Jump to content

Blonda miniona skinny 0762955563


party_pooper
 Share

Recommended Posts

Salut!

 

AMANTA sexy, dornica de sex, te astept pentru o ora de neuitat, oral nep. cu fin., normal in orice pozitie, 69, cunn., ann. si multe alte fantezii. Poze reale, zona Universitate, kiss, 05 Dec 11:00 tel 0762.955.563 Pret: 100L ora

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5]

 

Am vizitat-o acum doua zile in spate la Lido, bloc cu cafeneaua Fratelli (am fost mai demult la o zdreanta acolo si am impresia ca si Madalina lucreaza pe aceeasi filiera); garsoniera dotata rudimentar cu o canapea, un pat, un TV, o masuta de cafea, dulap de haine; nu cred ca face nimeni curat acolo pentru ca am calcat in talpile goale cand am iesit de la dus si am adunat multa mizerie pe talpi; frig bine, apreciez cam la 19-20 de grade, singura sursa de caldura era un radiator cu ulei; baia avea niste geluri de dus, apa fierbinte, dar era cam mizerabila (apa pe jos, niciun covor pe care sa calci, haine aruncate aiurea); prospoul a fost in schimb curat si am avut papuci.

 

Blonda vopsita cu parul ars, miniona skinny (aproximez la 1,5m si vreo 40-42 de kg), sani medii si fermi, dantura ingalbenita si cam stricata/neingrijita, epilata complet, ceva tatuaje pe incheietura mainii drepte si in zona soldului drept, fara mirosuri dubioase in zonele intime.

 

Accepta oral fara prezervativ cu finalizare in guritza; oral executat fara dinti, fara ajutor cu mana, insa si fara DT, fara "porno like", fara priviri, fara gemete; a acordat atentie oualor doar cand i-am cerut eu si nu a facut-o prea mult; are un singur ritm de supt, mediu-rapid, care nu prea ii permite sa aprofundeze studiul acadelei; a preluat toata smantana si s-a teleportat la baie imediat.

 

Pot afirma ca este comunicativa, nu tace ca muta si se holbeaza la client ca la maimuta de la ZOO; iti ofera de baut...tigari daca nu ai, intretine o conversatie despre nimicuri cotidiene, nu stiu insa cat de mult se pricepe ea la variabile de stare ale unor sisteme discrete, insa pentru pauza intercoitala e suficient ce stie :) Nu accepta FK, nu e pisicoasa, nu prea cunoaste notiunea de preludiu si sare direct in pula...deci sa nu va speriati.

 

La normal mi s-a parut stramta la inceput, insa usor-usor a devenit "accesibila"; cam comenteaza la pozitii, insa propune variante alternative; nimic deosebit in materie de miscari, ci doar da contre asa cum trebuie; igneste, nu geme excitant si asta ma speria mereu pentru ca aveam impresia ca o sa ii ajung cu pula in plamani; posibil ca eu sa am o aprecieze defavorabila Madalinei si din cauza faptului ca ea nu este genul meu si atunci experienta cu ea a fost din curiozitate mai mult decat din excitatie

 

Anal nu face, iar programul de lucru este "pana seara"; locuieste singura acolo.

 

Pret 100/ora - oricate finalizari poate clientul; nu prea accepta plata la finalizare; pesches platit cumva inainte de actiunea propriu-zisa dupa dusul meu si al ei

 

Pentru amatorii genului poate fi un futai bun, insa eu nu revin. Ar fi mai bine si pentru ea si pentru clientii ei daca si-ar gasi o locatie mai curata.

post-5402-150392353127_thumb.jpg

post-5402-150392353128_thumb.jpg

post-5402-150392353129_thumb.jpg

post-5402-150392353131_thumb.jpg

post-5402-150392353133_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...