Jump to content

(V) MICHELLE Squirt -54 ani - 0734758401 str. Baba Novac


gerontosaurusRex
 Share

Recommended Posts

(V) Michelle 41 Squirt 0734758401/ 0734947941 Dristor

jericho- 11-11-2009

MICHELLE, 41 ani, iti ofer minunate clipe de placere daca ne vom intalni iar pentru cunoscatori squirting, te astept cu drag, 0734758401/ 0734947941 Pret 200L/ora

Anuntul gasit in AT, atras fiind de pozele fatucii si de squirt (care este o fantezie mai veche) am sunat. Voce placuta putin mecanica mi-a furnizat ceea ce stiam deja din anunt. Am intrebat de squirt si mi-a zis ca e pe bune. Ramane de incercat, insa nefiind din Bucuresti nu stiu cand ajung asa ca am postat pentru cei interesati. Cu pozele nu stiu daca imi iese.

steroidu- 11-11-2009

E colega Larisei de aici. Arata bine la fatza si ok la corp, pentru cei care prefera maturele bine intretinute chiar poate fi o optiune dpdv fizic.

Sulex- 11-11-2009

da, e colega tinericii care pe mine nu m-a impresionat, chestie de degustibus. In schimb, atatat de matura, 41-48 cati o fi avand, am decartat fara pareri de rau 200 ronisori un numar aprox o ora. Oral pro la cerere facut temeinic, normal finalizat capra, sa incalzise binisor parca ii parea rau ca s-a terminat. obs: n-a raspuns din prima la telefon, am incercat de 3-4 ori, iar in timpul actiunii a fost pe silent.

Nick Name- 11-11-2009

Sulex: squirting-ul.... cum a fost treaba cu el!? Te-a delectat cu el sau l-a pastrat pentru un eventual alt "cunoscator"?

Sulex- 11-13-2009

Nu cred ca am "incalzit-o" suficient, s-a emotionat putin dar nu-mi dau seama daca este fake sau real. Sincer mi s-a intamplat in alte ocazii sa ma ude cate una pana la genunchi si n-am fost prea incantat :lol: / excitat de idee.

ecztazy- 11-13-2009

tanti este o prezenta placuta

Am incercat-o si eu, chiar de doua ori, cand se desfasura prin alte locatii. Odata prin zona Titulescu si odata prin Dorobanti, vis-a-vis de Maserati. A fost foarte ok. Oral, normal, anal. In locatia curenta nu am vizitat-o.

Sulex- 11-16-2009

Re: tanti este o prezenta placuta

A fost foarte ok. Oral, normal, anal. STOP! am luat tzeapa cand mi-a zis ca nu face anal??

DorelE- 05-16-2010

1. Ce puteţi face împreună: face şi anal, fără mofturi în ceea ce priveşte dotarea, dacă îi ceri. Şi ass licking, ball licking, în combinaţie cu oralul. Şi sex normal, sărut, inclusiv cu limba, ca şi cum ţi-ar fi amantă. Din punctul ăsta fiecare işi adaugă fanteziile lui... 2. Calitatea actului sexual: depinde de cât de frumos te porţi cu ea, deci dacă eşi un gentleman vei fi recompensat prin extraordinara ei abilitate în arta sexului. 3. Timpul înseamnă pentru ea timp efectiv folosit pentru sex, nu încearcă să taie din ora stabilită sub diverse pretexte. Ştiind că alte gagici cer 300-400 lei şi oferă la fel de multă pasiune ca o linguriţă de aluminiu şi ore care se contractă în mod relativistic, doamna merită 200 de lei şi un mic efort din partea ta. Ar merita ea mai mult, dar eu nu discut niciodată tariful, dau exact cât se cere.. 4. Personalitatea ei: are un caracter foarte plăcut, e caldă şi amabilă, şi are o energie cum nici măcar femeile la jumătatea vârstei ei nu au, parcă ar fi acrobată sau fostă gimnastă :) 5. Ce îi putem reproşa: e foarte îngrijită şi are o piele netedă şi catifelată ca pielea de piersică, dar nu e frumoasă. E grăsună şi seamănă la figură cu Ana Birchall.

ftache- 08-19-2010

Saptamana trecuta am vizitat si eu faptura. Locatie: intre Baba Novac si Dristor, apartament dragut, curat, prosop curat, baie la fel. Sta singura, nu are college, presteaza dupa ora 16-17, asta este al 2-lea job. Prestatie:Numarul 1. Oralul este super adanc, se ocupa cu limba si de oo si de fund, placut. Finalizare orala cu inghitire. In tot acest timp, m-am jucat cu pasarica si curuletul ei (curulet cam mare) iar ea a facut 3 squirting-uri. Numarul 2. Inceput normal cu alte 2 squirting-uri si terminat anal. Plata la plecare, 200 ron, 2 numere, aprox 1h si 30 minute Concluzii: o experienta placuta, cred ca am sa mai revin

1.ooo- 08-19-2010

@naui - squitingul e "pe bune" asa ..a la Cyntherea sau mai subtire ?

ftache- 08-19-2010

Este pe bune, chiar spunea ca mult timp s-a abtinut, nu stia ce este asta, dar a dat de un cunoscator care a luminat-o. O face cu mare placere

1.ooo- 08-19-2010

Este pe bune. Am constat si eu. Are si teorii despre acest lucru si e magulita sa-ti povesteasca pe unde sunt punctele de comanda si viteza necesara (masturbarii) undeva in exterior dar nu clitoridian, zice ea. Apoi iti si arata si face squirt pe banda rulanta. Locatia nu mai e la Obor - e unde a scris naui, intre baba Novac si Dristor (poate ar trebui actualizat in titlul). Si daca tot actualizati poate ar fi ipotrivit sa completati in titlu si squirt (ca nu e ceva foarte des intalnit). Multumesc anticipat. S-a prezentat Elena, mai tarziu am aflat ca e bucatareasa si ca pune suflet in tot ce face. N-am testat "sufletul" din ce gateste dar pune suflet in meseria asta, de-a doua cum ar veni (desi e cea mai veche din lume) Altfel face tot cu placere reala Nu e prea stilata, posibil ceva gene gitanes in componenta; dar placuta una-peste alta. Eu am servit varianta mai scurta oral, anilingus, limbi in sus si in jos, normal, anal - 1 numar - 150 ron.

marksman- 10-05-2010

Am fost pe la ea cand locuia la ferdinand, in zona Obor, in spate la raiffeisen impreuna cu daria, 49 ani tarif: 200 lei, oral, normal, anal, squirt Oralul este super, face deep,limbi pe oo, se ocupa si de fund, as putea spune chiar placut. La primul numar finalizare orala cu inghitire. In timp ce ea se ocupa de problema s-a intors cu fundul si m-a invitat sa ma joc cu pasarica ei, timp in care a inghitit-o repede, a ramas asa cateva secunde cu ea adanc infipta in gat, a inceput sa tremure si a bagat un squirt, cerandu-si scuze ca nu a putut sa se abtina. Numarul 2. Inceput cu un oral lent, limbute peste tot si s-a trecut la normal unde nu pot sa spun ca exceleaza. A inceput deasupra dupa care am schimbat cateva pozitii, in pozitia capra am incercat si ceva anal. La fiecare pozitie a bagat cate un squirt, primul a fost ceva mai sarac, pe urma te uda pe tot corpul si isi cere tot timpul scuze, spunand ca asa se simte si ea bine. cel mai spectaculos este atunci cand sta pe spate, te impinge putin si incepe sa se masturbeze rapid, urmand o ejaculare puternica si destul de spectaculoasa. Plata la plecare, 200 ron, 2 numere, mai bine de o ora. A fost o experienta placuta, de revenit. Interesant ar fi daca lucreaza si impreuna cu colega ei.

blackman- 10-10-2010

Madama nu prea raspunde la numerele afisate? A mai vizitat-o cineva de curand?

