obi Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Al hortensiei-ciresica 150 f/30m poze reale 19 ani 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obi Posted April 2, 2023 Author Share Posted April 2, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obi Posted August 31, 2024 Author Share Posted August 31, 2024 diana este o pustoaica in jur de 20 de ani pe care am descoperit-o acum vreo 2 veri , destul de neexperimentata pe atunci , incepatoare , putin copilaroasa dar cu potential ,datorita sexappealului in care este invaluita . intre timp , au urmat diverse vizite in locatii diferite , calitatea serviciilor crescind treptat , in special la oral sau 69 unde de cele mai multe ori se implica pina la orgasm , oferind o imagine foarte excitanta , sexul normal este deasemenea placut , elastica , se pozitioneaza bine , nu participa decit daca este impulsionata , eu personal prefer sa conduc ostilitatile , imi place sa o tin relaxata si sa o penetrez cu grija , fiind extrem de strimta . igiena corespunde , am gasit-o mereu dichisita , mai ales in ultima perioada , investeste cu marinimie in manichiura , pedichiura, tratamente ale pielii , lenjerie , extensii etc. aspectul fizic, papusica mini , ,skinni cu titisoare medii frumoase care se rotunjesc de la un an la altul , ochi albastrii superbi , talie ,cur bombat , talie ingusta , pasarica mica cameltoe ,rozalie si minuscula , dantura alba , zimbitoare , cumintica ,politicoasa . tariful a crescut la 200 f , nu se saruta , nu face anal,in rest destul de permisiva in limita bunului simt . o recomand celor mai in virsta cu fetishuri pentru play doll . nu este alegerea potrivita pentru sex mai agresiv, sportiv , nu este atrasa de clientii dotati peste masura si am observat in ultimul timp ca are si optiunea de show lesbi din timp in timp , impreuna cu o colega cam obraznica si neserioasa , draguta dealtfel dar nu chiar pe placul meu . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts