Jump to content

Anna ex-App Town / Berceni 0720751978

Torq

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Futuloiu changed the title to Anna ex-App Town / Berceni 0720751978
24 minutes ago, radu2 said:

@Anna1 Nu raspunzi nici la WhatsApp, nici la PM. Nu inteleg de ce mai postezi la Disponibilitate.

Și te-ai gândit tu ca e cazul să mă cerți :)) ce să ți povestesc? 
În disponibilitate postez ce vreau eu, ce-mi place. Nu înseamnă ca lucrez dacă postez. 
Și încetează să mă mai cerți pentru ca nu-ți răspund, nu sunt disponibilă pentru oricine și oricând. Good luck 

• Like 1
  • Haha 1
  • Angry 1

10 minutes ago, Anna1 said:

Și te-ai gândit tu ca e cazul să mă cerți :)) ce să ți povestesc? 

Nu s-ar fi suparat nimeni daca ai fi raspuns. Orice (nu pot, n-am timp, etc). Nu te-am certat, dar sa stii ca arati o anumita superioritate care nu prea e in ton cu imaginea pe care vrei sa o proiectezi

21 minutes ago, radu2 said:

Nu s-ar fi suparat nimeni daca ai fi raspuns. Orice (nu pot, n-am timp, etc). Nu te-am certat, dar sa stii ca arati o anumita superioritate care nu prea e in ton cu imaginea pe care vrei sa o proiectezi

Lasă, ești tu mai sus decât mine :)) 

Nu sunt obligată să răspund, asta trebuie să înțelegi! Ce ar însemna să răspund la atâtea mesaje? Ar mai urma și alte mesaje după, ceea ce nu-mi doresc atunci când nu sunt la birou. 
O zi bună! 

7 hours ago, Anna1 said:

Lasă, ești tu mai sus decât mine :)) 

Nu sunt obligată să răspund, asta trebuie să înțelegi! Ce ar însemna să răspund la atâtea mesaje? Ar mai urma și alte mesaje după, ceea ce nu-mi doresc atunci când nu sunt la birou. 
O zi bună! 

Pai mai Anna, aici mai e vorba si despre un respect fata de posibilii clienti sau fata de clienții tai actuali, nu este vorba ca esti obligata.

Unele posteaza aici sau pe whatsapp orele care au rămas disponibile si astfel nu te mai deranjeaza 100 si nici nu se mai frustreaza omul ca nu-i raspunzi. Dacă postezi o poza aici si nu ești disponibila poti specifica asta ca nu e greu. 

Daca atitudinea ta e “scrieți disperatilor ca va raspund eu când am chef dacă o sa am” sa nu te miri ca se vor plange oamenii pe aici sau ca îți vor veni nervoși la usa cu o atitudine nepotrivita, tu singura îți atragi asta! 

• Like 3

Apreciez cele scrise! 
Am înțeles unde am greșit și am remediat în PM! 
🩷🩷

• Like 3

🩷🩷🩷

Saptamana aceasta ma găsiți disponibilă în intervalul 10:00-17:00, prioritate având clienții fideli. 
Dacă nu răspund, vă rog să îmi menționați până la ce oră pot reveni cu mesaj. 
Nu sunt inabordabilă, dar de obicei programările le fac în prima parte a zilei, apoi nu mai răspund pe whatsapp. 
O zi cu soare! 

IMG_6791.jpeg

• Like 4