Jump to content

(V) GINA 36 ani, 0727087916, Banu Manta (PF)

sexymf
 Share

Recommended Posts

"MINIONA, discreta, curata, companie selecta domnilor care isi doresc momente tandre si totodata pasionale, zona Banu Manta; 0727087916 ( 0727.087.916 )"

Motivele pentru care am pus mana si am sunat au fost ca dna avea un singur anunt in AT, si am avut un declic "hmmm, poate descopar vreo prospatura", mai ales ca anuntul era oarecum nestandard, in plus eram foarte aproape de locatia ei la momentul respectiv.

La telefon o voce dulce mi-a spus ca face doar oral si normal, ca are 27 ani... o finalizare 150 ron. In 15 min. am fost la ea.

Acum realitatea de la fata locului e un pic diferita:

Dna are de fapt 36 ani... dar, ce e drept, dupa fata nu-i dai. La corp arata relativ bine, miniona, 160-165, doar ca are niste solduri late si un fund mare, disproportionate fata de picioarele subtiri, dar n-are burtica, si sanii sunt misto pentru varsta ei, nr 2-3.

Garsoniera frumos aranjata, curatica, locuieste singura. La baie, prosoapele erau ude(desi ea zicea ca-s curate, "acum le-am schimbat")... am ales sa ma sterg cu prosoape de hartie.

Prestatia: nimic deosebit, sex oral protejat, asa am vrut eu (ea vroia sa-l inceapa ne) fara prea multe artificii, schimbat in 69, o pasarica fara mirosuri, corect epilata si care se umezeste natural, apoi sex normal, umeri-craci, cu ea stimulandu-si clitorisul si sfarcurile... simuland o placere intensa(falsa, zic eu, dar fara a fi nenaturala). Am finalizat asa. Apoi s-a dus si s-a spalat la chiuveta local, doar la pasa (o bila neagra pentru ea).

La scurtele discutii dinainte si de dupa, mi-a marturisit ca presteaza de ceva vreme, deci se poate sa mai aiba anunturi, dar cu alte numere, ce eu n-am gasit vreo referinta la ea pana acum.

Notele ar fi:

Fatza: 8, cu toti dintii la locul lor, genul baby-face

Corp: 7, cu fundul cam mare si un pic de celulita pe pulpe

Curatenie: 5, nu face dus si nici nu are prosoape curate/uscate, dar ii dau nota de trecere, ca n-am simtit mirosuri neplacute, desi sunt foarte atent la asta

Prestatie: 7,

GFE: 4, e destul de conversationala si zambitoare, un pic pretioasa in exprimare, dar aici se cam opresc plusurile. FK exclus, si-a intors capul cand am dat sa ma apropii de buzele ei, nu te strange in brate, zero ca apropiere.

Concluzia: Nu este fast-fuck, nu m-a grabit, stat la un suc, fumat 2 tigari, sta singura, ceea ce e un plus pentru ea. Totusi la 150 lei/finalizare, la ceea ce ofera, e putin cam mult. Pretul corect, care m-ar fi facut sa revin, ar fi fost cam 100 ron.

Poze nu are sens sa atasez, pentru ca sunt false si nici macar nu aduc cu "originalul"

Totusi ca o idee.

[attach1][attach2[attach3][attach4]

post-1600-150392351697_thumb.jpg

post-1600-1503923517_thumb.jpg

post-1600-1503923517_thumb.jpg

E fosta Bianca de pe Mihalache.

Mica de inaltime, cu picioare scurte, la limita nanismului, cu un fel aparte de a vorbi. Pe vremea aia era pe la Ciuperca, pe partea cu o spalatorie auto. Apoi s-a mutat pe Turda. Mereu refuza 2 finalizari.

Cu siguranta nu e Bianca " miniona"... O stiu ca am vizitat-o acum cativa ani, si de atunci o ocolesc.

Cu toate ca am criticat-o pe Gina pentru pozele furate, nu e nici pe departe atat de hidoasa ca "miniona de pe Turda"... e acceptabila, altfel nu as fi stat sa "risipesc" 150 roni.

Guest papuasul

Si eu zic ca nu este Bianca.

Tipa asta a mai activat pe Banu Manta, vizavi de primaria sectorului 1, tot cu numele de Gina si apoi pe undeva pe Ion Mihalache intr-un bloc la strada pe dreapta cum mergi spre piata Chibirt, pe la un etaj 5 sau 6.

Cand era pe Banu Manta am ajuns cu vreo jumatate de ora mai tarziu, evident din vina mea si mi-a zis ca mai poate doar o finalizare, 20' ca trebuie sa plece. Era seara, dupa 8. Mi-am cerut scuze si am plecat.

Cand era pe Mihalache venea de acasa, eram primul client si cand am ajuns la locul faptei am constatat ca nu era apa calda. Am zarit amandoi anuntul lipit la intrarea in bloc, ca nu stiu ce defectiune aparuse.

M-a deranjat reactia ei cand i-am zis ca nu raman, mi-a reprosat ca am pus-o pe drum degeaba si ca nu e vina ei ca nu e apara calda si ca nici pe Banu Manta nu am ramas, atunci clar din vina mea.