Jump to content

Andra 0733484476 Piata Alba Iulia

olivertwist

Recommended Posts

• olivertwist changed the title to Andra 0733484476 Piata Alba Iulia
  • 4 weeks later...

Mi-a placut Andra, frumusica, simpatica, civilizata, atitudine corecta.

Oral bun, se implica in actiune, dar a fost fara fk cu mine.

De revenit.

• Like 4

• 4 months later...

Sa-ti fie de bine!

Nu pot sa ma abtin si te critic - "gasit-o, nu gasito". Celelalte greseli le-am trecut cu vederea, de data asta :( 

("ca de bani ma descurc" - nu ii luminezi si pe fratiorii tai daca ai gasit vreo metoda sigura si pentru puturosi. Multumesc anticipat!)

• Like 1
  • Haha 1

On 25.10.2023 at 11:07, papuasul said:

Sa-ti fie de bine!

< 3 & Kudos to you!

Nu pot sa ma abtin si te critic - "gasit-o, nu gasito". Celelalte greseli le-am trecut cu vederea, de data asta :(

Daca as scrie la fel de bine precum dau limbi sau dorm...

("ca de bani ma descurc" - nu ii luminezi si pe fratiorii tai daca ai gasit vreo metoda sigura si pentru puturosi. Multumesc anticipat!)

Puturos fiind am descoperit formula: "Working Smarter, Not Harder".

Starting with: mai putin pe carburant, fumez de la contrabandisti, la pranz mananc de la pachet. Believe it or not - se aduna!

• Haha 2

Mi-ati atras atentia cu dameza.

Din ce citesc, de FK nu beneficiaza oricine, probabil tine de simpatie, nu-l ofera neconditionat. Si probabil trebuie sa-l pretinzi... Poate mă calific.

Sta singura? De etnie? 

Din primele aparențe (recenzii si foto), prezintă un raport preț/calitate foarte bun. La 150 lei/30 min slabe șanse să mai găsim noutăți cu asemenea servicii 

• Like 3

10 hours ago, gotti said:

Mi-ati atras atentia cu dameza.

Din ce citesc, de FK nu beneficiaza oricine, probabil tine de simpatie, nu-l ofera neconditionat. Si probabil trebuie sa-l pretinzi... Poate mă calific.

Sta singura? De etnie? 

Din primele aparențe (recenzii si foto), prezintă un raport preț/calitate foarte bun. La 150 lei/30 min slabe șanse să mai găsim noutăți cu asemenea servicii 

Cred ca ai observat si tu ca in ultimii ani FK in sportul asta este precum comunicarea din orice conversatie - poti sa vorbesti singur alaturi de cineva/oricine sau poti sa ai un interlocutor pe masura. Sau pe bani (extra) daca te si califici dpdv fizionomie/igiena. Eu mi te imaginez un domn elegant si atragator si abia astept recenzia ta.

• Thanks 1

• 2 months later...
  • 11 months later...