cineva Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 NON STOP - ANDREEA, sani mari si frumosi, sfarcuri foarte mari si dragute, pasionala, SI DORNICA !!! 04 nov, 23:29 0734164995 ( 0734.164.995 ) Pret: 150 lei Locatia- Mosilor str.Ardeleni nr.16 De fapt este un salon unde presteaza mai multe fete.Abia cand am ajuns mi sa spus ca este salon masaj.In anuntul gasit de mine nu se specifica.Locatia este modesta nu prea arata a salon masaj. Baia deplorabila. Camera de lucru dotata cu saltea semiintuneric ,oglinda mare pe un perete dar nu prea este in dreptul saltelei.Fetele- Au venit la prezentare patru fete.Alexandra parea mai interesanta;23 ani satena spre blond,inaltuta,imbracata in pantalon si bluza,celelalte erau mai dezbracate,dar cu toate astea am ales-o pe ea.In camera de lucru s-a dezbracat si am constatat ca arata foarte bine. Sani fermi nr3,sfarcuri erecte,carne tare,picioare lungi si frumoase infipte intru-n fund micut,bombat si foarte frumos. Dupa parerea mea arata f bine la corp. La fata nu este frumoasa,este acceptabila. Prestatia-oral protejat fara atentie la zone adiacente. Oralul bunicel. Pasa curata epilata si frumos mirositoare dar este interzis ani/cuni.Interzis sa o pupi pe gat. Se plateste extra 50 lei. La normal este ok. Se misca frumos geme,este stramta,si se implica. Daca nu ar pune atatea interdictii ar fi foarte ok fata si cum arata si ca prestatie. Normalul a fost ok,finalizat in cauciuc. A urmat un masaj acceptabil si asa s-a terminat ora.Pret-200/h oral normal ambele protejate si masaj,platit la inceput. Cand am plecat am remarcat si o a 5-a fata care parea interesanta. Daca nu a-r spune atat de des "nu e voie"fata a-r fi foarte ok . Eu nu mai revin. Salutari la confrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristi2222 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 50 de lei ca sa o pupi pe gat?? asta e tare de tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest papuasul Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 @cineva: frate este esti tare daca ai putut sa ramai in locatia asta. Este destul de veche locatia pe piata, arata super-jalnic si baietii care se ocupa cu paza (cel putin dupa lasarea intunericului) stau spijiniti ostentativ de masina de smecheri de cartier peste drum la cateva case departare. Au uneori niste fete bunaciuni maxime. Nu stiu cum dreaqu le conving sa presteze acolo. Paravanul este salonul de masaj si in discutille din holul de primire doar asta se discuta ca servicii. Restul il discuti cu fata in camera. Acolo incepe distractia: orice vrei fata de masaj mai pui 50 de lei. Vad ca suma a ramas fixa: vrei oral - 50, np - 50, sex - 50 si tot asa. Am im presia ca au si camere de filmat, dar nu bag mana in foc pentru asta. Oricum fetele sunt foarte atente la ce zic si vorbesc si foarte incet in camera. Am incercat de doua ori sa iau o fata acasa dar trebuia sa lasi un document garantie sau sa le dai adresa si vine fata, asa ca am renuntat. La ultima vizita, prin vara, facand greseala sa merg cu masina de job, cand am plecat mi-au zis ca vin, nu raman si nu este frumos. Chiar credeam ca mi-au filat masina, pe care o lasasem destul departe si am zis ca nu ma mai risc. Acelasi lucru, cu filarea mijlocului de transport, il fac si baietii din cuibul de pe Vitejescu, astia sunt chiar tupeisti, asa ca aveti mare grija, mai ales cand mergeti noaptea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts