Jump to content

Andreea, B1 TV, 0728724421

Guest falcao.valy
 Share

Recommended Posts

Guest falcao.valy

Bruneta calda si rabdatoare , pasionala si experimentata, ofer servicii de calitate domnilor educati, manierati si generosi. Te pup dulce , nu raspund la nr. privat. Tel : 0728724421 ( 0728.724.421 )  100 euro

Andreea se prezinta fata . Locatia la B1 TV , un pic mai jos spre Sala Palatului , usor de ajuns.

Ap 2 camere, curat ( dar vechi , nederanjant insa  ) , baie curata cu geluri de dus din belsug . Fata este foarte frumoasa la fata , picioare frumoase , insa ceva burtica si clar un pic cam solida ( pentru gusturile mele , oricum pt cei care prefera tipele slim nu recomand ).

Fata vorbeste foarte frumos si se vede are experienta in domeniu ( nu lucreaza permanent ).

Actiunea a debuatat furtunos cu FK la greu intretinut si de ea ( mi-a placut ) , urmat apoi de un oral umed si lent care a culminat cu DT de exceptie. Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca am pus-o cu capul in jos pe marginea patului si i-am bagat toata pula pina la coaie in gat de cel putin 10 ori pana i-au dat lacrimile , dar nu a comentat , ba din contra i-a placut.

Limbi pe oo din greu , degete in pasa la greu . Am intors-o pe spate si am inceput sa pompez in ea in misionar la greu finalizand glorios in prez.

Am stat numai un nr ( poti avea cate nr vrei in 1 ora ) . eu de obicei fut 2-3 nr in 1 ora -1 ora si 30 min daca fata ma inspira. Pt ca nu era genul meu ( repet prefer slim ) m-am oprit la 1 nr.

Scorul de 400 Ron totusi mi se pare exagerat , insa oralul cu pula pana in laringe a meritat banii . Daca avea tarif 200 Ron as mai fi vizitat-o , asa insa zic pas . ( Pacat pt ca repet este frumoasa la fata , iar DT este de exceptie , daca slabeste mai merg !)

Bafta multa !

[attach1][attach2][attach3][attach4][attach5][attach6]

post-4182-150392346508_thumb.jpg

post-4182-150392346509_thumb.jpg

post-4182-15039234651_thumb.jpg

post-4182-150392346511_thumb.jpg

post-4182-150392346512_thumb.jpg

post-4182-150392346513_thumb.jpg

• 3 months later...

Nu mai este pe Calea Victoriei, este pe Mircea Voda, langa biserica (cea vis-a-vis de Camera de Comert).

Dornic de ceva premium, (meritam...) mi-am facut un mic cadou, ce m-a costat 450 de RON. Pt. aceasta suma am primit mai bine de o ora si jumatate in compania celei mai sus mentionate.

Fata este foarte frumoasa la fata (genul: "Cine e baftosul de-o fute p'asta?"). Ochi negrii, nasuc moderat, buze senzuale, par negru, ten alb. Inalta, sani micuti dar foarte frumosi. Funduletul sexy, un pic cam generos (s-ar putea pentru unii sa fie perfect), un pic de grasime pe burta, dar asta numai daca vrei sa gasesti si defecte. Epilata la randunica cea zglobie.

Locatia: corecta, curata, multe geluri de dus. Are o colega, pe care nu am cunoscut-o.

Ii place sa vorbeasca. S-a mirat ca am sunat-o, ca nu mai avea anunt... Este o prezenta placuta, nu creaza atmosfera de fast-fut, ci dimpotriva.

Actiunea: mangaieri, pupaturi, GFE, oralul pe toata cursa, daca ma intelegeti, eram gata-gata sa prestez numai deep-throat, dar m-am gandit sa beneficiez de mai multe servicii la banii astia. Am pus-o pe mine, unde m-am bucurat de priveliste; era un pic stresata ca scartia patul. Am pus-o in patru labe, asa a facut: cu curul in sus si fata pe cearceaf, intr-o parte, uitandu-se la mine. Am executat ce-am executat, dupa care am finalizat.

Mi-a placut mult, dar suma de 450 de RON ma face sa ezit in a repeta experienta. Recomandat cu siguranta cel putin o data, pentru palmares, sau pentru a capata un raspuns la intrebarea: Unde pula mea sunt curvele alea bune?