Popular Post Sara Posted November 17, 2023 Popular Post Share Posted November 17, 2023 Bună! Numele meu este Sarah, am 28 de ani, 1.65 înălțime. Sunt o bruneta voluptoasa cu ochii albaștri, o fire calma, sociabila, amabila ( cer la rândul meu sa fiți respectuoși) . Pentru întrebări și programări, răspund cel mai repede pe whatsapp : 0766980737 Sevicii: ● Sex normal DOAR protejat ● Sex oral protejat ● Sex anal DOAR protejat + 150 lei ● Cunnilingus/69/ Annilingus ( doar daca igiena este impecabila ) ● Finalizare faciala/ corporala ● GFE ( girlfriend experience) ● Squirt ● Deepthroat ● Masaj prostatic ● Handjob/Boobjob(masura 75 B/C) ● Acțiune Hardcore ( Palme fund/sâni, tras de par, strâns de gat etc) . 30 min( 1 fin) - 200 lei 1h. ( 2fin) - 350 lei Oralul poate fi neprotejat doar daca igiena este impecabila (epilare, miros, etc) . Nu primesc cu mărimi mai mari de 18/19, domni sub influenta alcoolului/substantelor. Squirtul este real, da:)) și se poate atinge prin penetrare sau cu ajutorul degetelor tale( dacă nu știi sa il provoci, te îndrum. Este simplu) Deocamdată sunt în zona Sebastian( intersecție cu Rahova) 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 @Sara, te rog sa postezi aici disponibilitatea, nu la status, acolo nu se uita nimeni. "Disponibilitate: Luni-Joi : 9:00-22:00 Vineri-Duminica : 10:00-24:00" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sara Posted November 29, 2023 Author Popular Post Share Posted November 29, 2023 Bunăăă, Începând de astăzi pana pe 5/6 decembrie ma găsiți în Brașov ( zona Faget/str Armoniei) în principiu cu același program, daar discutam pe whatsapp Păsă vă așteaptă să vă încălzească . 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted December 11, 2023 Author Share Posted December 11, 2023 Vă mai las niște poze aici, făcute în urma cu o săptămână. Pupiiii 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axm Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Ești in București ? Sau ești in Brașov ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 1 hour ago, Axm said: Ești in București ? Sau ești in Brașov ? @Axm, oleaca mai sus fata zice asa : " pana pe 5/6 decembrie ma găsiți în Brașov ". Astazi e 12 decembrie, crezi ca mai e in Brasov ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted December 12, 2023 Author Share Posted December 12, 2023 Am vorbit și pe wp, puteai sa întrebi tot acolo, este mai rapid. 🫣 Într-adevăr am prelungit cu 1-2 zile, tocmai de asta am specificat sa discutam pe wp pentru ca trimit program/locatie/cât timp rămân în zona etc. Momentan locația nu este relevanta, se poate schimba destul de repede. Sapt asta sunt în sect 6, sapt viitoare pot fi în sect 4. Pana reușesc sa ma liniștitesc intr-o zona(curand sper eu) ....programul este putin haotic. Este deranjant pentru mine, dar si pentru voi.. înțeleg. Asa ca voi anunța aici doar daca plec din București( pentru cat timp) restul pe whatsapp. 🫣 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted December 23, 2023 Author Share Posted December 23, 2023 Update servicii: Nu fac GFE/French Kiss. Finalizarea este doar corporala sau prezervativ. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted January 5 Author Share Posted January 5 La mulți ani!!!🫣 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted January 22 Author Share Posted January 22 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varud76 Posted January 22 Share Posted January 22 Buna Sara, Cumva ai activat in trecut,tot in zona Sebastian,cu oferta de masaj ? "LAURA" Varu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted January 22 Author Share Posted January 22 Buna, Nope, probabil ma confunzi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sara Posted January 31 Author Popular Post Share Posted January 31 Bună, M-am mutat mai aproape de voi.🫣. Locație frumoasă, centrală, permanentă, aflată între intersecția Budapesta și splaiul Unirii. Programari doar pe whatsapp, acolo pot da si share loc. Iar adresa completa o voi trimite după confirmarea programării. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted February 10 Author Share Posted February 10 Un weekend minunat sa aveți! ️ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted February 15 Author Share Posted February 15 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted March 11 Author Share Posted March 11 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted March 15 Author Share Posted March 15 Servicii: ● Sex normal DOAR PROTEJAT ● Sex oral protejat/ Neprotejat doar daca igiena este impecabila(miros/epliare/bubite) ● SQUIRT ● Cunnilingus/ 69 ( doar daca igiena orala este impecabila ) ● Facesitting ● Finalizare pe corp sau in prezervativ ● Deepthroat (depinde și de marime) ● Masaj prostatic ● Handjob/Boobjob ( cupa C) ● Diferite pozitii / Mici fantezii Accept palme la fund și tras ușor de par. Se va lăsa la inceput, discret, pe noptieră sau măsuță 30min - 200 lei 1h. - 350 lei Nu primesc cu mărimi mai mari de 18/19, cu bile și alte accesorii, sub influenta alcoolului/substantelor. Nu fac finalizare orală! Nu accept sărutări pe gură/față. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted April 4 Author Share Posted April 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted April 6 Author Share Posted April 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sara Posted April 19 Author Share Posted April 19 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts