LaurentiuAndrei Posted January 10 Share Posted January 10 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/miriam-baneasa/849fh8g0h0157d5id34h30e74f2559g0.html 0732422113 Am contacta-o telefonic, 200 lei ora masaj de relaxare si masaj erotic. Pozele sunt vechi sunt facute in locatia de la Sweetpleasure din Snagov, parca era o fata Miriam dar nu imi mai aduc bine aminte de ea. Locatie pe Jandarmeriei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmcsar Posted January 20 Share Posted January 20 Este Miriam ce era de gasit la Snagov. O vizitasem de cateva ori acolo si ma intelesesem bine cu ea. Pozele vechi folosite la SP o fac sa atraga clientii care o cunosc. Acum este de gasit in locatie cu Magda. Arata foarte bine pentru varsta ei, a mai slabit putin cu toate ca nu era cazul. Am inteles ca pentru suma corecta (sau clientul cu click) se trece la nivelul urmator, eu totusi ma incapatanez sa raman la incepatori ("masaj" cu masturbare uleioasa in doi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurentiuAndrei Posted January 21 Author Share Posted January 21 8 hours ago, realmcsar said: Este Miriam ce era de gasit la Snagov. O vizitasem de cateva ori acolo si ma intelesesem bine cu ea. Pozele vechi folosite la SP o fac sa atraga clientii care o cunosc. Acum este de gasit in locatie cu Magda. Arata foarte bine pentru varsta ei, a mai slabit putin cu toate ca nu era cazul. Am inteles ca pentru suma corecta (sau clientul cu click) se trece la nivelul urmator, eu totusi ma incapatanez sa raman la incepatori ("masaj" cu masturbare uleioasa in doi). Nu imi aduc aminte de ea. Cam cati ani are? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmcsar Posted January 21 Share Posted January 21 24 minutes ago, LaurentiuAndrei said: Nu imi aduc aminte de ea. Cam cati ani are? Spre 50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts