Masaj Nimenieu Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 Neata și bine v-am găsit! Servicii si preturi: Exclus orice tip de contact sexual sau intim! Experienta aproape 18 ani. Locatia, sector 3 Dristor. Masaj de relaxare somatic și masaj erotic 350 de lei 60 de minute. Masaj relax erotic 90 de minute 550 lei. Masaj relax erotic 120 de minute 700 lei. Masaj cald/fierbinte. Variante care includ roci vulcanice. 60 de minute 400 de lei 90 de minute 600 de lei 120 de minute 750 de lei. Program: Luni-vineri 9:00-16:00 Sambata-duminica 9:00-14:00 Nu accept limbi, degete, sărut! Nu fac deplasari, masaj la cuplu sau femei. Nu negociez servicii sau preturi, ori reduceri pt recenzii. Saptamana frumoasa și va aștept la rasfat fierbinte! Despre mine: sunt o femeie de 40 de ani, nu sunt o bomba, sunt o femeie cât se poate de normala. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saw57374747 Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Nu merita banii, arata binisor la corp dar este batrana, dantura varza, mult 400 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masaj Nimenieu Posted December 3, 2024 Author Share Posted December 3, 2024 Multumesc! Datorita ție aflu lucruri noi despre dantura mea va încurcă tare prezenta mea, nu?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmcsar Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 @Saw57374747 așa pe scurt din prima ?! Cu ce te-a supărat? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 L-a zgariat cu dintii la oral cred 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masaj Nimenieu Posted December 4, 2024 Author Share Posted December 4, 2024 Ma confunzi intenționat și înțeleg și de ce... chiar credeți ca veți schimba ceva cu comentariile asta? Domnii care chiar vor masaj real vor ști unde sa apeleze chiar dacă voi incercati sa ma discreditati. Succes! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 @Masaj Nimenieu, nu incearca nimeni sa te discrediteze, sint niste comentarii benigne la postarea lui Sawmultenumere, care ar fi putut sa fie mai detaliata, cind te-a vizitat (daca te-a vizitat), ce ati facut, cit a platit, d'astea... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cardinex Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 10 hours ago, Masaj Nimenieu said: Ma confunzi intenționat și înțeleg și de ce... chiar credeți ca veți schimba ceva cu comentariile asta? Domnii care chiar vor masaj real vor ști unde sa apeleze chiar dacă voi incercati sa ma discreditat. Succes! Nu te confund si nici nu incerc sa schimb ceva, ba mai mult iti respect munca si serviciile oferite. Am scris intentionat o utopie pentru a fi ironic la adresa colegului care a aruncat petarda si ti'ai fi putut da seama de asta dupa reactia avuta la postarea lui. Fii te rog putin mai relaxata, nu toata lumea e setata pe modul pervers si nu toata lumea are ceva cu tine. uite, iti dau si un trandafir in semn de pace 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masaj Nimenieu Posted December 5, 2024 Author Share Posted December 5, 2024 Multumesc! Ideea e ca nu vreau sa se interpreteze ca fac sex și sa ma streseze lumea cu asta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saw57374747 Posted January 3 Share Posted January 3 Este un masaj prea scump pentru ce ofera doamna ce vrei sa va zic mai mult , duceti va, eu mi am luat teapa am crezut ca e mai misto dupa cum arata in poze, dar nu, nu este, si la final face un fel de masaj cu barbia si buzele ca si cum ar fi un oral si cam atat. nota masaj6/7 maxim (400 ron mult prea mult ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masaj Nimenieu Posted January 4 Author Share Posted January 4 Bună! Mai multe detalii se poate? Locatia... garsoniera/apartament, de ce varianta de 400 și cu ce dispozitiv ati ales sa va fac masajul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masaj Nimenieu Posted January 9 Author Share Posted January 9 Neata! incepand de azi voi fi in Bucuresti pana pe 15/16. Sa clarific anumite aspecte ca să nu își mai ia nimeni țeapa... Multi vizitatori au venit cu gândul ca vizitele la mine sunt investiții pe termen lung. Eu sunt ft prietenoasa de fel și anumiți băieți au confundat asta cu naivitatea probabil și, asa se face ca m am trezit cu mesaje în care mi se aducea la cunostinta ca ar dori sa se sinucidă ca nu au bani. Alți domni au crezut ca venind de cateva ori la mine vor primi extra servicii pt fidelizare... Alții au venit cu gândul de reduceri pt recenzii sau chiar sa rămână la programarile stabilite tot de ei. Alți domni și au creat o imagine deformata zic eu despre noi, femeile din acest domeniu... etalonul lor de frumusețe ar fi: gene/maturi, mutra buhaita de botox, buze desfundatoare... si dinți falși. Ei bine, eu sunt adepta naturalului, consider ca nu am nevoie de îmbunătățiri cu atât mai puțin la dinți în condițiile în care pana la 40 de ani dintii mei nu au necesitat nici măcar o plomba! Așadar, dacă sunteți interesați doar și numai de masaj, va respectați și nu incercati tertipuri ieftine pt cele menționate mai sus, eu va aștept cu cea mai mare placere sa va rasfat! Ziulica frumoasa! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elchacal Posted January 9 Share Posted January 9 puțin ipocrita opinia ta… referitor la acid in buze si altele, avand in vedere ce tzâtzane ti-ai pus. : )) in rest, ești superba, felicitări! PS. sanii ne putem juca cu ei ? daca altceva nu se poate < 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masaj Nimenieu Posted January 9 Author Share Posted January 9 Eu nu am vrut tzâtzane dar mama natura s a împotrivit și medicii nu au putut sa-mi îndeplinească dorinta pt niște merișoare... asa ca m am ales cu pepeni. Sanii au fost o necesitate, poveste lunga. Se poate juca dar cu blândețe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conacu Posted January 9 Share Posted January 9 Salutare! Am mers de cateva ori la ea pana acum si deja am o parere formata. Daca iti doresti cel mai corect masaj de relaxare si erotic trebuie sa mergi la ea. Am mers la ceva fete si pot spune ca tipa chiar isi merita banii. Este atenta la detalii (paturica incalzita, ulei cald in perioada asta, papuci samd). Daca te duci pentru futai, te asigur ca nu trece deloc peste barierele impuse de ea. Te duci pentru masaj de relaxare si erotic. Programarea pe Whatsapp este destul de rapida, totul este prompt, locatia este curata si cu locuri de parcare la Lidl-ul din apropiere, baia la fel cu tot ce trebuie, iar camera de actiune pe mine ma incanta super mult. Camera obscura si in miezul zilei, muzica ambientala, salteaua incalzita, ulei cald. Cel putin pe mine ma face sa ma simt super bine. Masajul de relaxare este printre cele mai bune si atenta la detalii (ce tin de masaj). Am fost ceva pe la masaje normale si va pot spune ca nu este foarte departe de adevaratele profesioniste. Masajul erotic este unic, nimeni in bucuresti nu mai foloseste tehnicile ei care din punctul meu de vedere sunt super excitante. Mergeti, incercati si sper sa imi dati dreptate. Nu limbute, degete prin si din astea. Frumusetea tipei, aici fiecare dupa standardele lui. Nu comentez prea mult pentru ca ce imi place mie, poate tie nu iti place. Note: masaj de relaxare: 9 masaj erotic: 9 locatie: 8 Amenda? 350lei De revenit? Eu sigur revin 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts