Jump to content

Diana 28 ani 0723977183


tommy_boy
 Share

Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

salut!

am fost si eu la Diana,in zona Bucur Obor.tipa arata ca in poze,locuieste intr-un apartament modest,dar ingrijit,oricum nu m-am dus acolo sa admir mobila:)) Am primit prosop curat,gel de dus barbatesc...in dormitor am avut parte de cel mai relaxant masaj,chiar m-a luat somnul:)). mi-a placut ca nu m-a grabit si chiar am reusit sa ma relaxez,fiindca in perioada asta sunt cam stresat.deci daca vreti un masaj bun,v-o recomand pe Diana.despre restul serviciilor nu ma pronunt,fiindca nu le-am solicitat.oricum,eu o sa revin...bafta!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Am ajuns eu de curand. Din întâmplare mai mult: o lunga lista de domniţe la care am sunat mai întâi nu mi-au răspuns. Deşi nu e categoria de preţ pe care o vizez eu de obicei, am sperat până în ultimul moment sa fie un fel de Raluca (Clucerului) "reloaded"... pula şi căciula! N-are nici o legătură...

 

Locaţia: deasupra magazinului Bucur Obor (capătul dinspre Altex). Apartament ceauşist de 3 camere, cu mozaic pe jos în holuri şi parchet în laboratoare. Nu există covoare (pe jos), sau jaluzele (la ferestre). E populat de 3 mândre. O colegă blondă tunsă scurt, machiată exagerat, cu mutră proletară, genul împănat şi cu burtă de shaormistă. Încă una de 45 de ani (mi s-a zis) - care nu era acolo.

 

Mândra: când a apărut Diana m-am cam dezumflat. E urâţică tare la faţă. Are mutră de cusătoreasă... sau de vânzătoare la raionul de mercerie... Ceva lipsuri prin gură... Nu acceptă FK dar nici nu mi-aş fi dorit. Corpul în schimb e interesant: e înaltă (zic eu) de vreo 158 cm. Ea se dă de 167 cm. Kg? vreo 50. Tzâtze mari, cu sfârcuri proeminente. Cur mare, bombat. Genul de conformaţie a la Cristina / Rahela: dă senzaţia că parcă e făcută toată numai din tzâtze şi din cur... ;)

Prestaţie? De 5 bani... Oral slab, normal aşa şi aşa, masajul e o glumă (proastă). Geme fals, se face că se excită - nu cred că prosteşte pe nimeni... Halatul a fost 150 RON cu 2 numere incluse şi o tentativă de masaj între ele.

 

Concluzie: Dacă n-aţi ajuns încă n-aţi pierdut nimic. Zic asta clar şi răspicat că văd că pe nimfolabe deja a început prosteala pe faţă (că moooooamă ce bunăciune, că ce minune de oral etc şamd).

 

Epilog: Când am ieşit afară am ajuns drept în spatele magazinului Bucur Obor şi m-a "izbit" atmosfera de iarmaroc. Aceleaşi ciori care se amestecă printre trecători încercând ba să-ţi vândă ţigări fără timbru, ba vreun chilipir ceva, ba să te facă la buzunare. Poliţişti care se fac că nu văd. Cică suntem în UE. Nu s-a schimbat nimic din 90 încoace... 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...