DorelE- 10-21-2010

Numerele sunt funcţionale, ea e tot în branşă. Însă nu mai răspunde chiar în fiecare zi (şi probabil nu lucrează în fiecare zi, având şi altele de făcut), deci trebuie insistat.

dcreno- 10-22-2010

Am vizitat-o pe fatuca saptamana trecuta In tariful standard de 2 bulioane am efectuat 2 finalizari – una in cauciuc si alta in gurita. Am executat un normal, oral si anal, in toate pozitiile dorite de mine. Pare sa prefere analul pt a evita sa aibe multe orgasmuri vaginale- asta a fost prima mea impresie. Din cate am observat poate avea squirt la 2 minute, daca o exciti serios la pasarica. Putin plinuta, dar pt varsta ei 40 ani, arata f bine. Putine influente conlocuitoare la ten. Este f pisicoasa, dar ii sta bine asa. O experienta placuta si cred ca o sa o mai calc. Rgds,

rhodeisland88- 11-21-2010

M-am dus putin sceptic (tinand cont de review-rile pe care le-am citit despre subiecta in cauza), dar una peste alta a fost o experienta interesanta din punctul meu de vedere. Ca aspect fizic puteti sa va imaginati o MILF-a putin impanata, nu dizgratioasa, totusi contraindicata celor care prefera femeile care asculta sfaturile dieteticienilor. IQ-ul ei nu debordeaza, dar impresioneaza prin bunavointa si docilitate. Gama larga a serviciilor oferite este un plus, iar un squirting ca al ei nu am vazut decat in filme. Are tendinta sa te ia cu apelative ieftine gen "iubitule" sau "dragule", dar dupa ce i-am explicat ca daca vreau dulcegarii prefer pralinele belgiene si-a revizuit atitudinea, fara ca asta sa influenteze atentia care mi-a fost acordata. Cat priveste actiunea, fata are initiativa, dar este si extrem de deschisa la propunerile din partea adversa. Cred ca daca ma voi mai duce imi voi face un "shopping list" pentru a nu mai cadea in lipsa de idei ca acum (sa fie varsta de vina?). Telefonul inchis pe perioada derularii ostilitatilor. M-am oferit sa eliberez ringul dupa cele 60 minute aferente sumei de 200 RON, chiar daca nu finalizasem a doua oara, dar m-a retinut inca 15 minute pana am terminat (nu stiu daca pentru gustul spermei, pe care a inghitit-o cu pofta sau pentru a fi sigura ca nu o voi reclama la OPC. Program - dupa orele 15-16, inclusiv in unele weekend-uri.

blackman- 11-24-2010

Vizitat si eu saptamana trecuta. Nu mai mentionez nimic despre locatie si madama in cauza, merita insa o vizita chiar daca fizic nu este pe placul multora (plinuta, sani lasati). Prestatia insa este la cote inalte, annilingus facut cu mare devotament, oral ca in filmele porno, cu rasuciri de cap, scuipat si umezit bine obiectul, cu deepthroat de mare clasa (doar recenta Luiza-fosta Stefan cel Mare, actual pe Averescu mi se pare momentan cam la acelasi nivel). Squirtul este foarte real si abundent, m-a stropit de zici ca m-a udat cu dusul, insa sa fiu sincer pentru experienta asta o si vizitasem. Primele jet-uri au fost produse de cateva limbi pe clitoris si apoi o penetrare superficiala dar rapida cu un deget. Au urmat inca 5-6 squirturi provocate prin stimulare rapida cu degetele, insotite de tremuraturi si gemete reale. Normalul a fost insotit de asemenea de unsquirt, apoi am incercat-o si anal, care se pare ca ii face de asemenea mare placere. Finalizarea a fost memorabila, un annilingus cu penetrare cu limba si stimularea manuala in acelasi timp, iar momentul ejacularii l-am trait adanc in gura ei! Am decartat 150 ron la sfarsit, pentru o finalizare in cca 40 minute, cu tot cu dusuri. Una peste alta o experienta care merita toti banii!

Sulex- 11-26-2010

Pentru amatori/profesionisti a confirmat disponibilitatea de a aplica tehnicile kama sutra si la 4 coaie.

varu76- 12-11-2010

Am fost la mandra zilele trecute,interesant intr-o masura,dar nu spectaculos.200 ron/nr(in caz meu)30-40 min.Mi-a declarat ca nu este amatoarea celui de-al 2 numar intr-o ora,deoarece o chinuie prea mult.

iuliu1970- 01-14-2011

Am fost si eu zilele trecute la ea...nimic de spus suplimentar de ce este descris mai sus doar de remarcat amabilitatea si disponibilitatea fetei...raport calitate/pret excelent...ce noroc aveti voi cei din bucuresti ca piata este full si fetele incearca sa se faca placute(elena chiar reuseste) ptr. a mai fi cautate........ar putea invata si putinele fete din orasele tarii cate ceva...

morandi- 01-18-2011

Stimabililor, Am ajuns si eu la aceasta dama, Elena pe numele ei zice real. Am sunat pe la 19.00 si culmea era libera si dornica de futai. Am purces spre iatacul domnitei cu oarecare sovaiala in ceea ce priveste squirtul pe care l-ati laudat atata! M-am infiintat la usa domnitei, deschide, apare intr-un furou negru destul de apetisant o MILF blonda, aranjata, ingrijita. Este volubila, chiar foarte volubila. Ceea ce m-a frapat este ca dupa ce am intrat suna telefonul personal. Voce de barbat intreaba: Este totul OK! Ea: da, dragule stai linistit. Explicatia nu a intarziat sa apara astfel. Mi-au aparut pozele pe nu stiu ce forum si un "prieten" a aflat ce fac ... ei, poveste complicata! ma mai intreaba cum merge treaba!! Bem o apa plata ... trec la dus! By the way: apartament curat, baie curata, dus gel, prosop curat si uscat. Trecem la fapte. Frate ... squirtul ala chiar e mai ceva ca in filme. N-am vazut in viata mea o femeie sa stropeasca un perete si nu exagerez. Dar poate ca sunt eu prea tanar!! Am pierdut sirul ejacularilor ei dupa ce i-am explorat toate gauricile. Decarta 200 ron pentru aproape 1h si 1 finalizare. Nu-mi pare rau de bani si in mod sigur o mai vizitez.

  Deep_Lick- 05-06-2011

Am vizitat-o azi pe mandra 😉 Nu mai e blonda, e ceva nedefinit, saten/roscat, cam asa ceva. Cum am intrat m-a izbit un miros neplacut, de inundatie sau ceva in genul asta. Cam mare dezordine, dar curat totusi. Tipa f. draguta, amabila, s-a oferit sa-mi faca o cafea, un suc, o apa... Am preferat un squirt :D Foarte lipicioasa si placuta, plinuta dar nu grasa, piele fina. Din pacate "pasaretul" avea fulgii cam mari, dar macar asa nu zgaria 😉 In 15 min. mi-a tras vreo 4 "jeturi" deci chiar ii place (nu se poate squirt fara excitare). Despre oral...ca sa va spun...cred ca e cea mai buna pe care am intalnit-o pana acum. O inghite pe toata, o scuipa, o linge, o rasuceste, se ajuta putin cu mana, dar in mod constructiv. Ei dragii mosului, la un moment dat cum stateam eu cu fata in sus si ma gandeam daca mai am putza acolo sau mi-a zmuls-o de tot, mi-a pus picioarele (mele) pe umeri (ai ei) si m-a "dezvirginat" la ochiul maro cu limba. Parca era masina de cusut :lol: Tare misto senzatia. Finalizarea a fost undeva in gatul ei, nu a luat gura pana ce n-a iesit si ultima picatura, a inghitit tot, apoi avea griga de mine sa stau comod, mi-a aranjat perna sub cap sa ma odihnesc dupa "munca" Nu te grabeste, nu se uita la ceas, telefoanele sunt pe silentios. Am stat cam 45 de minute, 1 finalizare, 150 ron.

0734.758.401 0734.947.941

post-17-150392339942_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Am trecut si eu pe la "tanara"

Bloc vizavi de Rompetrol intersectie cu celebra saormarie

Femeia stie ce face, ii face si placere,squirt ul e real si foooarte umed :)

O suge cu mega pasiune, deep t, lins oo si sub oo

Inghite tot ce-i dai

Nu stiu la anal ca am plecat dupa primul nr.

Platit 150 lei

Ps

Vb f.mult dar poate fi temperata

Link to comment
Share on other sites

 

Din pacate in ultima perioada am avut parte de multe tepe asa ca am zis sa merg la sigur.Am vizitat-o deci pe Michelle. Cred ca e a treia vizita. De fiecare data tratament corect, GFE maxim.

De data asta a schimbat locul actunii din camera micuta in living, pe o saltea. PE mine nu ma deranjeaza. Ba dimpotriva: pentru inceput am mers pe un oral cu mine in picioare si ea in genunchi. Continuat mai multe pozitii si cu o vizita si la intrarea din spate.

Pacat ca a sunat consoarta (au femeile astea un al nu stiu catelea simt de te suna tot timpul cand i-o tragi alteia) si nu am mai avut chef de runda 2. Sigur ar fi incaput.

Am plecat satisfacut. :D Sigur mai revin daca permite bugetul.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

O femeie matura care stie foarte bine ce ii place unui barbat...face un oral de nota 10..o inghite pe toata fara probleme si face si curatenie la locul de munca :)...anilingus superb ce pot spune.

Singurul lucru care ar fi un minus dar aici depinde de gusturi este ca isi arata varsta 45-50 de ani si este cam grasutza.

Am platit 200 de ron pt 1 ora de placere.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dupa tot ce am citit de bine pe mai multe site-uri de specialiata, am decis sa ma duc si eu. Locatia este la Petrom la Dristor, suma tot 200 pt total, o ora. Apartamentul este la parter, mic si cam ingramadit. Tanti cam plinuta, sanii cam lasati, dar pozele sunt reale, dar cam vechi. Pe alte site are poze mai noi, dar nu stiu sa le copiez.  Arata la 45-50, se constata tratamentul cu botox cu ochiul liber, dar este ingrijita, manichiura, pedichiura. Face squirt. Nu stiu cat de real este si cat de des poate sa o faca, eu am asteptat ca pe vremuri, la coada, ca a incurcat programarile. Primul numar, oral. Oralul este foarte umed, cu finalizare orala. Al doilea numar, m-a sculat oral si am avut si contact. La normal am pus-o deasupra, apoi am facut anal, tot ea deasupra. La prestatie se descurca, din discutie am realizat ca nu ii place a doua finalizare daca nu ai un gigel scularet, dar te ajuta daca insisti. Nu mi-a placut atmosfera. Aveam impresia de productie masiva, telefoanele sunau non stop, chiar pe vibratii si tot se auzeau, era aiurea. In casa erau haine aruncate peste tot, prosoape ude amestecate cu unele uscate, si un miros greu, de aici am avut dubii ca squirtul este chiar squirt. Am platit 200 pt ca am stat o ora si am facut 2 finalizari, dar nu ma mai duc, este imbacseala mare si trafic la greu. La pretul asta gasesc ceva mai aerisit sau mai tanar.

