Jump to content

Consuela de Dr. Taberei 0760524364

sexymf
 Share

Recommended Posts

"DRUMUL Taberei, Consuela, inchid ochii si ma dezbrac lasciv in ritmul muzicii, in timp ce tu ma privesti incitat, te voi innebuni prin miscarile si trupul meu fierbinte, te astept in paradis, unde vei geme de placere 0760524364 ( 0760.524.364 ) ( 0760.524.364 ) (0760524364 ( 0760.524.364 ))  Pret: 100L ora"

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5]

Am vizitat-o acum ceva vreme dar nu mi-am facut timp sa scriu o recenzie, apoi am uitat de ea.

Acum mi-a sarit in ochi anuntul, in genul Consuelei/Sapho de demult, careia se pare ca i-a imprumutat nickname-ul.

Din amintiri:

-locatia ok, garsoniera curata, parter de bloc de garsoniere, undeva pe str. Brasov zona Plazza.

-dna, desi arata superb la corp(pozele 100%) ale ei, are o fatza cazuta, cu cearcane foarte mari si riduri.

-genul de tanti hipercorecta, curata si organizata

-prestatie jalnica, o laba slaba ca sa se scoale instrumentul, apoi oral protejat. La normal m-a oprit sa intru prea adanc in ea... asa ca am renuntat si am finalizat oral, in prezervativ. Nu face nimic neprotejat. Nici vorba de FK, sau alte "fantezii".

La final, la intrebarea mea, de ce nu m-a lasat sa penetrez "calumea", mi-a raspuns (culmea tupeului) "aaaa, nu te impingeam, eu te trageam sa intri mai adanc"... adica, cu alte cuvinte, m-a facut si prost. :)

-halatul 100 lei ora... cine poate sa stea o ora, ca eu dupa un nr... nu mai stiam cum sa ma car mai repede.

Concluzie, una din experientele jalnice de pe piata, merita doar pentru un numar si o descarcare rapida(nu e de mirare cum de am uitat de ea, de prin august-sept, cand am vizitat-o pana astazi).

post-1600-150392351707_thumb.jpg

post-1600-150392351708_thumb.jpg

post-1600-150392351711_thumb.jpg

post-1600-150392351712_thumb.jpg

post-1600-150392351713_thumb.jpg

Guest papuasul

http://www.ddcforum.com/index.php/topic,12936.msg71881.html#msg71881

Am vizitat-o pe Moinesti. Un apartament super naspa acolo, la parter. Era zapada cat casa, m-am chinuit sa parchez printre munti de zapada, pe locuri deszapezite de locatari care te strigau de la balcon sa nu o lasi acolo ca ei au muncit sa faca loc. Imi aduc aminte ca i-am dat unuia de la un bloc din zona 5 lei sa ma lase sa parchez o ora. :)

Experienta a fost super mediocra. Timp si bani cheltuiti degeaba. I-am dat 100 lei si am plecat nerezolvat.

Una din cele mai de kkt experiente. Baia nasoala, apa calaie, pe jos doar linoleum, papuci lipsa, frig. Avea un resou in camera dar care nu facea fata.

Din ce scrie sexymf vad ca si-a si-a pastrat "bunele" obiceiuri.

Arata bine la corp, asta m-a si convins la momentul respectiv sa raman si pozele folosite atunci erau reale. Si astea de acum par reale.

Papuasule,

Nu știu cum faci... atâta le mai cauti si la dinti (ca pe iepe), si le chestionezi, si le pipai... si când in sfârșit te hotarasti si tu sa ramai undeva îți iei teapa?  :-X

Zic si eu...

Guest papuasul

@Toma: ai inceput si tu ? :)

Parca am mai scris ca, in general, scriu despre lucrurile de care ar trebui sa ne ferim sau la care sa avem grija la unele fete.

Nu ma regasesc in a descrie prestatiile mele cu doamnele, domnisoarele vizitate si la care a fost ok.

Tie ti-am si trimis un mesaj cu unele fete pe care ti le-am recomandat.

Atata timp cand nu incalc vreo regula nepostand experientele reusite, voi continua ghidandu-ma dupa "cat timp totul a fost ok, nimeni nu are nimic de zis", fara sa va fie cu suparare.

Si parca am vreo doua recenzii si de bine, una din ele la Alice fosta la Mall-Vitan, actualmente la Decebal-Gallo Nerro.

Poate, fara sa promit nimic :) , voi mai posta si altele.

Am fost si eu la Domnisoara , dar nu am stat datorita faptului ca este 100/ora dar doar o Finalizare , Si intradevar ce spun colegii despre fata este adevarat , are o oarecare varsta , la corp e ok , dar pe mine ca pe multi altii nu ne intereseaza sa ma duc sa stau nush cat timp la masaj !!