Popular Post maya36 Posted April 7 Author Popular Post Share Posted April 7 Buna dragalasilor Meniul meu GFE&PSE, Companie, Masaj de relaxare,SEX, Sex OP/N în funcție de igiena ta, Deepthroat , NP CIM & COB, Footfetish , Handjob, Facesitting, săruturi corporale , 69, Diferite poziții, Cunnilingus , Anilingus pasiv, FrenchKiss (în funcție de igiena voastra orala ) Prețuri:250 Fin/450 L ora/ Ora cu anal 550 Doua ore 900 Doua ore cu Anal 1100 Extra: Anal+100 Cof+50 Masaj prostatic+50 L (cu jucarii dacă vreti) Anilingus activ +50 L ( Dacă igiena voastră e ireproșabila. Ras, epilat va rog ) Strap-on+50 pentru voi Uro activ +100 Uro pasiv +100 ( de la git in jos ) Nu sunați va rog , nu răspund la apel Programări doar prin whatsapp. Nu primesc persoane mai mici de 27 de ani, sub influenta alcoolului sau a drogurilor, cu bile sau canamicina. Zona Splaiul Unirii aproape de Camera de Comert Program 9-18 Nu lucrez niciodata in weekend. 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 8 Author Share Posted April 8 Bună dimineața dragalasilor. Zile astea nu lucrez . Perioada lunara a femeii în care vrea dulciuri are toane și nervi. Și m-am gândit, pentru cei ce vor sa ma vadă totuși și sa vorbeasca cu mine in continuare, sa va fac o promoție frumoasa pe only . Va aștept cu drag acolo cei ce vor. Promoție HOT pe OnlyFans! Vreau să mă vedeți mai bine… așa că v-am pregătit reduceri fierbinți la abonamente! -10% la abonamentul pe 1 lună – valabil doar pentru primii 10 abonați! (Grăbește-te, oferta expiră în 7 zile!) 3 luni – doar 22.80$ 6 luni – doar 40.80$ 12 luni – doar 72$ (SUPER ofertă cu -25% reducere!) Și pentru că îmi place să răsfăț… toți abonații noi primesc un videoclip gratuit! Ce mai aștepți? Hai să ne apropiem mai mult… Va pupa dulce. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 10 Author Share Posted April 10 Bună dimineața dragalasilor Am ajuns la 100 de abonați pe OnlyFans și vreau să sărbătoresc cu o OFERTĂ SPECIALĂ! 10% reducere pentru 1 lună – valabilă doar 15 zile și pentru primele 30 de persoane! Această ofertă este valabilă pentru TOȚI – inclusiv pentru cei care își reînnoiesc abonamentele expirate și pentru noii abonați! Plus: Video de bun venit (3 min) Poze sexy exclusive Dar asta nu e tot! Dacă alegi un abonament mai lung, primești și un video extra cu oral & swallow. Reduceri disponibile: • 1 lună – 10% (doar 15 zile) • 3 luni – 5% → 22.80$ • 6 luni – 15% → 40.80$ • 12 luni – 25% → 72$ Ce găsești pe contul meu: • Solo: Dildouri, anal & vaginal, deepthroat, salivă • Cu barbat: Oral cu finalizare, anal, sex în diferite poziții • Threesome (Femeie-Femeie-Bărbat): Limbi, supt împreună, sex pe rând • Girl-on-girl: Clipuri & poze exclusiv pentru pasionați • Content la cerere: Video & poze personalizate pe gustul tău Dacă încă nu m-ai descoperit… pentru ca nu poti ajunge la mine, acum e momentul perfect! Te aștept pe OnlyFans – locul unde fanteziile devin realitate 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 11 Author Share Posted April 11 Bună dimineața dragalasilor Azi ma găsiți de la ora 10 . Va pup dulce Meniul meu . GFE&PSE, Companie, Masaj de relaxare,SEX, Sex O P/N în funcție de igiena ta,Deepthroat ,NP, CIM & COB, Footfetish , Handjob, Facesitting, săruturi corporale ,69, Diferite poziții, Cunnilingus, anilingus pasiv, FrenchKiss (în funcție de igiena voastra orala) Prețuri: 250 Fin/ 450 L Ora/ 550 Ora cu anal Doua ore 900 Doua ore cu Anal 1100 Extra: FaceFuck +100 Swallowing +150 Anal+100 Cof+50 Masaj prostatic+50 L (cu jucarii dacă vreti) Anilingus activ +50 L (dacă igiena voastră e ireproșabila. ras, epilat va rog) Strap-on+50 pentru voi Dominare Soft +250. Uro activ +100 Uro pasiv +100 de la git in jos Nu sunați va rog, nu răspund la apel Programări doar prin whatsapp. Nu primesc persoane mai mici de 27 de ani, sub influenta alcoolului, drogurilor, cu bile sau canamicina. Zona Splaiul Unirii aproape de Camera de Comert Program 9:00 - 17:30 Nu lucrez niciodata in weekend. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 14 Author Share Posted April 14 Bună dimineața dragalasilor. Azi ma găsiți la birou de la ora 9.30. Va pupa dulce 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 15 Author Share Posted April 15 Bună dimineața dragalasilor. Azi ma găsiți la birou de la ora 9.30. Va doresc o zi frumoasa sa aveți. Va pupa dulce Meniul meu . Zona Splaiul Unirii aproape de Camera de Comert Program 9-17.30 Nu lucrez nici o data in weekend. Va rog nu sunati . Programarile se fac doar pe whatsapp. GFE&PSE, Companie, Masaj de relaxare,SEX, Sex OP/N în funcție de igiena ta,Deepthroat , NP,CIM & COB, Footfetish , Handjob, Facesitting, săruturi corporale ,69, Diferite poziții, Cunnilingus, anilingus pasiv, FrenchKiss(în funcție de igienă orala a voastra) Prețuri:250 Fin/450 L ora Fin cu AnP 350/ Ora cu AnP 550 Doua ore 900 Doua ore cu Anal 1100 Extra: FaceFuck +50 Swallowing +150 Anal+100 Cof+50 Masaj prostatic+50 L (cu jucari dacă vreti) Anilingus activ +50 L (dacă igiena voastră e ireproșabila. Ras,epilat va rog Strap-on+50 pentru voi Dominare Soft +250. Uro activ +100 uro pasiv +100 de la git in jos Nu sunați va rog , nu răspund la apel Programări doar prin whatsapp. Nu primesc persoane mai mici de 27 de anii, subinfluenta, alcoolul, drogurilor, cu bile sau canamicina. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 15 Author Share Posted April 15 Cu ocazia Sărbătorilor Pascale dragalasilor m-am gindit chiar și de departe să fiți lingă mine și vă ofer o ofertă frumoasă. -10% reducere la abonamentul pe o lună Valabil pentru noii abonați și pentru cei care își reînnoiesc! Pe lângă asta, primiți un videoclip cu mine jucându-mă singură + poze exclusive (doar pentru ochii voștri) – te vei topi… Dar ține minte: oferta e valabilă doar pentru primii 30 de abonați! Și dacă alegi un abonament pe mai multe luni… Primești un clip la alegere: să mă vezi cum o sug cu poftă sau cum mă fut nebunește Intră acum, până nu se ocupă toate locurile Te aștept în privat… și n-o să-ți pară rău deloc … crede-mă 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 16 Author Share Posted April 16 Bună dimineața dragalasilor Azi încep programul de la ora 9.30. Va urez o zi frumoasa și vă puuup dulce dragalasa. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 17 Author Share Posted April 17 Bună dimineața dragalasilor. Azi ma găsiți la birou de la ora 9.30. Va doresc o zi frumoasa și o cafeluta plina de savoare. Va pup dulce Meniul meu . Zona Splaiul Unirii aproape de Camera de Comert Program 9-17.30 Nu lucrez nici o data in weekend. GFE&PSE, Companie, Masaj de relaxare,SEX, Sex OP/N în funcție de igiena ta,Deepthroat , NP,CIM & COB, Footfetish , Handjob, Facesitting, săruturi corporale ,69, Diferite poziții, Cunnilingus, anilingus pasiv, FrenchKiss(în funcție de igienă orala a voastra) Prețuri:250 Fin/450 L ora Fin cu AnP 350/ Ora cu AnP 550 Doua ore 900 Doua ore cu Anal 1100 Extra: FaceFuck +50 Swallowing +150 Anal+100 Cof+50 Masaj prostatic+50 L (cu jucari dacă vreti) Anilingus activ +50 L (dacă igiena voastră e ireproșabila. Ras,epilat va rog Strap-on+50 pentru voi Dominare Soft +250. Uro activ +100 uro pasiv +100 de la git in jos Nu sunați va rog , nu răspund la apel Programări doar prin whatsapp. Nu primesc persoane mai mici de 27 de anii, subinfluenta, alcoolul, drogurilor, cu bile sau canamicina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post maya36 Posted April 18 Author Popular Post Share Posted April 18 Bună dimineața dragalasilor. Va urez sărbători Pascale fericite și liniște. Ne vedem după sărbători de marți sau miercuri . Ma puteți găsi pe only https://onlyfans.com/maya2023rebel Va puuuup dulce dragalasa 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 23 Author Share Posted April 23 Bună dimineața dragalasilor. Azi ma găsiți la birou de la ora 9. Va urez o zi frumoasa sa aveți. Va pup dulce dragalasa. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 24 Author Share Posted April 24 Bună dimineața dragalasilor. Azi încep programul de la ora 9.30. Va doresc o zi superba . Va pupa dulce dragalasa mica cum va place vouă. https://onlyfans.com/maya2023rebel Adresa Splaiul Unirii Nu lucrez in weekend Va rog nu sunati nu raspund. Doar pe whatsapp fac programări Program: L-V de la ora 9 -18 ultima programare Lista mea : GFE&PSE/Companie/Masaj de relaxare /Sex OP /N în funcție de igiena ta/Deepthroat cu fin CIM, COB sau depinde ( pentru un dip bun rog sa fiti rasi jos va rog)/ Sex NP /Footfetish / Footjob/Handjob/Facesitting/Săruturi corporale ,69/Diferite poziții/ Cunnilingus/anilingus pasiv/ FrenchKiss(în funcție de igienă orala a voastra) Preturi: 250 fin / 450 ora / Fin cu anal 350 / ora 550 Doua ore 900 / Doua ore cu anal 1100 Extra: FaceFuck+50 Swallowing +150 Cof +50 Anal +100 Roleplay +50 Dres +50 Masaj prostatic+50 L /Jucarii (pentru voi) Strap-on +50 (pentru voi ) Anilingus activ +50 L (dacă igiena voastră e ireproșabila rasi, epilati va rog) Dominare Soft +250 Dominare pasiva se vb in privat pentru amanunte . Uro activa+ 100 Uro pasiv +100 de la git in jos Vă rog, să precizați în cât timp vă pot răspunde la mesaje înapoi. Nu vreau întâmplări neplăcute. Exclus : Persoane sub vârsta de 27 de ani, comportament neadecvat,nu accept violenţa fizica sau verbală, nu accept să mă trageți de păr, hard, palme, bile, lipsă de bun simț, în stare de ebrietate, droguri sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la începutul întâlnirii! Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela ! Mulțumesc mult și vă aștept cu drag. Vă puuup 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 24 Author Share Posted April 24 Buna dragalasilor. OnlyFans-ul meu s-a umplut de conținut nou și incitant – abia aștept să-l descoperi: Videoclipuri fresh – facefuck intens, anal fierbinte, oral cu swallow, sex normal și solo play senzual Poze sexy și recent urcate, exact cum îți place Clipuri personalizate – îmi place să-ți îndeplinesc fanteziile, oricât de îndrăznețe ar fi Și fii atent, pentru că tocmai am filmat ceva NOU: Sunt o submisivă dornică să te servesc exact așa cum îți place ție. Îmi doresc să-ți aparțin complet, să-mi dai ordine, iar eu să le urmez fără ezitare… Vreau să îți ofer plăcere și să îți transform dorințele în realitate, Domnule. Bonusuri exclusive pentru abonați: 10% reducere pentru primii 30 de abonați Cadou special: toți abonații noi sau cei care își reînnoiesc primesc un videoclip de 3 minute + poze exclusive Și dacă vrei să stai mai mult cu mine: 3 luni – 5% reducere + pachet video + poze 6 luni – 15% reducere + pachet video + poze 12 luni – 25% reducere + videoclip anal sau normal (la alegere) Așa că dacă vrei ceva special, intim și intens… știi exact unde mă găsești. Vino să te bucuri de tot ce am pregătit pentru tine – cu mine, totul e despre plăcerea ta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 25 Author Share Posted April 25 Bună dimineața dragalasilor. Azi ma găsiți la birou de la ora 10. Va urez o zi frumoasa și plina de placere Va pupa dulce, dulce dragalasa pentru weekend. