quark Posted January 5, 2025 Posted January 5, 2025 as vrea sa bag o tura asiatica prin aprilie/inceput de mai (~6 saptamani) si zau daca stiu unde sa merg: - prima optiune ar fi din nou thailanda (pattaya pe care am rata-o anul trecut si chiang mai) dar ar fi probabil a 10-a vizita in utimii 15 ani si e cam mult si pentru mine - a doua vietnam cu saigon si insula lor minune Phu Quoc. in vietnam am inteles de la un prieten ca se poarta "inchirierea" pe termen mai lung 1-2 saptamani - a treia Bali. aici nu am nici o referinta. aveti ceva referinte pentru Bali sau Saigon?
Administrators steroidu Posted April 12, 2025 Administrators Posted April 12, 2025 On 05.01.2025 at 20:27, quark said: aveti ceva referinte pentru Bali sau Saigon? In Bali n-am, dar in HCMC (Saigon) gasesti gramada. Nu e nevoie de super-long term - decat daca iti doresti asta. Sunt foarte multe massage parlors (direct bordeluri) si din ce tin minte, preturile erau foarte ok (~25 USD). Vezi si pe internationalsexguide.org
Recommended Posts