WannabeSensationSeeker Posted April 14 Share Posted April 14 Salut, nu stiu cati din voi folositi instagram dar eu cel putin il folosesc zilnic, in sensul ca fac doom-scrolling, nu caut ceva anume dar imi apar frecvent poze a diverselor tipe pe pagina de recomandari, de multe ori se intampla ca aceste fete sa aibe poze in locatii cel putin exotice gen thailanda, bali si ce alte locatii mai sunt la moda fara sa vad vreo alta persoana in cadru. In descriere nu vad nici-o preocupatie decat in rarele cazuri in care vad unghii, gene sau make-up. Acum, nu ma intelegeti gresit dar sunt curios daca aceste femei sunt sponsorizate sau pur si simplu au un sir de barbati care le dau bani fara nimic in schimb. Recunosc ca sunt unele fete care pe mine ma atrag mult dar nu stiu cum as putea initia ceva in cazul in care o sa am portofelul necesar. Am mai citit ca prin cluburi de fitze, s-ar practica un soi de sexwork mai pe ascuns dar nu prea stiu cum e ca nu prea un cerc extins de prieteni si aia pe care-i am nu frecventeaza asemenea medii. Mi-ar placea sa aud pareri si sfaturi din partea celor care sunt mai experimentati sau expusi la asemenea povesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted April 15 Administrators Share Posted April 15 15 hours ago, WannabeSensationSeeker said: fara sa vad vreo alta persoana in cadru. Intreaba-te si cine le-a facut poza respectiva :))) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simplicity Posted April 16 Share Posted April 16 Exact ! Cel care le face pozele, dar nu apare niciodata in pozele facute ! Clar, sponsorul (oficial sau nu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elchacal2 Posted Friday at 05:16 Share Posted Friday at 05:16 In afara de cele sponsorizate de vreun baiat cu bani, romancele sunt destul de rezistente la foame. pentru o excursie ocazionala intr-un loc exotic si instagramabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts