revin Posted November 19 Share Posted November 19 Când am fost eu la ea săptămâna trecută, își oferea serviciile într-un apartament pe str. Drumul Taberei. Avea și o colegă de apartament. Apartamentul este destul de modest, dar era curat, inclusiv în baie. Fata este scundă, mie mi-a plăcut și la față și la corp. Prețurile sunt foarte bune, mai ales că pentru CIM nu cere bani în plus. Am ales varianta de 1 oră. Prețuri: 150 lei finalizarea(30de min), 300 lei doua finalizări (60 de min). Oralul a fost destul de plăcut, se implică foarte mult. Nu este mofturoasă la poziții. Oferă sărutări plăcute pe corp fără economie, de apreciat. Nu-i place să i se facă cunilingus. Există și ceva negativ care este important de precizat: cam grăbită, și prin vorbe și prin atitudine. Își pierde răbdarea, face ce îți place mai mult, dar să te vadă plecând cât mai curând. De vizitat pentru serviciile oferite și preț. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted November 20 Share Posted November 20 " Buna sunt Maria o bruneta slim fit Am 20 ani 157 ; 47kg ! sunt o fire calda ,calm,sociabilă curată cu bun simt și fără graba ! Te astept in locația mea Servicii : -Sex oral pro/nep in functie de igienă -Sex normal doar protejat -Sex intre sani/finalizare -CIM, Deep ,69, URO , Blowjob in funcție de igiena , foothjob sau handjob -150 finalizarea(30de min) -300 doua finalizări (60 de min). " 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted November 22 Share Posted November 22 Nu mai este in Bucuresti Indisponibila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts