trouble Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Alina 0730729297 , 20 ani .Calea Mosilor 124 200 fin , 300 ora. Ajuns la don'soara , dupa ce in prealabil ma anuntase meniul cu 200 fin , 300 ora . Ajuns in locatie aflu ca ON este 50 in plus , Fin orala 50 in plus . Anal 150 lei in plus . Draguta , slim skinny , inmanez 400 lei . Se duce sa depoziteze comoara intr-o camera alaturata . Revine si incepe circul , ca vrea sa ma spal in prezenta ei ... putin ciudat dar nah , zic ok . Ma duc cu ea la dush, baia infecta ii zic ca e prea infect locul sa ma bag la dus prosp lipsa , gel de dush lipsa apa calda lipsa ... ZIce bine , atunci spala-te la chiuveta doar cu apa si asa am facut in prezenta ei :-)) Trecm in dormitor si aflu ca nu am voie sa o ating pe tate ca o dor ... trecem la un ON fix 30 sec dupa care imi spune , hai sa punem caciulita ca o ai sculata . Zic, 30 sec nu e destul hai sa continuam ... nu vrea . Punem caciulita , dupa 2 min de pompat in caprita zic hai sa schimbam ... aflu ca nu se poate decat o singura pozitie , nu am voie sa dau mai tare ca o doare , nu am voie sa ma asez pe pat ca schimbase cuvertura . Am aruncat caciulita ... mi-am bagat pulile in mortii ei si am plecat acasa .. dauna 400 lei grei. GFE 0 ON 0 NP 0 1 2
Recommended Posts