Link to comment
Share on other sites

Stimabililor,

Am urmarit topicul acesta si vin si eu cu o completare : Acum vreo 2 ani cel putin am vizitat-o si eu pe dameza. Cele spuse mai sus sunt adevarate. Femeia face intr-adevar squirting, dar de aratat este departe de cum ar trebui sa arate o  dama de companie care m-at putea atrage. Este destul de vulgara, are o varsta, iar intr-adevar in apartament este un haos. Toate erau aruncate pe peste tot. Eu imi aduc aminte ca am intrat intr-o camera micuta in dreapta in care nu aveai loc in pat de atatea haine si boarfe. Eu m-am dus pt squirt ! Eram pur si simplu curios. Dar nu am mai revenit de atunci. Si nici nu o sa mai revin, fiindca dupa cate vad nu prea s-a schimbat duduia.

Salutari

Link to comment
Share on other sites

De ce am ramas? Era gigel suficient de sculat si curiozitatea de a vedea "un squirt real" a fost prea mare. Era ziua mea libera de la job si mi-am permis sa astept 25-30 min sa termine si sa se duseze tanti. Postarea de mai sus este parerea mea reala si daca am deranjat, asta este. Am crezut ca pe acest forum cordacii posteaza pareri personale neslefuite. Vad ca si altii au parerea mea. Am mai fost la dame, mai tinere sau mai trecute si m-am asteptat sa fie altfel, nu ma refer neaparat la prestatie, ca tot trei orificii are, ma refer la curatenie, la ordine si la atmosfera.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

@Constantin,

 

Continua sa publici relaxat, esti binevenit si niciodata apostrofat. Rex si-a exprimat democratic (imperfect sistem social, dar imbatabil deocamdata) o nedumerire in termeni cat se poate de politicosi, nu te-a atacat prin adulmecare. Eu insumi l-am rugat in dimineata asta sa-i plateasca o vizita ma bellei si sa se convinga singur cum stau lucrurile, asa ca totul e cat se poate de idilic intre noi.

 

Putem lua legatura PM daca vrei sa aprofundam discutia. I'm in heaven 24/7.

Link to comment
Share on other sites

Eu am fost de mai multe ori la Michelle, dar niciodata nu am gasit dezordine, haine aruncate sau mirosuri grele.  :o  Pot sa spun ca dimpotriva.

In ceea ce priveste aspectul, este dupa gustul fiecaruia. Nu e fotomodel, dar are GFE mare. Am fost la multe zane care nu erau in stare sa rezoneze cu clientul deloc.

Link to comment
Share on other sites

La indicatiile stimabilului Rat, am fost acum si raportez.

Locatia stiuta, vav de Rompetrol, a doua scara, et 1.

Doamna caci este o doamna, este o pupacioasa, o iubareata (cu o simpatica strungareata) si o vorbareata.

Dupa parerea mea fotografiile o dezavantajaza, mie imi pare mult mai draguta in realitate (cred ca nu e fotogenica sau fotograful nu este meserias).

Curatenie ca la mama acasa.

GFE maxim.

Prestatie de nota 10+. Nu iti refuza nicio placere in limitele bunului simt.

O doamna careia ii place sa faca sex cu adevarat, pot spune ca adora sa faca sex.

Cotizat 150 ron pentru doua finalizari (69, squirt aprox 5 buc, fisting aproape reusit, anal, oral cu inghitire si deep), timp de 100 de minute.

Pentru mine personal de revenit.

Daca mie mi-a placut nu este obligatoriu sa va placa si voua, am zis.

Imi cer scuze pentru varianata telegrafica, dar tocmai ce am sosit de la ea si trebuie sa fug iar, nu la alte placeri ci la indatoririle de serviciu.

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat-o de multe ori, dar ultima dată a fost în mai 2011, când arăta ca în primul set de poze, cu ea blondă şi tunsă scurt, chiar înainte de a se vopsi "ceva nedefinit/şaten/roşcat". Era la fel de grăsună pe cum o arată acele poze şi avea o figură cam "de vânzătoare de butic".

În ultimele 2 poze e mai slabă, are figura mai puţin rotundă şi e mult mai aranjată.

N-am mai găsit-o în ultima vreme fiindcă nu răspundea la 0734758401.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Stimati confrati confutadores, am recidivat la Michelle, si am avut parte de un sfarsit de an cel mai placut avut vreo data.

Mai cred ca imi schimb abonamentul de la ESTERA la MICHELLE.

Ce sa va mai spun mai mult decat s-a spus, per total am avut parte de o partida completa de 69, normal si anal a la wikipedia.

Numai de bine la adresa doamnei.

Timp petrecut impreuna aproximativ doua ore, cotizat la final din proprie initiativa cunoscutul tarif de 200 leuti.

Si o poza facuta pe furis la sfarsitul intrevederii la o tigara si o cola caci eram epuizat si insetat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu pot sa nu mentionez ca am re, re, revenit la Michelle, si dupa cum spuneam in postul anterior, mi-am facut abonament, merita.

De acum inainte nu o sa mai scriu despre domnita, de fiecare data cand o voi revizita.

Am avut un sfarsit si un inceput de an mai mult decat placut.

Nu am nimic de adaugat in plus, doar ca de fiecare data a fost mai bine decat ultima data.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Scrie linistit, balaur bondoc, doar ai investit bani si spermantet in nurii UTA-ei, nu-ti poate nimeni contesta dreptul de a recenza aceeasi pizda umeda. E drept c-ar fi placut ochilor nostri sa postezi provocator, si nu cumintel ca-n quadratul anterior.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dupa cum spuneam, mi-am mutat abonamentul de la Estera la Michelle.

Azi am re re re revizitat pe scumpa domnita.

M-a primit cu aceeasi caldura.

Spre surpriza mea placuta de data asta nu mai avea parul intins ci era natural, adica cret, cret, cret si negru cu un trandafir micut si rosu prins in par.

M-a intampinat in costumatie decenta, rochita neagra mulata pe corpul ei cu forme rotunjoare (foarte placute dupa gustul meu), iar pe dedesubt fara sutien ci doar cu o pereche de bikinei rosii.

De fiecare data imi lasa mie placerea de a o dezbraca (la cererea mea expresa).

Apartamentul acelasi, locatia aceeasi, curatenie ca de obicei.

Toata actiunea s-a petrecut ca si in datile anterioare fara sa se fi alterat ceva din comportamentul sau serviciile ei.

Aceeasi implicare la toate capitolele, O, N, A, 69, fara a lipsi squirtul din meniu, la oral aceeasi atentie tuturor zonelor adiacente si mai ales batranelor mele oute, cu aceeasi finalizare exploziva in gurita, fara a arunca pretioasa incarcatura la baie.

Este plina de atata energie pozitiva si o radiaza atat de mult in jurul ei incat eu plec de la ea de fiecare data cu bateriile incarcate.

Este o iubareata, o pupacioasa, o vorbareata, este vesela si rade atat cat sa te faca sa te simti bine si sa te binedispuna.

Pentru cei care nu ati vizitat-o inca, sa nu va asteptati ca este o frumusete dar nici urata nu este, este placuta chiar draguta, pe strada multi barbati ar intoarce capul dupa ea, dar caracterul ei si felul ei de a fi o ridica la cote ridicate.

Eu raman deocamdata fan Michelle.

Cred ca am batut campii destul, asa ca va doresc succesuri nebanuite!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Buna Domnilor,

am avut o experiență foarte plăcută cu Michelle. Vreo trei nopți am stat in Capitală, iar după cele citite pe acest forum, am decis să merg pe recomandările voastre: în loc să savurez o tânără cu trup proaspăt, dar poate încrezută, șmecheră, am decis in prima noapte s-o vizitez pe Doamna.

Am sunat-o foarte târziu, s-a auzit pe vocea ei că este obosită, dar după insistarea mea, m-a primit, deși era pe la 1 noaptea. Discuţia telefonică prealabilă a fost plăcută, incitantă, locaţia este uşoară de găsit. Eram emoţionat, mai ales după ultimele imagini postate pe acest forum, insă după deschiderea ușii m-am liniștit. Îmbrăcată sexy, cu linii frumoase mature, discută într-un stil foarte deschis, relaxant și nu în ultimul rând: foarte amabilă.

După câteva mângăieri de bun-venit, am dezbrăcat-o și am lins-o intens, ea stând în fotoliu, cu picioarele în aer, după câteva minute mi-a oferit primul jet de squirt pe piept. Și încă nici nu eram dezbrăcat :) După care, am început în stil franțuzesc, lejer, fără a se uita le ceas sau urme de oboseală. In continuare, squirturi puternice, mângăieri, gemete, în pauza de țigară vorbește, vorbește, poate pe unii deranjează dar pe mine sub nici o formă, Doamna este o personalitate deosebită.

După pauză, începe din nou, cu un oral de nota 10, deepthroat, ejaculez în guriţa ei, se uită în ochii mei, nu lasă afară nici o picătură. Ţigară. Discuţii libere :)  Încă o partidă, ejaculări fulminante pe ambele părţi, sunt ud ca după un duș.

După care, o penetrez din nou, îmi oferă cel mai puternic squirt de până acum. Încep să mă joc cu funduleţul ei, îmi oferă penetrarea anală, mă ajută în primii centimetri, zona foarte curată, după care termin sesiunea epuizat.

Câteva mângăieri de adio, duș (curat) și pupici, per total pot să confirm: cea mai bună experienţă de până acum. O oră de mângăieri, gemete și squirting sessio, pentru 200RON. La următoarea mea vizită în Bucureşti, de pe Otopeni direct la Rompetrol mă duc :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

am fost si eu la ea dupa ce am citit pe forum...

la telefon forte ok...cand am vazut-o insa era sa fac cale intoarsa...am zis sa raman totusi sa vad ce v-a placut atat de mult..

si bine am facut...

prestatie si implicare foarte buna... nu prea mai am nimic de adaugat la ce s-a spus

decartat 200 lei 2 numere sex total

totusi nu stiu dc mai revin pt ca, la cum arata - nu e deloc genul meu ( nu e nasoala, doar nu e genul meu)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nu am mai scris de mult timp despre Michelle, cu toate ca am tot vizitat-o in continuare,

Nu am ce sa spun mai mult decat s-a spus pana acum, de fiecare data aceeasi atitudine, aceeasi prestatie cu abnegatie, este prima escorta pe care am intalnit-o pana acum, care de fiecare data te trateaza la fel.

Nu am mai scris ca sa nu se zica ,(virgula) ca ii fac reclama, dar isi merita toti banii pana la ultima centima.

De ce am intervenit acum, pentru a aduce cateva lamuriri pentru cei care o sunati si nu o gasiti.

Nu lucreaza sambata si duminica, decat cu programare numai pentru clientii cunoscuti.

In timpul saptamanii face si deplasari in alte orase, unde este chemata tot de clienti vechi si cunoscuti.

Astazi de exemplu este plecata din oras.

De unde stiu?, de la ea, deoarece am ramas si suntem buni amici si amanti daca pot spune asa, mie imi raspunde in orice zi si la orice ora.

Singura noutate pe care am uitat sa vi-o spun este faptul ca acum a slabit 10 Kg, asta pentru cei care o stiu, caci era un picut dolofana, acum este super ok, dupa gustul meu.

Asa ca daca vreti sa o gasiti insistati, este destul de ocupata, nu duce lipsa de clienti, si daca veti fi domni cu ea si ea va fi doamna cu voi.

O sa atasez cateva poze noi cu ea.

 

post-17-150392350448_thumb.jpg  post-17-150392350451_thumb.jpg  post-17-150392350454_thumb.jpg  post-17-150392350456_thumb.jpg

post-17-150392350458_thumb.jpg  post-17-15039235046_thumb.jpg  post-17-150392350463_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Futuloiu changed the title to (V) MICHELLE Squirt -54 ani - 0734758401 str. Baba Novac

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...