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 28 Author Share Posted April 28 Bună dimineața dragalasilor. Azi încep programul de la ora 9.30. Va urez un început de săptămână frumoasă și cu mult sex bun . Va pup dulce. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 28 Author Share Posted April 28 Bună dragalasilor Am un anunț sa fac, cum am promis, orice schimbare o pun și aici. De mâine în lista mea va întra și facefuck, nu va mai fi separat sa nu mai creez confuzie. Doar dacă vreti hard combinat cu Deepthroat + puke Throat fuck + throat creampie. Se vor discuta personal în privat cu cei care vor . Find băgate momentan în partea de submissiva. Unde fac doar la oră. Cei ce au întrebat știu asta. De acum prețul va fi cu 50 mai mare. 300 fin / 500 ora 400 fin anal / 600 ora anal Aaaa uitam, va rog sa înțelegeți nu fac neprotejat normal sau anal . Normal protejat . Adică prescurtat NoP sau Np. Cum vreți sa scriu Anal protejat . Adică Anp sau Ap. Va mulțumesc mult de înțelegere. Va pup dulce. Seara frumoasa sa aveți. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 29 Author Share Posted April 29 Bună dimineața dragalasilor. Azi sunt la birou de la ora 9. Va urez o zi frumoasa și plina de sex bun. Va pupa dulce dragalasa 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted April 30 Author Share Posted April 30 Bună dimineața dragalasilor. Azi ma găsiți la birou de la 9. Va urez o zi frumoasa. Pupici 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya36 Posted 44 minutes ago Author Share Posted 44 minutes ago Bună dimineața dragalasilor Am revenit în București . M-am întors cu chef de nebunii și știți că mă gândesc și la voi, cei care nu mă puteți vizita! Am filmat content nou pentru OnlyFans: • Videoclipuri solo (inclusiv squirt) • Cu bărbat • Threesome (FFM) • Oral cu swallow • Anal hard & normal BONUS: • Reducere pentru primii 50 de abonați • La abonare primiți un videoclip de 3 minute gratuit • Oferta este valabilă și pentru cei care își reînnoiesc abonamentul • Pentru abonamente pe termen lung: • 3 luni: -5% • 6 luni: -15% • 12 luni: -25% + un video gratuit la alegere (oral/anal/normal cu bărbat) Onlyfans: https://onlyfans.com/maya2023rebel Vă aștept acolo pe toți cei care nu mă puteți vizita, să vă îndeplinesc toate dorințele și poftele Adresa: Splaiul Unirii Nu lucrez în weekend Vă rog nu sunați, nu răspund. Dora pe WhatsApp fac programări Program: L-V de la ora 9:00 - 18:00 (ultima programare) ⸻ Lista mea: GFE & PSE / Companie / Masaj de relaxare Sex OP / N (în funcție de igiena ta) FaceFuck / Deepthroat cu fin CIM, COB sau depinde (pentru un dip bun, rog să fiți rași jos, vă rog) Sex NP / Footfetish / Footjob / Handjob Facesitting / Săruturi corporale / 69 Diferite poziții / Cunnilingus / Anilingus pasiv FrenchKiss (în funcție de igiena voastră orală) ⸻ Prețuri: 300 fin / 500 ora Fin cu anal: 400 / Ora cu anal: 600 Două ore: 1000 / Două ore cu anal: 1200 ⸻ Extra: Swallowing: +150 COF:+50 Anal: +100 Roleplay: +50 Dres: +50 Masaj prostatic: +50 (L) / Jucării (pentru voi) Strap-on: +50 (pentru voi) Anilingus activ: +50 (L) – doar dacă igiena voastră e ireproșabilă (rași, epilați, vă rog) ⸻ Dominare Soft: +250 Dominare pasivă: se discută în privat ⸻ Uro activă: +100 Uro pasivă (de la gât în jos): +100 ⸻ Vă rog să precizați în cât timp vă pot răspunde la mesaje. Nu vreau întâmplări neplăcute. Exclus: • Persoane sub 27 ani • Comportament neadecvat • Violență fizică sau verbală • Trageri de păr agresive, hard, palme, bile • Lipsă de bun simț • Persoane în stare de ebrietate, sub influența drogurilor • Sau orice altceva care nu a fost discutat de la început! Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Mulțumesc mult și vă aștept cu drag! Vă puuup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts