Jump to content

Cine va castiga Turul 2 la Prezidentiale?

steroidu
 Share

Cine va castiga Turul 2 la Prezidentiale?  

31 members have voted

1. 1. Cine va castiga Turul 2 la Prezidentiale?

• Calin Georgescu
      12
    • Elena Lasconi
      19

Recommended Posts

• Administrators

Dupa surpriza de la Turul 1, se anunta un Tur 2 foarte disputat. Care e parerea voastra?

5 hours ago, steroidu said:

Care e parerea voastra?

Avem o "presa" si niste analisti politici de toata jena, niste vome.

Ca sa nu ajungem sa marsaluim pe strazi (din nou), dar de data asta cu steaguri verzi si sa fie obligatoriu sa participam la utrenii, liturghii si vecernii, sper sa fie Lasconi, asa femeie proasta cum zic unii ca ar fi.

• Haha 1

Proasta nu e sigur, problema e pregatirea si lipsa experientei la nivelul asta. Din pacate in actuala situatie geopolitica si la ce schimbari se anticipeaza in Europa la anul, erau musthave'uri la urmatorul presedinte, dar ca de obicei poporul roman ne'a pus intr'o situatie ingrata pentru turul doi.

Daca nu iese lumea la vot o sa vedeti ce bine va fi cand veti invata limba rusa, drept recompensa , on the job! E un psihopat foarte periculos care afirma  ca "sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca'. Nu imi vine sa cred ca mai exista dezaxati in libertate care sa gandeasca asa. Belarus scrie pe noi :) 

La turul al doilea se va vedea cat de profunda este patura "suveranista" in societate. Ca multi de pe aici am emotii..., mai ales ca am aruncat manualele de limba rusa. за Родину

Lasconi o sa iasa, si-au anuntat mai multe partide sustinerea ei neconditionata, mai putin PSD care sper sa sufere cat mai mult. Oricum ea ar fi iesit conform procentajelor, daca nu aparea lache asta care a castigat prin spam si voturile "intelectualilor".

Cert este ca politicul a primit o lectie, acum au inteles ca nimeni nu-i mai vrea si ca trebuie sa schimbe macazul, bineinteles, mai putin PSD_ul

• Like 1

37 minutes ago, Torq said:

Oricum ea ar fi iesit conform procentajelor

sa fim seriosi. nici nu ajungea in turul 2. ar fi fost o finala Ciolacu-Simion daca sosocarii/patriotii/suveranistii nu isi indreptau atentia catre CG si daca PSD nu isi sabota singur candidatul.

am votat “util” Ciuca. eu prost. omu ala nu ar putea sa convinga o prostituata in bordel sa i dea un pahar cu apa.. pe bani.

sper sa castige Lasconi. e ok femeia.

nu s-a nascut nimeni presedinte, femeia o sa invete ceva politica internationala, cand ajunge la cotroceni, ca de aia are atatia consilieri si daca a putut ingramaditul ala de Johanis, o sa poata si ea.

pana la urma ea trebuie sa fe o imagine frumoasa a tarii, greul cade pe guvern si tocmai aici e problema, ca nu prea ai pe cine pune

• Like 2

Tocmai aia e marea problema, ca habarnista fiind va fi foarte usor manipulabila de consilieri si alti oameni de bine.

Apoi... daca mergem pe principiul ca a putut Joianis..., scuza'ma frate dar inseamna ca n'am invatat nimic din greseli si ne meritam soarta de a avea de ales intre o varianta foarte periculoasa si una execrabila, pentru ca pur si simplu Joianis n'a putut nimic.

Si din pacate chiar ne'o meritam cand o capacitate si un om precum Diaconescu strange doar vreo 250k voturi. Dar asta e, tot romanasul face politichie in loc sa voteze ce'l reprezinta cel mai bine.

Sper doar ca Base, sa fi lasat bagabonteala deoparte si sa'i dea Lacunei sfaturi si indrumari, deoarece situatia e foarte departe de a fi roz.

Marea problema, este ca Georgescu ii va avea la vot pe toti cei din primul tur plus pe cei ai lui Simion si inca ceva din nehotaratii convinsi intre tururi, deci va strange cam 40%, asa ca haideti fratilor sa iesim la vot daca vrem sa contrabalansam, daca nu vrem sa "dansam" vreo 10 ani intr'o spirala bivolareasca primind doar "apa, paie si bataie".

Eu unul sunt la vot, impreuna cu familia si o sa o votam pe ea, ca sa evitam toti cocalarii cocliti sa vina la putere.

In legatura cu Diaconescu, ce spui tu n`are sens in situatia actuala, din simplul motiv, ca s-au saturat toti de mutrele celor cunoscuti, vor sa-i traga pe dreapta, sa se simta sanctionati, asa ca nu mai conteaza pregatirea sau alte criterii.

Printre altele, si eu l-as vrea pe Bolojan, prim ministru, da nu e suficient sa vreau eu.

• Like 1

Si eu tot pe ea o voi vota, sunt doar critic si obiectiv, nu imbecil :)), insa asta n'o crediteaza cu vreun merit pe doamna Lasconi, iar daca am ajuns sa apreciem la un candidat doar bunul simt, suntem jos de tot...

Dar m'am saturat frate, dupa 27 de ani de votat liberalii, uneori chiar perseverand in prostie, nu'i mai vreau pana nu vor reveni la conceptele liberale, pana nu se vor fi reformat, pana nu vor fi renuntat sa faca aliante de dragul ciolanului, pana nu vor fi in stare sa scoata in fata oameni decenti si capabili pe care stiu ca'i au in ograda proprie.

Exista un numar mare de indivizi loviti de abandon scolar, care se simt abandonati de patrie si ei cica au votat impotriva "sistemului", impotriva globalistilor. Acest Kremlin Georgescu a facut parte din sistem, mason, cu sprijinul securitatii a "iesit" din tara pe atunci. Nu oricine putea iesi din tara, nici ca turist daca nu avea aprobarea securitatii. Dar ma rog, sunt multi indivizi low IQ care pun botul la toate prostiile de pe aplicatia Doby|Tok .   

• Like 1

Ca tot zicea una pe TT ca a votat cu “George Calinescu sau cum il cheamă” , problema nu e TT ci cei cu stampila in mana… TT da, a dus voturi in direcția CG dar problema majoră este si ramane prostia si lipsa de informare….

Denzel a avut o vb faina, daca nu citesti nu esti informat, daca citesti esti dezinformat…. E datoria presei sa fie obiectiva (numai e de mult dar asta e o alta discutie) si a cetățenilor sa se documenteze! 

E al doilea episod, primul in 2000 unde lumea disperată a tras catre CVT de si au calcat multi pe mandrie si l au votat pe Nea Nelu. Din 2 mai rele alegi pe cel mai “putin rau”

P.S Pana in turul 2 vedeti ce votati in weekend :) 

P.S2: Sunt ferm convins ca cel puțin 30% care l au votat in turul 1 pe CG s au lămurit si schimba directia