Popular Post olivertwist Posted November 4, 2024 Popular Post Share Posted November 4, 2024 0736662726 Poze reale conforme cu realitatea. Domnisoara este draguta,curata,comunicativa,asumata,este de etnie,nu este slim,piele fina,sani frumosi. Garsoniera modesta,cuarat,baie,prosop ,curate. GFE,intretine atmosfera,atenta,FK initiat. OP,incerca deep,peste tot,nu se opreste,accepta indicatii. NP,implicata,orice pozitie,nu este falsa COB 200 lei ,++ 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pidsadera Posted November 4, 2024 Share Posted November 4, 2024 Activeaza pe Galati, Bucuresti 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post pidsadera Posted January 22 Popular Post Share Posted January 22 RECENZIE: Locatie: 8.3 (reper Vitan, strada Motilor, complex rezidential) Aspect: 8.2 (chip: 8 / corp: 8.4 gagicuta tinerica undeva la 1.60 cm, ochi caprui, sani medii potriviti, fund rotund, slim) Oral: 6.5 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la sateliti, cativa cm, din lateral, are o miscare rapida asupra capului pulii) Normal: 7.1 (protejat, foarte stramta, se implica/participa la actiune in functie de pozitii, in LOT mai implicata, geme placut in functii de turatii) Gfe: 7.2 (FK mai timid, este cu tine) Atitudine: 10 (timida la inceput, dupa este deschisa la discutii) Igiena: 10 (curata, nimic suspect) Halat: 400 RON (pentru o ora) Naratiunea: Va salut, Am ajuns pe la Raisa in prima parte a lunii ianuarie, programarea ca de obicei pe whatsapp. Locatia este usor de ajuns, intr-un complex rezidential, ca reper zona Vitan strada Motilor, restul detaliilor vi-l trimite ea pe whataspp. In locatie Raisa era bine dispusa, nu am simtit miros de tigara desi am constatat ca avea niste tigari pe masuta din hol. Locatia este decenta, baia cabina de dus este in mijlocul camerei, cu intrare dinspre hol dar si dinspre dormitor. Dupa igienizare am stat putin de vorba, cum sa ne simtim bine, am inceput incet incet, Raisa arata bine la corp, micuta. Oralul a fost sa fie bifat, din lateral, are o miscare anume pe capul pulii, cu ceva viteza, umed, nu face deep sau alte artificii. La normal lucrurile a montat gumarul si am schimbat cateva pozitii, este foarte stramta, cu greu am intrat, pe urma s-a umezit si ea, dar mai greu. Mi-a placut ca este cu tine prezenta, geme in functii de turatii si in functie de cum o atingi. Am observat ca se gadila daca incercati sa o pupati pe gat, si se fereste . Dupa ce se incalzeste motorul, incepe si ea sa se miste mai bine in LOT; in alte pozitii a fost mai statica si am lucrat eu mai mult. Dupa actiune am mai stat la ceva discutii, Raisa este foarte ok, ai ce vorbi cu ea, stie sa se faca placuta. Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania Raisei. Spor! Notite) 1)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara 2)Nu am auzit telefonul pe durata intalnirii 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts