gaby2008 Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 VINO sa te simti bine intre doua blonde mature, 38, 41 ani, sani mari nr. 5 si 6, pasionale, experimentate, vino alaturi de noi intr-un cadru, lesbi show incendiar real, poze reale garantate 100 % 0724807923 ( 0724.807.923 ) Le-a vizitat cineva? [attach1] [attach2] [attach3] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackman Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 @gaby2008 - nu are nici un rost sa translatam anunturile seci din AT aici. Puteai macar sa suni si sa obtii un minim de informatii, desi ideal era sa le fi vizitat si apoi sa postezi recenzia ta completa. Si ca sa nu zici ca sunt al dracu', madamele sunt de gasit in zona Iancului, fac show-lesby cu participarea ta, 200 lei o finalizare (sex oral si normal cu ambele)-30 min sau 250 lei o ora cu 2 finalizari. Nu sunt niste now-entry, presteaza si separat. Pe tipa de 38 ani am intalnit-o si capsat-o acum mai bine de 2 ani prin zona Obor. Imi aduc aminte insa ca nu a fost nimic memorabil, este mare rau si dificil de manevrat-penetrat, avand cam 178-180 inaltime si probabil peste 90 kg (desi ea zice ca are 75 kg...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerontosaurusRex Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Si in varianta single. DOAMNA matura, 41, sani superbi, naturali, nr.5, ofer clipe de pasiune oral deep fin.orala, ador cunni dar cel mai mult ma excita atunci cand tu esti satisfacut.discretie, curatenie.zona iancului .Poze reale. 31 Aug 13:18 0721521760 ( 0721.521.760 ) 100 lei Bucuresti [attach1][attach2][attach3][attach4][attach5][attach6] AMABILA, rafinata, doamna matura, cu forme pline, 36 ani, blonda, inalta, sani mari nr. 5, te invita in dormitorul ei pentru a-ti darui cele mai fierbinti atingeri, nu raspund la nr. privat, 31 Aug 11:00 0726941489 ( 0726.941.489 ) 100 lei Bucuresti DANIELA [attach7][attach8][attach9][attach10][attach11][attach12] Damezele au mai fost recenzate si pe vechiul forum, sau poate ca mai sunt si undeva pe aici dar cu alte numere de telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redeagle222 Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Salutare, Am fost si eu la dameze cand prestau pe la Unirii prin spate. Sunt destul de mari iar pozele le avantajeaza clar. Eu nu am fost deloc impresionat de prestatie. Nici nu prea exista show lesbi. Se pupa un pic, le futi pe amndoua si cam asta e tot. Slabut din punctul meu de vedere. Sa auzim de bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby2008 Posted September 5, 2012 Author Share Posted September 5, 2012 Am reusit sa le fac o vizita acum 2 zile. Locatia e chiar la Piata Iancului, insa nu am retinut adresa exacta pentru ca vorbeam cu una dintre ele la telefon si ma indruma cum sa ajung. M-au intampiant cu zambetul pe buze, imbracate in tinute foarte sexy si provocatoare,adevarate MILF. Femeile arata bine, pentru cei carora le pac femeile mai plinute. Ambele au sanii foarte mari si sunt destul de inalte , in jurul a 1.80. M-au servit cu un pahar de apa , am schimbat cateva cuvinte si am decis sa intru decat cu Daniela 150 lei 2 finalizari (cea care are poze si singura imbracata in rosu) cu toate ca mi-au propus sa intru cu amandoau la un show la 200 lei.Pe cealalata nu am retinut cum o cheama. Am facut un dus, baia e ok , destul de curata si am mers in dormitor, unde deja blonda ma astepta dezbracata , intinsa pe spate in pat. Privelistea era super, isi tinea sanii imensi cu mainile, iar pasarica arata foarte bine (epilata si ingrijita) asa ca m-am urcat direct pe ea. A inceput cu un oral neprotejat, executat bine , se mai ajuta si de maini din cand in cand, insa presta foarte bine in rest. Apoi dupa ce m-a incalzit vreo 5 minute la oral, i-am bagat-o intre tate.Incepuse sa infierbante si in timp de dadeam de zor intre tatele ei mari scuipa pe capul pulii.Vazand ca e infierbantata am pus-o pe spate si am inceput sa ii dau limbi . Pasarica curata, fara mirosuri ciudate, numai buna de lins.Se vedea ca ii place pentru ca gemea de zor si strangea cearsaful de pe pat cu mainile. Am mai lasat-o un pic dupa care mi-a pus prezervativul si am inceput la normal. Dupa ce cam dat de cateva ori in ea, mi-a zis ca si-a dat drumul, ceea ce am facut si eu dupa cateva minute. Am fost la dus ne-am spalat , am mai stat de vorba cateva minute si apoi am inceput si a doua finalizare care a decurs la fel de bine ca si prima, numai ca de acesta data am finalizat pe tatele ei. Concluzie - oral - 8, norma 9 Merita sa mergi la ea pentru cine e amator de doamne cu forme generoase si ceva mai plinute. Eu cred ca o sa mai revin , am sa incerc si un show cu amandoaua. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaDaniel Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Draga @gabi2008, Iti spun foarte sincer ca n-am crezut o iota din povestea ta! Cordial, TomaDaniel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu27 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Buna dimineata , Am vizitat-o si eu pe doamna Daniela de doua ori , ultima data ieri dupa amiaza , si vin cu urmatoarele info : Nume de scena : Daniela Tel: 0726941489 ( 0726941489 ( 0726.941.489 ) ) ( 0726941489 ( 0726.941.489 )) Servicii : Sex normal pro si sex oral tot pro ( deci totul protejat ), nu face anal , FK , nici vorba de CIM , etc . Locatie : apartament 2 camere zona Piata Iancului , in spatele localului Intermachedonia , pe str. Avrig . Apartament mobilat modern ( gen IKEA ) , curat , baia foarte curata , cabina de dus moderna cu toate dotarile ( poti asculta si muzica in timp ce faci dus ...) . Program : 12.00-21.00 Tarifare : 150 RON / ora . De adaugat ca mai este in locatie cu o colega ( eu nu am vazut-o ) , cu care face show , la 200 RON / ora . Aspect fizic : 37 ani , frumoasa la fata , blonda cu par lung , usor ondulat , ochi caprui mari , inalta cca. 178 cm , plinuta bine ( + 83 kg ) , bine proportionata , sani uriasi nr. 5 , voluptoasa , posterior sanatos , pozele postate sunt cam vechi ( de vreo 2 ani ) si in realitate a mai pus cateva kg . Atitudine : corespunzatoare , deschisa , zambet deosebit , glumeata , cu mare experienta , elevata , manierata , stie sa se faca placuta , as putea spune ca este o adevarata doamna din punctul meu de vedere , mi-a placut inca de cand am vazut-o prima data si cred ca nici eu nu i-am displacut ....poti vorbi orice cu ea , are studii superioare si lucreaza la un master in aceasta perioada , nu stiu cat conteaza asta pentru unii , pentru mine da ... Actiune : Am testat la inceput un cunni si pentru este foarte curata si am observat ca se excita repede si se umezeste am perseverat si doamna a terminat relativ repede ....apoi a inceput doamna un sex oral ( cu preze , nu face altfel , desi am rugat-o si a doua oara ....) , apoi am schimbat in pozitia clasica , dar nu am reusit sa termin ( fiind stesat de niste probleme de ale mele ...) , in final am revenit la sex oral si dupa ceva efort din partea doamnei mi-am dat obstescul sfarsit ...oricum sunt de preferat pozitiile active cu doamna . Este pacat ca nu face decat sex oral protejat , cred ca i-ar iesi bine , dar este genul safety first , asta este ....am achitat la plecare 150 Ronini . Note : Fata : 9 , Corp : 8 ( eu fiind fan femei voluptoase , BBW ) , atitudine : 9 , GFE :8 . Concluzie finala : recomand pentru cei ce doresc experiente cu femei mature pline , voluptoase , sau pentru cei la care curatenia si siguranta primeaza . Va doresc un weekend placut si sa auzim numai de bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varud76 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Am fost si eu la mandre,cand erau pe la Spectrum ,pe Mihai Bravu. Pozele sunt reale,relativ. Ca si prestatie,jalnic,un oral cu,maxim 2 min,dupa normal,mandra se aseaza pe spate,ca are probleme cu spatele ( zice),nu vrea alta pozitie,si dupa 5 minute incepe: hai nu-ti dai drumu,hai c-am obosit,etc.. Eu nu mai merg. nu recomand. Varu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts