Jump to content

(V) Ally - Pitzi buna Showroom F64 - 0734282183


I_am_Weasel
 Share

Recommended Posts

 

Ei, dragii mei, iaca-ta-ma ca revin. Si ce fata putea fi mai potrivita pentru debutul de an decat o porno-pitzi docila (exact genul meu).

Fata sta in apartament cu: Andreea- 0734282090 ( 0734.282.090 ) - care este urmatoarea pe lista, Monica- 0753497624 ( 0753.497.624 ) si inca vreo 2 fete. Din cate am inteles lucreaza alternativ ziua/noaptea. 

 

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]

 

 

- Sursa: anuntul.ro

 

 

- Continutul anuntului: ALLY, pustoaica sexy, foarte draguta, 21 ani, 1.70 m, 52 kg, te astept pt a te satisface pe deplin, masaj, oral pasional, normal, pozitii diverse, cunnil, 69, uro, mici fantezii

 

 

- Numarul de telefon : 0734282183 ( 0734.282.183 )

 

 

- Tarifare:  100 RON/fin, 200 RON/h - 2 finalizari

 

 

- Locatia: Bulevardul Unirii, langa Showroomul F64. Locatia super curata, fetele au grija de asta. La plecare iesise o colega a lui Ally si curata urmele de zapada cu mopul. Am vazut: dormitor, baie, hol. Dormitorul cu o lumina interesanta. Pozele sunt facute in apartament, va puteti face o opinie. Pat mare, incapator. Baie curata, dotata cu geluri de dus. Prosop curat. 

 

 

- Serviciile: oral si normal, ambele protejate (la cererea mea) - dar din ce am inteles asa face. 2 finalizari, amblele in prezervativ la normal. Fiecare numar precedat de oral.

 

 

- Aspectul fizic: pozele sunt cat se poate de reale si edificatoare. Ca sa citez din cei care dedica melodii la radio: "cei care ma cunosc" stiu ca tipa e exact genul meu. Pizti, bronzata frumos la solar, bruneta, piele intinsa, craci buni, draguta la fata, sani medii dar foarte obraznici. O puteti recunoaste dupa tatuajul de pe laba piciorului. Intr-un cunvant, de fapt mai multe, fata e buna cu spume. Genul de pizti din cluburile de fite. Fata super-curanta, fara mirosuri ciudate samd.

 

 

- Detalii despre servicii: 2 finalizari prin normal- ambele protejate incepute cu oral protejat. Nu a comentat la pozitii cu exceptia faptului ca si-a facut cunoscuta doleanta da a evita pozitia cow-girl. Doleanta ei a fost luata in considerare dar nu a ajutat-o sa evite pozita. Am incercat cu mine deasupra, ea deaspura si bineinteles capra, pozitie in care am si finalizat a doua oara. Nu geme fals, ba chiar pare un pic absenta, lucru care personal nu ma deranjeaza (oi "suferi" de necrofilie)

 

 

- Atitudine: desi citisem lucruri mai putin flatante despre apartamentul cu pricina personal nu ma pot plange de atitudine. Fata glumeste, e simpatica, zambeste. Pentru mine e exact ce imi trebuie... bunaciune care nu comenteaza. Mi-a explicat ca nu e ea cu GFE-ul, cu alintatul samd... Citez "pt asta iti faci o prietena". Nu pot decat sa fiu de acord. NU m-a grabit, a fost f amabila, mi-a prezentat si o colega la sfarsit.

 

 

- Programul de lucru: eu am vizitat-o pe la 8:00 seara intr-o zi lucratoare dar din ce am vazut pare destul de extins.

 

 

Notele:

Locatie: 10 - curata, frumos aranjata, f chick.

Aspect:10 (Corp 10 - carne tare + piele intinsa si bronzata, PITZIII; Fata 10 - draguta, simpatica),

Prestatie: 8.75 ( Oral 8 - nespectaculos dar suficient cat sa iti provoace erectia dorita; Normal - 9.5 e docila+ ajuta faptul ca e buna, deci nota creste automat, se uita putin pe pereti, dar nu e deranjant,

Atitudine - 10- prietenoasa, zambitoare, deloc falsa, fara GFE fortat).

 

 

- Concluzia finala:  o recomand cu incredere celor care vor sa futa o pitzi docila fara mari pretentii de GFE. Value for money, una dintre cele mai bune. Cu 100 pe finalizare puteti avea the "ultimate pitzi experience". Daca doriti mega-GFE si atentie sporita va sfatuiesc sa va reorientati. Daca vreti sa futeti o bunaciune fara fitze intr-o locatie curata, nu e de ratat.

post-524-150392355047_thumb.jpg

post-524-150392355048_thumb.jpg

post-524-15039235505_thumb.jpg

post-524-150392355053_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest papuasul

Mai nou locatia este pe Corneliu Copusu. Este disponibila pana seara tarziu. Oral si normal, ambele protejate, fara FK si evident fara CIM. Pretul este de 100 lei/finalizare si 200 lei/ora.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Dupa ce mi-au dat muie Eliza (curva fara o mana) si Eva (cea de pe Nerva intersectie cu O. Goga), am reusit sa ajung la Ally.

Locatia: cred ca am mai fost aici de-am futut o tigancusa, si anume pe Coposu, in blocul cu Medident. Cuib minimalist, rezonabil de curat, am primit prosop decent.

 

Piti frumusica la fata, bronzata (poate din nastere, dar nu-s sigur). Descrierea de mai sus a colegului este exhaustiva. Nu adaug amanunte redundante.

Totul protejat, mi-a supt-o un pic dupa care am pus-o pe mine. M-a terminat stupefiant de repede, probabil din cauza corpului ei frumos si dracilor pe care ii aveam datorita tepelor ce le-am luat.

Dar este si simpatica, atat la figura, cat si in conversatie.

 

De revenit, datorita raportului calitate-pret rezonabil si mai ales daca ai de facut o radiografie la masele. Pana se developeaza filmul, poti sa dai o buca...

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salve,

 

Am fost si eu la don'soara acum vreo 2-3 saptamani si incerc sa fac doar o completare la descrierile destul de exacte ale colegilor de curvasareala de mai sus:

 

Desi nu ma numar printre cei care se asteapta sa fie tratati de ddc precum isi trateaza amanta perfecta cel mai darnic contribuitor la binele personal, ma astept totusi la un minim de servicii in cadrul tarifului perceput. Desi foarte bine avertizat de postul @ I_am_Weasel ref la atitudine+servicii si nu sunt genul pentru care GFE este factorul dominant (aici am mers pentru ambalaj, clar), nu m-am asteptat totusi la atatea restrictii desprinse din "Avocatul diavolului" (Look but don't touch; Touch but don't taste; etc). Mai concret: Fara maini pe sani, nu sta deasupra, oralul doar protejat (astea din scurt, mi-au taiat pofta sa mai intreb si de altele gen anal, evident am parasit incinta dupa o finalizare datorata exclusiv look-ului). Si nu e ca si cum am ajuns cu trenul la oras si am venit prafuit si asudat la ddc...

 

Concluzia mea: Pitzi, pitzi, dar nici chiar asa (am servit in trecut "mai pitzi decat asta" dar cu ceva mai multa constientizare ref la serviciile prestate); mai bine o laba moca la un poster cu Aletta Ocean sau similar. Si astea in conditiile in care io nu sunt f pretentios la serviciile ddc.

 

Salutari si respecte imense, la cat mai multe vesti de pe front!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...