Jump to content

100L, Denisa 19ani Mosilor 0737196842


Guest blackman
 Share

Recommended Posts

Guest blackman

DENISA, 19 ani, aproape am terminat liceul si vreau sa-mi fac de cap, sunt incepatoare in acest domeniu, sunt o fata cu forme slim, foarte draguta. Imi place sexul normal in diferite pozitii, oralul si alte fantezii,0737196842 ( 0737196842 ( 0737.196.842 ) ) ( 0737196842 ( 0737.196.842 ) )

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5][attach=6][attach=7][attach=8]

 

 

Programare: telefonica, cu cca 40 min inainte de descindere. Fara probleme de intarziere sau suprapunere.

 

Aspect: pustoiaca de la tara, clar incepatoare, cca 165 inaltime si maxim 50 kg. Banala spre uratica la fata, nemachiata si doar cu un ruj roz pe buze care se vedea aiurea rau, sani aproape 1, fundulet mic cum se vede si in poze. Am schitat in gand o intoarcere pe calcaie, insa simultan desteptul familiei a zis ca o fute si pe-asta, asa ca am ramas.

Serviciile: oral si normal, ambele protejate, 100 lei ora, posibil 2 finalizari. Plata sa face ca la curve, adica inainte, la cererea expresa a domnisoarei.

 

Locatia: Calea Mosilor, iti da ca punct de reper Banca Romaneasca. Apartament comunist, probabil cu 2 camere, pustoaica performeaza in sufrageria mobilata spartan (sau nemobilata mai deloc): un pat format din 2 saltele lipite si o masuta de cafea pe care stau prezervativele, servetele umede si uscate. Tot pe acolo trebuie sa-ti strecori si tu cumva hainele, asa ca atentie sa nu plecati cu vreun prezervativ lipit de pantaloni  ;D .

Baia in tonul apartamentului, partea buna e ca primesti prosop curat si uscat (desi cam mic) si gel de dus gasesti in baie.

Locatia este un cuib in care mai sunt cel putin 3 prestatoare:

-miniona din cuibul de la ACR mutata intre timop aici http://www.ddcforum.com/index.php?topic=14836.0

-Laura 0720188020 pe AT, maseuza fotomodel pana acum vreo 2 saptamani, curva cu acte in regula intre timp

-miniona matura cu sani mari cu nr de tel 0725428294 pe AT.

 

Prestatia: dupa dusul meu (ea nu a facut, si am observat la plecare ca nici atunci nu a facut, caci a sarit direct in haine), domnisoara ma astepta cuminte pe hol sa ies de la dus si m-a condus la locul faptei. Mi-a spus din secunda 1 ca este foarte foarte incepatoare si sa nu am asteptari foarte mari in ceea ce priveste executia tehnica. Nu am crezut prea mult in inocenta tipei, asa ca m-am asezat cuminte pe spate, sa vedem ce nota ia. S-a chinuit vreo 40 sec sa-mi puna prezervativul pe pula nesculata, dar nu a reusit decat sa-l gaureasca cu unghiile, asa ca pe al doilea mi l-am pus singur pe aceiasi pula nesculata. Dupa primul minut de molfaiala, ca nu pot sa-i spun nici felatie nici muie, m-a razbit un gand necurat ca pe-asta nu voi reusi sa o fut. Am schimbat programul din minte pe niste amintiri mai porno....dar rezultatul tot zero.

O trag cu fundul in lateral spre mine, sa am acces si la pizdulicea ei, poate vederea de carne tanara ma intarata. In schimb am vazut un cos galben pe buca dreapta care a fost turn-off-ul final. M-am declarat invins si pentru prima data am plecat de la o curva fara ca gigel sa sa ridice de la orizontala.

Culmea este ca tipa asta nu este cea mai naspa femeie pe care as fi futut-o, insa combinatia de non-experienta (insa la modul negativ, nu inocenta aia gen Lolita care m-ar fi transformat in Humber Humbert), impresia "agrara" si efectele tarzii ale pubertatii tipei m-au facut sa capitulez miseleste.

post-139-150392371843_thumb.jpg

post-139-150392371849_thumb.jpg

post-139-150392371852_thumb.jpg

post-139-150392371853_thumb.jpg

post-139-150392371856_thumb.jpg

post-139-150392371858_thumb.jpg

post-139-150392371859_thumb.jpg

post-139-150392371862_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Macar domnuca a avut vreo tentativa de a returna banutii sau macar o parte din ei? Iar apoi, pozele prezinta in mod real zana sau sunt furgasite?

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

@mamutul - nici nu cred ca i-a trecut prin cap, si nici eu nu am mentionat nimic. E adevarat insa ca a parut surprinsa si a spus ca-i pare rau ca nu m-a putut rezolva.

Pozele puse mai sus sunte reale si ale ei, facute chiar in camera respectiva. Doar ca pozele o cam avantajeaza, este mai micuta si firava decat pare in poze.

Insa cum am spus si mai sus...nu e cea mai urata fata/femeie pe care am futut-o. Probabil ca abilitatile mele de futacios de urate m-au mai parasit intre timp...deh, mai imbatraneste omul!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vazand pozele de scolarita parca mi se facu de o tavaleala ! am facut programare cu 2 ore inainte sa fiu sigur ca am un loc rezervat :)

Ajuns in locatia de pe Calea Mosilor, pot spune ca am avut o experienta cam inedita, ma asteptam sa gasesc o pustoaica sexyyyy, cu chef de zbenguiala sau cel putin sa se prefaca ca ar avea chef !!! dar in schimb am gasit o fata cam putin obosita si fara dispozitie de facut nebunii cum era in mintea obsedatului din mine.

Am facut pasi spre dus, am gasit si cu ce ma spala, intors in camera fata sa se apropie sa ne pupam...eu o opresc si o intrb de dus, ea zicand ca tocmai a facut,dar mirosul pielii zicea altceva si o rog sa mai faca inca un dusulet pt linistea mea. Asteptand in camera arunc ochisorii mei naivi pe colo colo, mobila cam lipsa...si ce este in camera pare destul de vechi.

Revenirea domnisoarei in camera ma duce cu gandul ca poate ..poate mi se implineste visul sa ma fut tare cu o scolarita naiva si sexy. Dezamagit !!! total dezamagit !!! A inceput cu un oral soft, dar parca ii era rusine de matraguna mea, (in mintea mea zbura intrb. (oare face parte din rol? sau ce mama masii?) dupa cateva min m-am convins ca ma intrb ca prostu, am rugat-o sa continuam cu pozitia capritei, nu a comentat schimband si alte pozitii.

 

Note:

Locatie - 8

GFE - 7,5 (cu indulgenta, are tot timpul sa invete)

Oral - 6

Normal - 7

Pret - 100 ron

 

Link to comment
Share on other sites

[ot]Norosule,daca chiar e matraguna scula ta, adică o plantă toxică, numită şi beladona, reactia fetei e de înţeles, dacă ai vrut a scrie matarunga, eh, in acest caz, fatuca, scolarita prefăcută, nu are nici o scuza.[/ot]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...