Jump to content

OliverTwistvsGotti&All- Non Combat


olivertwist
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, gotti said:

 

Asta daca vrei sa contribui cu informatii pentru colegii tai de forum, 

 

olivertwist

 

 

LE :aceasta a fost ultima Recenzie pe care am sa o fac pe acest site

 

Poate nu ati fost atent ce am scris.

 

"Asa ca, normal si respectuos față de membrii/colegii de pe acest forum"

Cum spuneam,daca tie personal nu iti place ce scriu,tu care ai scris fraza de mai sus ,cum am mentionat,poti sa imi stergi Contul linistit!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

E frumos si bine sa ai undeva o resursa pe care sa o poti consulta in caz de nevoie, e minunat ca acea resursa sa fie si actualizata, e mirobolant ca nu trebuie sa platesti nimic sa accesezi acea resursa, nici sa vizionezi  n reclame enervante doar ca sa poti accesa ceva informatie. 

Supararile individuale nu-si au locul aici, e un forum de curve, nu ne masuram pulile si nici nu judecam pe careva. Nu inteleg atitudinea de non-combat, stergeti-mi contul, oh nu, va parasesc... Imi place sa cred ca suntem toti majori (sper) si ca ne asumam consecintele actiunilor noastre.

@orfanu', inainte sa scriu sirul ala de prescurtari in topicul Monei (care banuiesc ca ti-au fost un fel de model) am scris vreo trei recenzii cu ocazia vizitelor la ea, nu mai avea rost sa insir aceleasi aprecieri, m-am limitat la precizarea serviciilor. Daca crezi ca e de vreun folos sa repeti cu acronime ce spun colegii sau anuntul, go for it, dar Gotti are tot dreptul sa pretinda mai mult de la tine, nu esti vreun noob intrat de citeva zile in afacerea asta.

Chiar are dreptate, fara detalii topicele se transforma in "#Sieu" si la sfirsitul anului tragem linie si acordam premiul Prezervativul de Aur celui mai prolific futac.

Pis

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Stati cuminte ca nu va apreciez asa mult incat sa va copiez,scriam pentru mine ca nu ma mai ajuta memoria si uit cateodata unde am fost si ce am facut.

In mare parte sunt de acord cu ce ati scris dar chiar ca nu sunt un “noob” nu trebuia sa ma reguleze la cap si sa zica ca nu am respect doar pentru simplul fapt ca nu am scris cat am platit intr-o anume ipostaza.Repet,nu era relevant,nu cred ca exista postare in care am scris ceva ce nu a fost ulterior confirmat si atunci de undea hate?!

Link to comment
Share on other sites

Nu e nici un hate, e vorba de leading by example, vrem un mediu ok, cu confutadori care sa impartaseasca informatia, tre' sa dam exemplu... 

Un user nou intra, vede o postare a cuiva care are "Atlant" sub avatar, se gindeste ca el mai are mult de futut pina sa ajunga la statusul ala si copiaza comportamentul, cel putin asa cred eu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Scratone, o diferentiere intre useri trebuie sa existe, daca pe tine nu te intereseaza nu inseamna ca nu e utila, macar sa dea o idee despre acel user.  

Nu am "inceput si noi" cu "titulaturi, culori, exacerbari si alte cacaturi" , asa a fost de la inceput, poate nu ai acordat atentie acestui lucru.

Pe mine ma ajuta sa discern intre un user care are activitate si unul care e doar lurker, la o prima privire, pe altcineva titulatura, rank-ul sau cum vrei tu sa-i zici il ajuta sa citesca doar chestiile scrise de useri cu activitate, rank -ul da un plus de credibilitate spuselor acelui user.

Nu despre asta era postarea mea insa, daca ai ceva impotriva sistemului de ierarhizare poti oricand propune unul nou, bazat pe puncte, pe marimea pulii sau a coaielor, pe grosimea portofelului, nu stiu, ceva sa fie relevant...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 02.02.2024 at 15:18, olivertwist said:

 

LE :aceasta a fost ultima Recenzie pe care am sa o fac pe acest site

 

Poate nu ati fost atent ce am scris.

 

"Asa ca, normal si respectuos față de membrii/colegii de pe acest forum" 

Cum spuneam,daca tie personal nu iti place ce scriu,tu care ai scris fraza de mai sus ,cum am mentionat,poti sa imi stergi Contul linistit!

Ce iureș am provocat pe aici! N-am avut intenția asta

@olivertwist stai omule linistit ca nu te atacă nimeni, nu dă nimeni cu hate, nu e nevoie sa te retragi sau sa-ti stergi contul din cauza ca un membru/moderator ti-a zis sa dai detalii mai multe in recenzie. Era o părere si un sfat, nu ești obligat la nimic. Dar daca tot vrei sa faci recenzie, atunci fă-o sa ne fie de folos.

 

Asa ca, normal si respectuos față de membrii/colegii de pe acest forum, o recenzie trebuie să conțină cel puțin detalii referitoare la servciii, locație, timp și preț.

Citează toata fraza, să se inteleaga ca nu te-am facut pe tine nerespectuos sau ce mai crezi tu, ziceam la modul general ca asa e normal si respectuos pentru noi ceilalti, care si noi ceilalti facem recenzii cu detaliile aferente.

 

On 02.02.2024 at 16:42, olivertwist said:

Tu ,personal,nu meriti

Aici deja o dai in bălării. Nu merit din ce cauza? Nu am adus destule informații pe acest forum? Nu v-am dat toate detaliile in recenziile mele? 

TU faci recenzia pentru comunitatea asta, nu pentru mine sau Futuloiu sau etc. Daca nu esti ok cu sistemul de impărtășit informații, nu te ține nimeni cu forța aici.

On 02.02.2024 at 22:40, olivertwist said:

nu trebuia sa ma reguleze la cap si sa zica ca nu am respect doar pentru simplul fapt ca nu am scris cat am platit intr-o anume ipostaza.Repet,nu era relevant,nu cred ca exista postare in care am scris ceva ce nu a fost ulterior confirmat si atunci de undea hate?!

Nu te-am regulat la cap, nu exista hate, revino-ți in simțiri!

Era doar un sfat sa ne fie bine nouă, celor ce iși iau informațiile de pe acest forum.

Am crezut ca în calitatea mea de moderator pot face câteva sugestii.

 

In concluzie, @olivertwist multumesc ca ai reînceput sa scrii recenzii. Nu te atacă nimeni, ți-am vorbit politicos si normal, so chill!

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

@gottiV-am spus o data si explicat ca in acel context nu va era de folos pretul platit si ati continuat concluzionand ca eu,personal,as fi nerespectos pentru ca v-am spus dumneavoastra fiind singurul care a insistat.

Remarca cu "balariile" sa o pastrati pentru Forumuri de horticultura.

Eu am trecut peste as vrea sa cred ca dumneavoastra inchizand acest Topic,chiar nu imi place publicitatea.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...