papuasul Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 0721759331 https://tinyurl.com/3ppf5vnf . 150/250, ONP cu CIM fara ceva in plus, FK da, anal nu, fara colega, nu are program fix, pe Ion Agarbiceanu 3-11 intr-un complex nou. Mi-a zis ca pozele sunt reale si cand am intrabat-o cate kg are s-a cam fastacit asa ca am zis pas. Discutia a fost interesanta insa n-am bucurie decat la slabanoage, cu rare exceptii 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gica Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 Încă e valabil anunțul, răspunde cam greu și monosilabic la mesaje, dar răspunde. Am aflat cu greu ca o finalizare poate sa dureaze pana la 30 min. A zis ca nu are alte poze în afara de cele din anunț. Era de încercat la 150 lei o finalizare cu cim pentru cei care ajung în zona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post azamantes2077 Posted August 1, 2024 Popular Post Share Posted August 1, 2024 Am incercat eu. Domnisoara este muuuuuuuuuuult mai mare in realitate. Are niste copane imense....o pasarica cu niste buze grase....am incercat sa ii dau limbi...nu cred ca am reusit sa ajung pana acolo. Din pacate nici la fata nu este foarte frumoasa. Am apreciat insa ca era machiata, rujata etc.... 1.6x înălțime, greutate...+90kg as zice eu... Oralul l-as nota undeva pe la 6 (banal, molcolm, o singura viteza, fara contact vizual, fara atentie la sateliti) si normalul undeva pe la 7 (am testat decat o singura pozitie in LOT undeva am lasat-o pe micuta sa ma calareasca usurel pana am finalizat). 1 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangbanger1 Posted November 14, 2024 Share Posted November 14, 2024 Mai activeaza domnisoara ? Am tot incercat si telefon inchis. A reusit cineva sa mai ajunga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts