Sabrina99a Posted August 17 Share Posted August 17 Disponibila Buna dragii mei Ma numesc Jasmineam 29 de ani , inalta 1.78 (doar pt doritorii de fete cu forme )sani mari si naturali ,cu forme naturale, dornica de nebunii cu voi, vreau sa imbin utilul cu placutul si sa ne simtim excelent in timpul pe care-l vom petrece impreuna. Programul meu de lucru este de luni -duminica Locația zona Exigent Plaza Va ofer servicii de calitate si sper sa fie pe placul vostruServiciile mele sunt următoarele :*Sex normal doar protejat *Sex oral( protejat sau neprotejat)*Cunilingus, *Fk, *Deepthroat*Sex în diferite poziții*CIM(finalizare orală) , *COB(finalizare corporală)*Sărutări corporale, *GFE*Masaj de relaxare, *Sex între sani*Accept palme și tras de par ușor *Sunt deschisă la noi fantezii in limita bunului simt*30 de minute: 200*60 de minute 350 de lei.Pentru deplasări: 600 de lei oraÎmi rezerv dreptul de a selecta clienții care îmi vor călca pragul.Rog seriozitate dar și igienă așa cum și eu vă voi oferi același lucru.Va rog încercați sa respectați programările sau măcar sa anuntați din timp dacă nu mai doriți sau nu mai puteți ajunge ! La maxim 2 programări nerespectate numărul o sa fie blocat. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted August 17 Share Posted August 17 Bine ai venit, @Sabrina99a, mi-am permis sa-ti mut postul aici, in Disponibilitate, unde poti face update-uri si posta cind esti disponibila. Te rog sa precizezi si intervalul orar in care poti fi vizitata, ai omis acest amanunt. Peace 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted August 17 Author Share Posted August 17 6 minutes ago, Futuloiu said: Bine ai venit, @Sabrina99a, mi-am permis sa-ti mut postul aici, in Disponibilitate, unde poti face update-uri si posta cind esti disponibila. Te rog sa precizezi si intervalul orar in care poti fi vizitata, ai omis acest amanunt. Peace Bună păi nu era bine să fie lângă recenzii ?🥹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted August 17 Share Posted August 17 Topicul de recenzii e topic de recenzii, asta e de disponibiltate. Si totusi, intre ce ore esti disponibila ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted August 18 Author Share Posted August 18 Disponibilă 14:00-22:30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted August 20 Author Share Posted August 20 Disponibilă 12:00-00:00 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted August 29 Author Share Posted August 29 Disponibilă 11:30-23:30 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted September 5 Author Share Posted September 5 Disponibilă până la 23:30 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elchacal Posted September 5 Share Posted September 5 Estimez intre 75-80kg (in 2023 cand am fost la ea. Pozele erau similare) inaltime 1.78. Nu arata rau fata. Tzatze mari si nu atarna slanina pe ea. Silueta de sportiva retrasa… dpmdv. Evident nu este o alegere buna pentru domnii sub 1.80m. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted September 10 Author Share Posted September 10 Multuuu 🩷fosta handbalistă putem spune 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted September 18 Author Share Posted September 18 Disponibilă 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted September 20 Author Share Posted September 20 Disponibilă 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted September 27 Author Share Posted September 27 Disponibilă 12:30-23:30 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted October 1 Author Share Posted October 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted October 11 Author Share Posted October 11 Disponibilă 14:30-23:30 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted October 15 Author Share Posted October 15 Disponibilă 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted October 17 Author Share Posted October 17 Disponibilă 12:30-22:00 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted November 6 Author Share Posted November 6 Bună dimineața Disponibilă 9:30-21:30 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted December 4 Author Share Posted December 4 Bună dimineața ultimele 2 zile programările se fac pe Whatss 🩷🩷🩷 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina99a Posted Thursday at 09:11 Author Share Posted Thursday at 09:11 Bună dimineața 🩷🩷🩷🩷 disponibilă 🩷🩷11:30-23:30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts