Jump to content

(V) AMALIA Obor Altex 0736273633


kristi2222
 Share

Recommended Posts

Aparitie relativ noua si interesanta

poze,se pare reale(help,plsease)

se recomanda AMALIA

Tinerica tare, subtirica

un pret f ok [highlight]100 lei/ora[/highlight](normal,oral, fk)

cei care mi au recomandat o vorbesc de un GFE destul de ridicat  si un raport calitate/pret f bun

 

Link to comment
Share on other sites

AMALIA, 18 ani, 1,75 m, simpatica si plina de viata, sunt noua in domeniu si am descoperit ca imi place ceea ce fac, asadar, ofer momente de placere intensa domnilor amatori de senzatii tari, sex oral, normal, fantezii, 19 Dec 12:35  [highlight]100 RON ora[/highlight]

0737183669 ( 0737.183.669 ) Bucuresti

 

74653841.jpg 74653851.jpg 74653861.jpg 74653881.jpg 82342811.jpg 82342821.jpg 82342851.jpg 86880771.jpg 86880791.jpg 86880811.jpg 86880831.jpg 86880851.jpg 86880871.jpg 86880881.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Am vizitat-o eu in urma cu cca 2 luni, din pacate nu prea mai apuc sa postez..

Era probabil in prima (sau primele zile) ale acestei meserii atat de nobile, tinerica, timida si inocenta.

Locatia este la Obor, deasupra magazinului Altex. Mai este in locatie cu o tipa matura si o alta tipa pe la 32-35 ani (am fost si la ea, promit ca imi fac timp o ora sa mai scriu si eu o recenzie).

Incerc sa completez recenzia mai tarziu, ideea de baza este ca mie unul mi-a placut si la pretul respectiv este foarte ok.

 

Later edit - sa o luam regulamentar:

Locatia: zona Obor, deasupra magazinului Altex. Apartament cu 2 locuri de tragere, curatel (desi s-ar putea si mai bine, in special in ceea ce priveste asternuturile...insa la cata lume trece pe acolo fetele nu mai fac fata). Punct alb pentru prosop, mereu am primit unul care parea curat direct din dulap, si nu de la uscat din baie sau balcon ca prin parti.

Servicii: sex oral si normal, [highlight]100 lei o ora[/highlight], se pot face si 2 finalizari. Fata nu face insa finalizare orala.

Apect: pozele puse mai sus sunt reale, cca 167-170 inaltime, slabuta, destul de comuna la fata insa placuta, bruneta tunsa cu breton. Sanii sunt mici si totusi nu foarte fermi, la pizdulice nu este complet epilata si mai pastreaza o dungulita de par.

Prestatia: am impresia ca am fost printre primii din activitatea ei de curvasareala, avea niste fraze parca invatate pe de rost de la cineva care ii facuse instructia. Avea la acel moment acea inocenta si candoare pe care sper ca si le-a pastrat, desi e greu in business-ul asta si mai ales cu modelul de acolo (este un fast-fut mai spalat, ora este ora insa esti atentionat discret cand te apropii de limita printr-o bataie in usa...).

M-a intrebat uitandu-se in ochii mei daca ma poate saruta, apoi m-a intors in timp cu 20 ani cand imi tavaleam colega de liceu prin pat...

La oral nu exceleaza, insa nu se grabeste si primeste indicatii cum si pe unde sa insiste. Se uda natural si nu este atat de stramta pe cat imi imaginam. Cu toate astea sexul normal a fost foarte ok, cu FK din belsug si mai multe pozitii schimbate foarte natural. Am finalizat in prezervativ si m-a mai tinut in ea vreme de cateva minute bune, simtindu-i totodata spasmele pizdulicei ei tinere.

 

Una peste alta, am petrecut cca 50 min foarte placute, [highlight]am platit 100 lei la inceputul sedintei.[/highlight]

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest blackman

Am avut inca 2 tentative esuate de a reveni la domnisoara in cauza.

Prima data, dupa confirmarea cu 30 min ca ma indrept spre ea, m-a lasat sa sun in disperare odata ajuns la Obor, nemairaspunzand absolut deloc.

Dupa vreo cateva zile fiind in trecere prin zona o sun si intreb daca este libera in 15 min. Spune bucuroasa ca da, insa cand ajung efectiv ma informeaza ca in cele 15 min i-a venit ciclul.

Deci atentie si rabdare...desi nu stiu daca se justifica.

Link to comment
Share on other sites

Am ajuns si eu dar n-am intampinat probleme legate de programare.

Fata este clar incepatoare dar la ea, asta nu e neaparat un lucru rau.

Este destul de vorbareata dar nu incearca sa consume timpul cu taclalele.

Nu prea am multe lucruri de adaugat fata de cele spuse mai sus.

Mie mi-a placut.

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

mda,se pare ca e o confuzie...am luat info din alta parte.......

 

Nu am fost niciodata de-acord cu abordarea asta, copy-paste din alte surse neverificate.

Argumentul nostru era tocmai calitatea postarilor facute de useri credibili, bazate in primul rand pe experiente reale, "traite" la fata locului. De-asta nici nu avem probabil topicuri de 100 de pagini....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 6 months later...

Servit de curand. S-a mutat într-o locație nouă - un apartament la intersecția Calea Șerban Vodă cu Bd. Gheorghe Șincai. O cocină.

M-a întâmpinat în chiloții și sutienul ala albastru în timp ce vorbea la telefon cu alt futac. Îi explica de zor că dacă vrea o să fie disponibilă la ora X+1, pentru că "programarea" de la ora X tocmai a venit. Eu eram "programarea". În fine. Am decis să rămân, în ideea că... dacă tot am ajuns, că tot eram acolo, eram cam stătut, e slabă și are un cur mic, e drăguță și la față... pula mea... și costă doar 1 milion... Deși toate simțurile și experiența mea de până acum îmi spuneau că nu o să-mi placă pentru că aia e o cocină iar duduia e o prestatoare de fast-fuck. 

Am primit un prosop curat care mirosea a jilav, după duș am fost invitat în patul cu așternuturi care nu se schimbă niciodata. Prestația în sine destul de amatoricească. Oralul e mai mult "de încălzire". La normal obosește destul de repede dacă o pui deasupra, iar ca tehnică e neconvingătoare. În plus, e destul de lărguță.

În concluzie, nu știu ce să zic. După mine e doar o fătucă oarecare care s-a apucat de facut bani cu curul fără să aibă vreo aplecare sau vreun talent pentru meseria asta. Unora s-ar putea să le placă. Eu pot doar să afirm că nu este cea mai boccie, nici cea mai tută și nici cea mai nesimțită prestatoare de fast-fuck pe care am văzut-o eu vreodată...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...