Jump to content

Doamna Matura Nerva Traian 0774508479


Guest blackman
 Share

Recommended Posts

Guest blackman

CARLA, doamna cu un trup de adolescenta, 40 ani, iti ofer sex oral, normal in diferite pozitii, daca sunt pe placul tau, suna-ma si nu vei regreta, Tineretului, 0761831008 ( 0761.831.008 )/0732872182 ( 0732.872.182 ).

Deschid topicul si pentru aceasta doamna, desi o sa scriu din amintiri vechi de cca 2-3 luni. Am vizitat-o de 2 ori cand activa in cuibul de la Obor, intrarea prin gangul de la ACR pe Str. Masina de Paine.

Serviciile includ oral si normal, 2 finalizari posibile intr-o ora, oralul se poate si neprotejat.

Fata: pozele sunt reale, insa iti dau impresia ca este mai inalta decat in realitate. Are cca 165 inaltime, vreo 50 kg, slabuta, sanii micuti si un pic lasati insa cu niste sfarcuri misto. Este o tipa simpatica, vorbareata la modul ca poti discuta despre starea vremii. Se simte in vorbire un accent moldovean.

Are la inceput aceiasi oarecare inocenta pe care am simtit-o la alte cateva fete din acest cuib.

Prestatia: La prima intalnire, a inceput cu un oral facut cu delicatete insa prevers in acelasi timp, asezata cuminte intre picioarele mele, frumoasa privelistea cand o suge si se uita in acelasi timp in ochii tai. Doamna se uda natural, asa ca penetrarea la normal a fost foarte placuta, asezonata de gemetele ei discrete. Am schimbat mai multe pozitii, iar momentele devenit din ce in ce mai pasionale, mai ales cand era deasupra si a inceput sa ma sarute incet pe gat, apoi pe barbie, apoi un FK foarte pasional. Am continuat sa ne rasucim in pat, cand ea, cand eu deasupra.

Finalizarea a fost in gurita ei...cu surpriza ca a inghitit pana la ultima picatura.

A doua intalnire a fost total diferita de prima, ne-am pupat ca 2 vechi prieteni, am ajuns in pat dupa dus, ea a inceput un oral foarte placut, soft. Cand lucrurile deveneau mai serioase si am vrut sa trecem la un 69....madama ma anunta foarte suav ca nu se poate, pentru ca este pe rosu. Chestia a fost un turn-off, nu am inteles de ce nu a zis de la inceput chestia asta. A continuat cu oralul, insa nu mai aveam nici un chef, am ejaculat mecanic in gura ei dupa cateva minute, m-am imbracat si am plecat sictirit.

In ambele cazuri am platit 100 lei la inceput, ceruti in mod expres.

 

post-139-150392370097_thumb.jpg  post-139-150392370099_thumb.jpg  post-139-1503923701_thumb.jpg  post-139-150392370101_thumb.jpg  12112_5a7188259beb28ffe1422b5e3bc763faeaaa9190.jpg

Link to comment
Share on other sites

Am fost si eu la Carla, la locatia din blv.Cantemir.

Prima oara cind am sunat , cred ca a raspuns o colega, pentru ca avea vocea mai tinara, si nici nu avea vreun accent moldovenesc.

Pentru o singura finalizare mi s-a transmis pretul de 70ron .

Dupa vreo ora, cind mi-am confirmat venirea, mi-a raspuns chiar Carla, care mi-a dat un pret mai mic .  De fapt, am intrebat-o direct daca accepta 60lei / fin., si nu a comentat nimic.

Descrierea facuta de cel care a deschis topicul e foarte corect facuta, asa ca nu voi veni cu multe noutati.

Totusi : cind am intrebat daca accepta 69, a zis un NU hotarat, la care eu mi-am exprimat intr-un mod f.elegant  dezamagirea si am intrebat-o daca e pe stop. A zis ca nu, ca de fapt are ea o problema de "configuratie" si ca de-aia nu face, dar ca nu e o problema in ai face eu cunilingus  :P  . A acceptat finalizare orala (daca optam pentru asa ceva), dar a spus ca nu inghite, mai mult parea ca se scuza fatza de mine.

M-am linistit, am platit, mi-am facut dus (prosop super curat!), dupa care a intrat si ea la dus.

Cind s-a pus linga mine in pat, a inceput cu un FK super senzual, de parca era cea mai buna prietena. Nu s-a grabit, parea ca-i place.

Apoi oral (slow, fara maini), apoi am trecut eu la oral (totul ok, m-a lasat cat am vrut).

Am renuntat la normal, am preferat sa termin tot la ea in gura.

Magnific  :-*

Probabil ca voi mai reveni, mie mi-a placut, chiar daca e cam skinny pentru gustul meu.

Zicea ca urmeaza sa se mute in alta locatie, undeva pe la Iancului.

Toate bune.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

am vizitat-o pe doamna carla acum vreo 2 zile tot in locatia de pe nerva traian( libra bank)

sunat si vb la tel  cu o voce f amabila( ulterior am aflat ca nu era Carla ci alta colega si ca fetele fac frecvent est lucru chiar cand ea nu este in locatie si se dau drept carla ceea ce poate pune pe multi degeaba pe drumuri)

ajuns in locatie am constatat ca doamna arata mult mai bine in realitate (pt cei ce prefera genul skinny), iele frumoasa , ochi frumosi,si atitudine f prietenoasa!

am stabilit detaliile 100 ron /1 fin si am trecut la treaba

face un oral fff bun si se implica destul de mult

Note :

Locatie 8 -  in baie f ud pe jos

atitudine 9 - nu a raspuns deloc la telefon pe parcursul intalnirii , a fost f vorbareata si prietenoasa,nu m-a grabit absolut deloc , ce nu mi-a placut a fost ca a cerut banii inainte

sex normal- 9

oral - 9,5

corp - 8,5 - aici dep daca va plac femeile slabe......are sanii destul de mici ,dar sunt destul de frumosi

gfe- 10 - fk foarte bun si intretinut de ea....f vorbareata si prietenoasa

tarifare - 100 ron/fin

concluzie- merita incercata macar o data ,dar exista riscul sa fie o colega la telefon si sa se dea drept carla

cat timp asteptam sa vina doamna de la dus una dintre colege( am vazut-o doar un pic cand am intrat in casa.....bruneta mica de inaltime,par lung si cam grasuta vorbea destul de tare la telefon cu un client si dupa ce a inchis i-a strigat alteia ca vine fraierul ala care vrea sa faceti dus :D;D asa ca cine a fost joia trecuta pe acolo si voia dus cu fata sa stie ca a deranjat-o fff tare ;D;D;D

Link to comment
Share on other sites

Am revenit la Carla, tot cum 2 zile, in noua locatie de pe Nerva Traian.

Nu am mai intrebat de pret si servicii la telefon, banuind ca sunt aceleasi. I-am dus si o floare, ca tocmai ce venise primavara. A fost super-incantata.

M-a invitat si la pahar de vin, alaturi de colege ei probabil, dar am refuzat politicos, eram,  ca de obicei, pe fuga .

Si-a cerut de 100 de ori scuze daca miroase cumva a vin (oricum , se spalase pe dinti inainte  ;D )

Cind i-am oferit doar 70ron, a strimbat putin din nas, ca de fapt tariful era 100/finalizare. Dar a zis sa stau linistit, ca ma stie, si ca nu e nici o problema. Chiar m-a facut sa ma simt aiurea :rolleyes:

Apoi : mers eu la dus, prosop f.curat, baia moderna, cu dus cu cabina din sticla. Apoi a intrat si ea, a revenit dupa cateva minute.

Preludiu cu french kiss la greu, apoi oral din partea ei, si oral din partea mea (desi nu m-a lasat prea mult). Am intrebat-o care e problema, a dat de inteles ca ajunge prea repede la orgasm, si nu isi dorea acel lucru, la ora aia (undeva dupa ora 14).

Am continuat cu sarutari, apoi normal; eu peste ea, apoi ea deasupra mea. Eram ca 2 iubiti. Intradevar, am reusit sa ne sincronizam, iar ea era transpirata toata.

Mereu a avut o atitudine prietenoasa, cu zambetul pe buze.

Sunt curios daca are aceleasi texte pentru toti clienti : "ce ochi frumosi ai .... mi-as dori sa stau mult mai mult cu tine, nu doar o juma de ora ..... tu chiar arati bine ...."

Si cam atit. Am plecat cu zambetul pe buze.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

CARLA 38 ani, frumoasa, delicata, te invit la mine acasa la un masaj de relaxare. Cadru discret si relaxant. Poze reale. Bd. Nerva Traian,

Telefon: 0728890998 ( 0728.890.998 ) Toate (34) 24 May 2016 14:13 SMS

Pret: 100 RON

Anunt  de pe  Bucharest escort chat

Sa fie aceeasi  dameza ?

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Ea este, se pare ca a revenit pentru o scurta perioada (asa zice ea). Am vizitat-o acum vreo 3 saptamani.

 

Locatia - Apartament pe care il mai imparte probabil si cu altcineva. Spun asta pentru ca la primul telefon a raspuns altcineva, de acest lucru dandu-mi seama abia la al doilea apel, cand ajunsesem in fata blocului...abia atunci am vorbit cu "Carla" (am recunoscut vocea si accentul).

