de mai multe ori, ea spalandu-se jos la fel.

Aspect. Blonda, draguta, zapacita, il are pe vino incoa, sani mari, voluptosi, un pic plinuta dar nederanjant

Actiune. Am mai fost la escorte dar a fost prima care mi-am dorit sa o sarut, m-a tinut in brate, m-a sarutat, am sarutat sanii, apoi mi-a facut un bj cu tendinte de deep din picioare foarte bun. Lins la pasa, un pic neepilata, dar ok, s-a aprins natural, pus prezervativ si finalizat glorios dupa cateva minute. Mi-a reprosat de ce am terminat asa repede ca se simtea bine.

Ca si ps. Suna telefonul, nu reusea sa ii explice urmatorului cum ajunge si ma da la tel. Super, ii explic omului si imi spune ca renunta, cu toate ca eu as fi apreciat.

Concluzii. Sunt vechi pe site, cred ca e primul post aici

Fata. Noua in domeniu, neprihanita de sictir, isi doreste sa te simti bine, cat va mai fi.

M-am hotarat sa va impartasesc si voua acest lucru. Nu o stricati, am fost de curand la o colega lucratoare si am plecat cu un gust tare amar.

Halat. [highlight]100 lei[/highlight]

Link to comment
Share on other sites

Salutare,

Intors din misiune raportez:

Întărâtat de ce am citit mai sus am pus mana pe telefon sa stabilesc o intrevedere.

Mi a raspuns o voce feminina si am stabilit sa revin cu un telefon cand sunt in zona. Am cerut detalii despre locatie si programari nu am intrat in alte detalii.Nu m a intrebat de unde am nr sau unde am vazut anuntul.

A ramas sa sun cand sunt in zona. Mi a spus sa stau linistit ca e pana la 7 seara si sa mi vad de treaba. Am sunat mai tarziu din nou pentru a comunica ora la care as putea sa ajung. La fel nici o problema. Am mai sunat a 3 a ora sa spun ca sunt in taxi si ma indrept spre locatie.

Am ajuns la statia Resita si am sunat o . Surpriza, linia era in continuu ocupata. Si sun si sun si pana la urma raspunde si cocoana. I am spus ca am ajuns si ca o rog sa ma indrume spre locatie.  M a intrebat daca am mai vorbit astazi. I am spus ca de cateva ori. Imi spune atunci sa astept 10 min ca e cineva la ea si ma suna inapoi. Chiar mi a spus sa stau linistit ca ma suna imediat. Bineinteles ca dupa 10 min nu m a sunat; am incercat sa o sun dar linia in continuu ocupata. Am dat si sms si nimic. Dupa vreo 30 de min, satul sa tot stau in frig, am chemat un taxi si am plecat. M a costat distractia 30 ron( taxiul).

Concluziile le trageti singuri,

Chiar nu mai luasem demult o tzeapa si simteam nevoia :))

Sa aveti spor !

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

doamna respectiva am impresia ca este dusa cu capul locuieste in Titan . in Resita este un apartament probabil al unei cunostinte care nu este in tara , nu o gasiti mereu in Resita dar spune ca sa asteptati ca vine in 10 minute dar se face mai mult de o jumate de ora pt ca vine din Titan cu taxiul . de ce spun ca e dusa cu capul ? pt ca din Titan pana in Resita si retur Taxiul face 35 de lei iat dansa presteaza la 50 de lei pt o finalizare . in rest doamna ar fi ok daca ai fi sigur ca o gasesti mereu si nu te tepuieste cateodata

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...