Jump to content

Roxana Drumul Taberei 0731822335


bigscula
 Share

Recommended Posts

0731822335

https://cruceadepiatra.com/roxy-noua-in-orasul-tau-sec-6-non-stop-dr-taberei/

https://escorteverificate.com/roxana-sec-6-la-mine-sau-la-hotel/

  Stie cineva ceva de domnita ? (daca are topic deschis , rog conexare)

 Isi facea veacul ultima data prin Dr Taberei - Valea Ialomitei , am retinut-o si mi-am amintit de ea dar nu am mai gasit-o pe nicaieri .

Acu vreo 3 ani , zic sa sun ceva frumos si fiind in zona o urmaream de ceva vreme pe domnita roscata .Sun , era la parterul unui bloc din zona V. Ialomitei ma programez , voce placuta , sincronizare perfecta . Ajung , discretie (bloc de bosorogi) - ne placem instant , ne cunoastem de parca ne stim de ani .... , ne pupam , decartez 150 (parca ) .

Lumina difuza , gagica ordona dezechiparea si sa vin in pat langa ea . Execut dezechiparea , ma apropii si ma apuca de maciuca de parca apuca cornul de la plug si incepe sa frece si dai si dai , eu ii dau mozol pe tatze , buci , craci , carne tare .apoi dai oral np , 69 , pupici ,  capra si misionar - totul sanatos si traditional conform traditiei noastre crestine . Finalizare misionar , am laudat-o pe meritate .Am stat mai mult de 30 minute . La echipare, nu am gasit una dintre sosete sub nici o forma ... Nimic ; cauta si ea , isi scoate traista cu chiloti si cauta acolo sa nu fi aruncat din gresala , mai se uita in baie , se uita in dulap sa nu se fi agatat de ceva ...nimic . Tragem patul , nimic . Zic asta e , nu-i bai si plec asa . Imbratisari , pupici pe obraz de ramas bun si la revedere . Acasa gasesc soseta in cracul pantalonului. O sun si ii spun :D . Gagica e genul de fata sanatoasa , sexoasa de la tara cu care faci treburi frumoase si normale si cu care bagi un shot de palinca inainte sa te apuci de treaba . daca  stie cineva ceva de ea. Ultima data am vazut-o tot prin zona, era cu 2 pularai slabi si viciosi dupa ea, genul adunati de prin sali de jocuri si pe care ii certa .

1.jpg.4a537ca04f2247e890dec69b1802a89d.jpg  

2.jpg.98918406dd3f05fa9c099ed3b8a2200d.jpg

3.jpg.afd5746c3b0df211714bff18ad6c1d0f.jpg  

4.jpg.2dec9720e00a481bab145b53cdebf32c.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to Roxana Drumul Taberei 0731822335

Hai ca după poze, mi am amintit ca am fost la ea în zona rond Alba Iulia înainte de pandemie, servicii bunicele, dar cam grăbită, oralul îmi aduc aminte ca a fost deep dar se grăbea, la fel și la normal se simțea graba sa vina următorul. Parca am plătit 100 lei cu oral neprotejat. Atunci arata ca în poze, puțin plinuta, acum cine știe, pozele au 4 ani minim. 🙂

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...