Camera unde se desfoasoara actiunea foarte mica, pat cu asternuturi care nu prea te imbiau sa te tavalesti prin ele.

Baia la fel, nu tocmai curate. Per total, o locatie cel modesta, pentru un fast-fuck.

Aspect - m-a asteptat intr-o rochita neagra, mulata pe subtirimile corpului ei si pe tocuri inalte. Blonda, tunsa scurt, este simpatica la fata fara insa a fi genul de femeie frumoasa. Dupa ce coboara de pe tocuri vezi ca este o tipa foarte miniona, skinny, dar cu o postura nu tocmai atragatoare: un pic adusa de spate, putina burtica care se vede ciudat pe un corp de-altfel slab, fund plat.

Prestatia - mult mai mecanica decat acum 2 ani si ceva...dupa dusul meu (nu inainte de a-mi cere banutii), a sarit direct cu prezervativul pe pula inca nesculata. Acest lucru nu este chiar cel mai excitant lucru pentru mine, nu-mi place senzatia de prezervativ pe pula moarta. Parca o suge mai bine decat atunci cand am descoperit-o eu, mai adanc si cu ceva mai multa presiune pe obiect. Imaginea corpului mentionata anterior nu m-a indemnat sa trec si la normal si am lasat-o sa mi-o suga pana la finalizarea in prezervativ.

Concluzii - un fast fuck banal. Per total o eperienta mai slaba decat in urma cu 2 ani. Platit 100 lei pentru cca 25 min cu tot cu dusuri.

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Am uitat sa precizez...locatia este pe Nerva Traian, pe partea dreapta a bulevardului cum te duci spre Timpuri Noi.

Are anunt si in AT, cu poze din locatia actuala:

CARLA 38 ani, frumoasa, delicata, te invit la mine acasa la un masaj de relaxare. Cadru discret si relaxant. Poze reale. Bd. Nerva Traian. 0728890998 ( 0728.890.998 )

 

post-139-150392424977_thumb.jpg  post-139-150392424978_thumb.jpg  post-139-150392424979_thumb.jpg  post-139-15039242498_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Am fost prin vara, Nerva etaj 7, n-am ramas. Vorbeste frumos la telefon insa locatia (aceeasi de ani buni, cu un pat intr-o camaruta care pare ca a fost debara si au reconfigurat-o, cu cearceafuri care nu par sa fi fost schimbate). Dameza: o blonda, iepisoara buna de calarit insa foarte distanta si cu atitudinea de mai bine lasa. Gred de prins, lucreaza mai mult schimbul doi sau cand are chef/poate (se da maritata sau cu "angajamente conjugale" si alte d-astea. Tot ce se poate. N-are nicio treaba cu titulara topicului, Carla ne-a f***t de ne-a rupt, ai de-am prins-o, dar a disparut de ani buni. Mai are o colega, Alexandra, enervanta maxim! Cred ca am mai scris de acest cuibusor, mi-e lene sa caut, cum mi-e lene si sa pun poze :( (imi cer scuze, sper ca nu v-a suparati; ma bazez ca deja v-a cuprins spiritul sarbatorilor :) )

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Root changed the title to Doamna Căsătorită Nerva Traian 0728890998
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Chiar mi-as fi dorit sa mai dau o tura pe la Carla, dar nu raspunde la telefon, indiferent de ora la care am cautat-o.

daca stie cineva ceva, sa-mi dea de veste

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
On 04.02.2014 at 11:55, Guest blackman said:

CARLA, doamna cu un trup de adolescenta, 40 an

 

On 30.05.2016 at 16:49, Guest blackman said:

CARLA 38 ani

 

On 04.01.2023 at 16:20, Root said:

38 de ani

@7uuupp: citim cu toții aceste detalii ale unei evoluții ale unui anus împotriva naturii. Credam că vroiai să ne zici că ai vizitat-o şi să îți aduci o minimă contribuție la bunăstarea umilului forum făcând o recenzie. 😉. Poate data viitoare!?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Am marcat si eu la doamna.Adresa pe str Nerva traian nr.12.Platit 200 lei.Sex oral neprotejat si sex normal protejat.Nasoala rau,fata obosita de tutun si bautura.Mizerie in apartament.Pestele asteapta in fata scarii pe banca din statie.Femeia vorbeste mult si prost si fara rost.

 

0721053246

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Am fost la Adelina de mai multe ori si mie unul mi a placut chiar daca nu este ea piesa de femeie. Achitat mereu cate 200 lei si cateva mici atentii. Nu se pricepe in ale secului oral iar pasarica se umezeste repede motiv care te face sa finalizezi greu. Locatie cam saracacioasa.

Link to comment
Share on other sites

  • steroidu changed the title to matura uzata Nerva Traian 0721053246

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...