Torq Posted April 22, 2024 Posted April 22, 2024 Moldoveancă din Iași, drăguță, finuță, 38 de ani , m-am mutat de curând în București. Ofer servicii de top domnilor civilizați, care își doresc o evadare discretă în doi. Serviciile mele sunt: - O finalizare , 200 de roni ( oral, normal ,masaj) - O ora cu două finalizări , 300 de roni( oral, normal, finalizare orală, masaj, +100 roni extra ptr sex anal) Pentru mai multe informații discutăm pe wațap. Zona : Mall Vitan. Hai sa ne descoperim reciproc. Ofer discreție, igienă și calitate. 0739032101 2 1
carloselchacal Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 n-a disparut dar sustine ca lucreaza rar si cu putine programari/zi. 1
papuasul Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 In ultimele 2 saptamani, indiferent de ora la care am sunat, tel a fost inchis.
gica Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 Nu prea răspunde la apeluri, nu lucrează zilnic, ia doar câteva programari, numai pe whatsapp am reușit sa comunic cu ea, cu noroc am reușit o vizita, dar pentru a doua trebuie sa mai insist .
carloselchacal Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 @papuasul din sutele-miile de fete ce activeaza pe “alte surse”… nu cred ca sunt 2 care sa raspunda la apeluri vocale. nu inteleg de ce va mai obositi sa le sunati. mesaj pe whatsapp dimineata si cu mentinunea “raspunde-mi pana la ora x” 2 1
Popular Post azamantes2077 Posted October 21, 2024 Popular Post Posted October 21, 2024 Am bagat o fisa de curand la aceasta domnisoara. Puncte pozitive: - fundul - nivel de GFE ridicat, nu te grabeste, hai sa stam de vorba sa ne cunoastem, FK si DFK la greu (chiar are niste manevre interesante cu limba acolo. )La ON + NP accepta pozitii, asculta de indicatii si parea implicata. Puncte negative: - pozele nu prea au legatura cu realitatea, comunicare dificila, accepta cu greu programari - fata, sanii, corpul cam tot fizicul m-a lasat dezamagit. Ma asteptam sa vad o moldoveanca draguta la 38 ani....am gasit o tiganca la 1.7 de +40 ani cu burtica de bere pe care trona o cicatrice mare si un tatuaj imens pe spate. - semi fast fuck. Dupa prima finalizare am stat putin de vorba(pare desteapta, cica lucraeaza in IT...stia sa faca o conversatie) si la un moment dat se ridica...fuge in bucatarie, si incepe sa butoneze telefonul. Asta in conditiile in care platisem 300 ron pentru doua finalizari... 2 5 1
Popular Post gica Posted October 22, 2024 Popular Post Posted October 22, 2024 Pot sa confirm ce spune colegul Azmantes, la aspectul fizic o trage o trage în jos faptul ca nu are corpul tonifiat, eu nu am probleme ca e de etnie, prima vizita a fost ok, servicii bune și nu am fost grabit, mi a acordat atenție, la a 2 a serviciile au fost bune, dar înainte și după acțiune a stat numai pe telefon, bineînțeles ca nu am mai revenit, de fiecare data am fost inspirat sa stau doar o finalizare. 3 5
Popular Post Subterana Posted October 22, 2024 Popular Post Posted October 22, 2024 Experienta mea cu ea nu a fost una rea. Nu a stat pe telefon deloc si a avut o atitudine ok si nici nu mi s-a parut ca fata este de etnie. Serviciile au fost ok, cam reținută la unele aspecte si a folosit prea mult lubrifiant asta a fost problema cea mai mare, in rest a fost ok fata, pentru categoria Milf. Specific ca am fost anul trecut la ea. 1 4
Recommended Posts