pe.sexy.do Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Anunt AT: "BRUNETA, te astept intr-un cadru intim pentru a-ti satisface cele mai ascunse fantezii. Ofer sex oral neprotejat cu finalizare unde doresti, normal in pozitii incitante. Garantez revenirea. Poze reale" [attach1][attach2][attach3][attach4][attach5][attach6][attach7] Tocmai m-am intors de la domnisoara Catalina si pot confirma ca pozele si locatia (piata Alba Iulia, colega noua cu Karina) unde au fost facute corespund realitatii. Tinuta copilei (daca-mi este permis insa asa-mi pare) cu care m-a intampinat este cea care apare si-n poze. Deci, sunt sigur ca pozele-i apartin pentru ca asa arata si-n realitate. Adica total pe gustul meu: tanara, frumoasa, slabuta, cu niste sanisori tari si frumosi si curulet bombat, de adolescenta, carne tare si toate celelalte caracteristici care insotesc fetele ce au aceasta varsta frageda. Mi-am facut rezervarea la nr. de telefon al fetitei (0735661991 ( 0735.661.991 )) cu circa 45 de minute inainte de prezentarea la locul cu pricina, situat in piata Alba Iulia. La telefon mi-a raspuns cea in cauza care, in paranteza spus, avea o voce putin cam timida. Poate ca explicabil, avand in vedere ca se mutase acolo doar cu o zi in urma si probabil ca eu am fost primul care a spart gheata. Cand am ajuns prin preajma, conform conventiei, am mai sunat inca o data si mi-a raspuns de aceasta data Karina, care, din cele spuse de ea si dat fiind ca ii spusesem unde ma aflam, m-a indrumat (telefonic si vizual, de la fereastra locatiei respective) pana unde trebuie sa ajung, comunicandu-mi nr. la interfon, etajul si apartamentul in cauza. Mentionez ca o bila mare alba ca totul s-a desfasurat snur, adica fara apeluri telefonice repetate ori inutile la telefon sau alte neintelegeri care din lecturarea altor posturi s-au mai intalnit. Pe parcursul deplasarii mele de prin piata Alba Iulia si cu telefonul la ureche, am mai primit inca odata confirmarea serviciilor si a tarifelor ce fusesera deja comunicate initial de catre pustoaica si postate de catre Karina in postul anterior, adica "100 lei finalizarea (+50 lei CIM) sau 200 lei pentru o ora. Normal protejat, oral neprotejat, CIM, COB, OWO, FK, GFE". Ajuns la locatie pot spune ca apartamentul este foarte OK, notat cu nota 10, curatel si cu bun gust mobilat. N-am folosit baia, deci n-am vazut-o, intrucat veneam direct de acasa, proaspat indusat si "parfumat", cu nici o ora inainte. Vreau sa specific ca am ales varianta cu 100 de lei si sa mai vedem pe urma. Ne-am retras in camera de langa baie. Aproape tot timpul cat au decurs "ostilitatile" Karina facandu-si un dus si se pare avand si ceva treaba pe la baie - se cam auzea apa curgand, insa nederanjant de altfel. Dincoace, intre mine si Catalina s-a dezghetat atmosfera care, in paranteza pot s-o spun, fusese doar o idee amortita. Fatuca si-a dat toata silinta si, contrar parerii mele de la inceput (usoara timiditate de pe parcursul convorbirii telefonice initiale) a inceput cu un oral destul de bine executat si cu presarat cu usoare actiuni "deep throat". Recunosc insa ca din cauza mea (eram cam agitat si stresat, datorita unor probleme personale ce ma marcheaza actualmente) si cu o consecinta directa si asupra celui mic, cu toate eforturile copilei, am constientizat ca mai bine n-o mai chinuiesc inutil si mai bine stam de vorba restul de timp. Trebuie sa recunosc insa ca, chiar daca nu am finalizat, si asta mai mult ca sigur 100% din cauza mea, fetita a executat un oral foarte bun pe care-l notez cu 9+ (o nota foarte buna dupa standardele mele). Probabil ca trebuie sa notez si latura privitoare la curatenia domnisoarei, cat si despre aspectul, ingrijit sau nu (proaspat epilata in locurile de interes), de cum se prezinta in fata musafirilor. Remarc ca n-am ce-i reprosa, in mod deosebit, din acest punct de vedere si daca va tine cont tot timpul de cat de important este acest lucru, adica al curateniei desavarsite si al ingrijirii personale permanente, va avea tot timpul numai si numai de castigat. Asa ca si pentru acest aspect ii acord un 9+. Discutia pe care am purtat-o ulterior m-a facut sa descopar in aceasta pustoaica o fiinta sensibila, calda si inteligenta si cu care chiar poti petrece clipe placute si nu numai pe taramul ostilitatilor specifice acestei "meserii", impusa, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, de situatia conjuncturala a fiecareia. Prestatia finala, si accentuez ca poate si datorita felului meu de-a fi, implicit si puternic subiectiv (accentuat de tineretea, inocenta si frumusetea domnisoarelor), o notez cu 9+. Mentionez ca pentru mine nu conteaza atat de mult acea descarcare si finalizare (uneori sau in multe cazuri, aproape animalica), de care de altfel n-am avut parte dar nici n-o regret in mod deosebit, ci mai degraba un cumul de trairi si sentimente ce insotesc experientele de acest gen. La aceasta fata m-am bucurat atat de fragezimea trupului ei, si-n special de frumusetea sanilor rotunjori si a feselor de adolescenta, cat si de intrevederea unei sensibilitati aparte a sufletului ei. Personal ma voi mai intoarce pentru ca imi place ce am descoperit. Sper ca am raspuns la toate punctele obligatorii ce trebuia sa le ating. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackman Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Fost, vazut, plecat! Programare telefonica cu 30 minute inainte, fara probleme din acest punct de vedere. Serviciile comunicate la telefon sunt de sex oral si normal, 100 lei finalizarea sau 200 lei ora, oral neprotejat. Ajuns in locatie, mi-a deschis usa Catalina, cocotata pe ciudatele incaltari din poze. Cam 1,70m insa pe tocuri de 15cm, bruneta si la par si la culoarea pielii, ten puternic afectat de un varsta de vant. Slabuta-gen skinny, fundulet mic si bombat, sani micuti, cam asta se putea vedea prin imbracamintea sumara. Locatia este un apartament in care holul, livingul si bucataria a devenit un spatiu deschis, si din acest punct de vedere si lipsit de intimitatea necesara. M-am scuzat si am facut cale intoarsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts