Monica77 Posted September 3 Share Posted September 3 NU AM NICI O LEGĂTURĂ CU ANUNȚURILE DIN SECTORUL 6!!! Bunaaaa draguuleee, sunt o fata foarte simpatica, miniona care abia așteaptă sa te întâlnească Îmi plac bărbații serioși și îngrijiți ,care știu sa aprecieze o femeie și personalitatea mea jucăușa care te va face sa ma îndrăgești imediat Daca prețuiești calitatea și discreția atunci sunt perfecta pentru tine! P.S Pentru programări contactați-ma cel mai bine pe Whatsapp. Pupiciii NU RĂSPUND LA NUMERE FĂRĂ POZĂ DE PROFIL LA WAPP LA MESAJE DE GENUL ,,kf?’’ ,,detali’’ NU NEGOCIEZ PREȚURILE NU RĂSPUND LA APELURI ȘI NU OFER SERVICII NEPROTEJATE NU ACCEPT MĂRIMI MARI,CU ACCESORII, PERSOANE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSANTE PROGRAMAREA SE CONFIRMĂ CU O ORA ÎNAINTE PROGRAMUL ZILNIC ESTE DE LA 09:00 la 19:00 Sectorul 3 SERVICIILE MELE SUNT: ️69 ️Preludiu ️Sex oral protejat/neprotejat in funcție de preferința și igiena fiecăruia ️Sex normal doar protejat ️CIM️extra 100️ ️GFE ️DIFERITE POZIȚII ️Masaj PREȚURI:250 lei/finalizarea (30 de minute) ️400-ora 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trumtram Posted September 5 Share Posted September 5 Oral fără nu mai este 100 în plus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted September 5 Share Posted September 5 @Trumtram, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monica77 Posted September 5 Author Share Posted September 5 14 minutes ago, Trumtram said: Oral fără nu mai este 100 în plus? Bună,se poate oral neprotejat în funcție de igienă,care nu este extra. Doar CIM-ul este extra. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts