Jump to content

Adina 0769.358.879 / 0769.358.870

fuckerist
 Share

Recommended Posts

Salutare multa la toti

La don`soara apar 2 anunturi cu 2 randuri de poze. Este vorba de AT.

1. BLONDA ta 19 ani, zona Militari, blonda super sexy ofer domnilor generosi oral, anal, normal ne prot, pozitia, 69 sex in orice pozitie alaturi de mine sunteti satisfacut complect nu ezitati, salbatica si clipe fierbinti pup....

[attach=1][attach=2][attach=3]

2. NESATISFACUTA, zona Militari, blonda super sexy ofer domnilor generosi oral, anal, normal neprot, pozitia 69, sex in orice pozitie alaturi de mine sunteti satisfacut complect nu ezitati, salbatica si clipe fierbinti, pup

Telefoanele sunt cele din titlu.

Vorbisem cu ea in urma cu cateva zile si mi s-a parut ok , asa ca azi am purces la intrevedere.

Primul lucru pe care l-am intrebat a fost daca face normal neprot asa cum apare in anunt si raspunsul a fost categoric NU. Chiar ma gandeam deja la alte nenorociri si boli si eram chitit sa imi rutez drumul spre alta.

Ne-am intalnit in militari la fostul Sheriff ptr cunoscatori.

Demoazela locuieste in D. Taberei dar asta nu e important.

E micuta de statura cam 1.60 dar bine facuta. Este chiar fata din poze.

Dragutica blonda, sani potriviti nr 2 spre 3, si un corp misto.

Locatia este in spate la fostul Sheriff actualmente o Banca  italiana.

Locatia o inchiriaza zilnic asa ca fiin primul venit a trebuit sa mai astept impreuna cu ea inca 10 min in fata blocului sa vina proprietareasa cu cheia.

Apartamentul este foarte ok si de aspectul asta se ocupa cea care inchiriaza cu ziua sau ora.

Foarte curat cu mobila de bun gust. Poti fute in sufragerie unde sunt 2 randuri de canapele sau in dormitor.

Baia curata fara apa pe jos. Curat peste tot. Un aspect pozitiv.

Televizor si calculator ptr clientii care doresc asa ceva.

Ne-am bagat la dormitor. Pat mare asternuturi curate.

Fata are ten alb dar nu e pur sange. Se vad genele rome.

Una peste alta e ok.

Sani frumosi piele frumoasa si fina. Sanii nu sunt mari dar sunt la locul lor si nu atarna pana la buric. Moi la atingere.

Pizda frumoasa si stramta.

Totul a decurs fara probleme. Ne-am mangaiat un pic si a trecut la oral dupa care un 69 si s-a terminat cu un normal cu ea deasupra.

Chiar ii place pozitia asta.

Are toti dintii in gura si nu am depistat mirosuri dezgustatoare.

Nu e prea vorbareata dar daca stai de vorba cu ea iti raspunde. E o fata simpla de la care nu puteti avea mari pretentii.

Ce am remarcat in plus este ca tipa se ingrijeste , aspect la care tin f mult. Manichiura si pedichiura ok, ba chiar in culori diferite , lucru care mie imi place. Chiar am un fetis in privinta asta.

Preturile sunt 100 fin sau 150 ora in care face si anal. Nu am mai avut timp de anal ptr ca deja intarziasem in alta parte si era imp ptr mine.

Pe site scrie 130. Am intrebat de ce a schimbat pretul si imi raspunde ca anuntul e mai vechi. Deci un pic de hotie ptr ca anuntul era de luni.

La intrebarea cat stau am zis 30 min ca ma grabesc , iar daca o fi mai mult de 100 cat este o finalizare ne intelegem noi. Raspunsul a fost ca daca nu achit 150 de la inceput si ma razgandesc trebuie sa mai dau 100.

Chiar are tupeu si mi se pare ok ptr ca sunt si multi fraieri care pun botu si nu negociaza de parca le-ar baga cineva mana in buzunar cu forta

Per ansamblu e ok

Fata e de nota 8

Oral 8

Normal 8

Apartament 10

Nu e o pustoaica de 19 ani  cum scrie in unul din anunturi. Are 23 ani si e maritata.

Eu zic ca merita 150 ptr cele 3 servicii.

Parerile sunt subiective. Nu toti avem aceleasi gusturi.

Rog admin sa puna pozele.

O zi superba tuturor.

Revin cu o rugaminte.Mai postati si voi ceva nou , nu doar copy/paste de genul am fost si eu, am vizitat si eu bla bla blaMajoritatea reply-urilor nu contin nimic nou.In ultima vreme se pare ca sunt doar cititori si raspandaci de pareri si mai putin futaci.

Si nu uitati "futere non futere tempo pulis pasat"

post-2734-150392351722_thumb.jpg

post-2734-150392351743_thumb.jpg

post-2734-150392351746_thumb.jpg

Sal blackman!

Nu , nu este ea. Ca sa fiu mai discret nu seamna deloc la pizda  ;D

Tipa oricum nu face multi purici intr-un loc dar e de marcat la ea.

Schimba des locatia dar merita o dadatura