Popular Post Anna1 Posted October 25, 2024 Popular Post Share Posted October 25, 2024 Heeeeeei, i’m back! 🩷 Serviciile și prețurile sunt cele de mai sus. Locația este în Berceni. Numărul de telefon este cel din titlu. Programările se fac din timp. Nu răspund mesajelor unde mi se cer detalii, decât dacă aveți nevoie de altele suplimentare. Nu lucrez după ora 19:00. Va îmbrățișez 🩷 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Anna1 Posted November 20, 2024 Popular Post Share Posted November 20, 2024 🩷🩷 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Anna1 Posted December 10, 2024 Popular Post Share Posted December 10, 2024 Hello! Datorită cererilor din privat, urmează o nouă perioadă de reduceri: Preturi: 150- 30 minute 300- 1 ora Servicii: oral (protejat/neprotejat) normal doar protejat diferite poziții/fantezii cim/cof - 50 lei Reamintesc: nu permit atingeri/ săruturi pe sâni, poziția lot, degete prin alte părți Oferta este valabila strict pentru clienții ddc. Ca să beneficiați de aceste prețuri, trebuie să-mi menționați ca îmi scrieți de pe ddc. Lucrez în intervalul 10:00-17:00 Nu lucrez în weekend Locația este în Berceni Despre mine : am 1.65 înălțime, 50 kg, ochi verzi, piele albă, sunt o persoană calmă și îmi place să fiu o gazdă plăcută. La fel ca celelalte persoane, am limite și dacă vor fi încălcate, acțiunea se va încheia. Anunț aici când se va termina oferta. 7 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Anna1 Posted January 3 Popular Post Share Posted January 3 Bună!La multi ani! Oferta s-a încheiat! Atât pentru clienții noi cat și pentru cei fideli. vă rog să nu încercați să negociați prețurile, deoarece nu suntem la piață. ofertele vin din partea mea, când doresc. Prețurile actuale: 30 minute - 250 lei 1 oră - 400 lei Masaj on/op (fresh, epilat) np (only) fără degete în vagin cim inclus în preț cof extra 50 lei Dusul este obligatoriu. Vă rog să aveți în vedere ca închei orice întrevedere, dacă igiena nu este corespunzătoare nici după duș! Baia dispune de absolut orice este necesar pentru o igienă impecabilă, trebuie doar mai multă atenție în zona intimă. Nu răspund la mesaje cu salut, neînsoțite de programare. Programul variază locația este în Berceni. nu accept întârzieri mai mari de 10 minute. În cazul în care întârzierile sunt mai mari de 10 minute, anulez programarea. Curând închid cercul de clienți, din nou. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați pășit pragul! 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Anna1 Posted January 19 Popular Post Share Posted January 19 🩷🩷🩷 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Anna1 Posted January 23 Popular Post Share Posted January 23 🩷 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu2 Posted January 24 Share Posted January 24 @Anna1 Nu raspunzi nici la WhatsApp, nici la PM. Nu inteleg de ce mai postezi la Disponibilitate. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna1 Posted January 24 Share Posted January 24 24 minutes ago, radu2 said: @Anna1 Nu raspunzi nici la WhatsApp, nici la PM. Nu inteleg de ce mai postezi la Disponibilitate. Și te-ai gândit tu ca e cazul să mă cerți ce să ți povestesc? În disponibilitate postez ce vreau eu, ce-mi place. Nu înseamnă ca lucrez dacă postez. Și încetează să mă mai cerți pentru ca nu-ți răspund, nu sunt disponibilă pentru oricine și oricând. Good luck 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu2 Posted January 24 Share Posted January 24 10 minutes ago, Anna1 said: Și te-ai gândit tu ca e cazul să mă cerți ce să ți povestesc? Nu s-ar fi suparat nimeni daca ai fi raspuns. Orice (nu pot, n-am timp, etc). Nu te-am certat, dar sa stii ca arati o anumita superioritate care nu prea e in ton cu imaginea pe care vrei sa o proiectezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna1 Posted January 24 Share Posted January 24 21 minutes ago, radu2 said: Nu s-ar fi suparat nimeni daca ai fi raspuns. Orice (nu pot, n-am timp, etc). Nu te-am certat, dar sa stii ca arati o anumita superioritate care nu prea e in ton cu imaginea pe care vrei sa o proiectezi Lasă, ești tu mai sus decât mine Nu sunt obligată să răspund, asta trebuie să înțelegi! Ce ar însemna să răspund la atâtea mesaje? Ar mai urma și alte mesaje după, ceea ce nu-mi doresc atunci când nu sunt la birou. O zi bună! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Anna1 Posted January 24 Popular Post Share Posted January 24 🩷 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subterana Posted January 24 Share Posted January 24 7 hours ago, Anna1 said: Lasă, ești tu mai sus decât mine Nu sunt obligată să răspund, asta trebuie să înțelegi! Ce ar însemna să răspund la atâtea mesaje? Ar mai urma și alte mesaje după, ceea ce nu-mi doresc atunci când nu sunt la birou. O zi bună! Pai mai Anna, aici mai e vorba si despre un respect fata de posibilii clienti sau fata de clienții tai actuali, nu este vorba ca esti obligata. Unele posteaza aici sau pe whatsapp orele care au rămas disponibile si astfel nu te mai deranjeaza 100 si nici nu se mai frustreaza omul ca nu-i raspunzi. Dacă postezi o poza aici si nu ești disponibila poti specifica asta ca nu e greu. Daca atitudinea ta e “scrieți disperatilor ca va raspund eu când am chef dacă o sa am” sa nu te miri ca se vor plange oamenii pe aici sau ca îți vor veni nervoși la usa cu o atitudine nepotrivita, tu singura îți atragi asta! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna1 Posted January 24 Share Posted January 24 Apreciez cele scrise! Am înțeles unde am greșit și am remediat în PM! 🩷🩷 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna1 Posted January 27 Share Posted January 27 🩷🩷🩷 Saptamana aceasta ma găsiți disponibilă în intervalul 10:00-17:00, prioritate având clienții fideli. Dacă nu răspund, vă rog să îmi menționați până la ce oră pot reveni cu mesaj. Nu sunt inabordabilă, dar de obicei programările le fac în prima parte a zilei, apoi nu mai răspund pe whatsapp. O zi cu soare! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted January 27 Share Posted January 27 @all, pentru balacareala : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna1 Posted Saturday at 15:44 Share Posted Saturday at 15:44 Indisponibilă astăzi 🩷🩷🫦 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts