Jump to content

(V) Bruneta BIANCA 0765397932 N. Grigorescu


dxn
 Share

Recommended Posts

Salut confratilor,

     

              A trecut ceva timp de la ultima mea aventura si incercat fiind de dorul  de ceva strain am rasfoit  cu interes AT.  Si am sesizat  un anunt al unei dame  noi si necunoscute pe site (fara  recenzii) deoarece am cautat si nu apare nimic in legatura cu  domnisoara. Anuntul  domnisoarei il atasez mai jos:

 

SUNT noua pe site. Bruneta pasionala atragatoare si provocatoare te astept in compania mea pt. a petrece clipe de neuitat. Te voi face sa uiti de toate grijile, iti ofer sex total de cea mai buna calitate, 0765397932 ( 0765.397.932 )

APEL TELEFONIC: Deci sunat fatuca, raspuns imediat, dat toate detaliile pentru serviciile sale adica oral (pro sau ne), normal si anal pro. 100 ron  ora. Discutie frumoasa cu indicatii clare si terminat cu 'te astept iubi'.

   

LOCATIA: Am  plecat spre  fatuca in zona Nicolae Grigorescu / Lotrioara  ajuns usor in urma indicatiilor primite, putie probleme cu parcarea dar te descurci. Ajuns la locatie  etaj superior intr-un bloc curatel  din cartierul de mai sus. Apropo apartamentul este de doua cam. semidecomandat  foarte  curat, frumos decorat, mimimal dar cochet, baia  comunista mica dar curata, gel de dus  doua tipuri ambele pe terminate, prosop mare si curat, fara papuci dar....

 

FETITA: Sunat  la  usa, fata deschide ascunsa dupa usa, intru  ne vedem, facem cunostinta, tipa aproape miniona bruneta (nu tiganca ), bine proportionata  simpatica dar putin cam timida. Recapitulam detaliile discutate la tel, totul ok primesc prosop curat si expediat la dus.

 

PRESTATIA: Dusat  repede si intors in dormitor care este dotat cu pat mare (scoate unele sunete in timpul actiunii dar nu deranjant) sifonier cu oglinzi etc., fata dusata inainte de venirea mea ma astepta infasurata in prosop, care cade usor in dormitor si dezgoleste trupul usor durduliu si bronzat al fetei.  Sani  maricei 2/3  potriviti de moi cu sfarcuri frumose si erectile. Fata hotarita pe treaba, nu grabita, trecem  la actiune incepe cu un oral  bun  destul de adinc dar fara deep.  Fara zone adiacente, dar  axat pe obiect se ajuta rar si putin de miini, cu diferente de ritm dar constiincios  executat. Dupa  aprox. 15 min. de oral  pune prezervativul putin cam stingace  si  incepem cu ea deasupra unde a intrat destul de greu, destul de strimta cu toate ca se umezise natural. Nu a vrut sa foloseasca  gel sau ulei spunind 'ca vrea sa simta mai bine' lucru ce s-a si  intimplat  dupa alte  20 de min.  Ma roaga sa schimbam caprita unde  a simtit din plin  si eu am terminat dupa ce am tras  serios, nu a comentat se pare ca ii place, geme  frumos  pare  foarte credibil, in pozitia cu ea deasupra isi  maseaza  sanii  si  te lasa  sa ii  zmotocesti  cum  doresti. 

  In pauza repetat un dus ambii  dar separat, dus  binevenit, mentionez  ca  este destul de cald  nu are AC. Si dupa  prestatie a  fost super racorirea. Discutat  diverse, aflat ca  este studenta si venita din Galati. Banuiesc ca in bransa este noua datorita timiditatii si stingaciei dar nu a recunoscut si nici nu a comentat pe subiect cind am intrebat-o.

  Inceput  nr. 2 cu acelasi  oral bun dar fara artificii, oral ce a durat mai mult de asta data, nu oboseste repede si nu comenteaza. Oralul l-am vrut pina aproape de limita dupa care pus prezervativul si in misionar unde am dat iarasi hotarit si terminat glorios.

Nici timp nu mai aveam dar nici putere sa incerc analul, o voi face la urmatoarea vizita deoarece am o banuiala in urma unui sondaj cu degetul ca si aici este strimta si  buna.

 

CONCLUZII: Per total  aventura cu domnisoara a fost  buna, eu o sa mai revin curind, nu pot sa ma hotarasc  ce note sa-i dau, lipsa gfe-ului mai ridicat , a  stingaciei si trecerea direct la fapte fara  alte discutii (mic preludiu ) ma pun in dilema. La urmatoarea vizita revin cu o recenzie si o sa dau si note, de recomandat, fiecare citeste si decide.

 

Futi nu futi vremea trece ......

[attach1][attach2][attach3]

 

@dxn: e mai bine sa postezi nr de tel fara puncte sau spatii (mai ales in titlu). Mi-am permis sa-ti aranjez postul pt o mai buna citire. Sper sa nu fie cu suparare.

post-3637-150392345953_thumb.jpg

post-3637-150392345957_thumb.jpg

post-3637-150392345959_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

salutare

fost vazut, neplacut , futut

locatia expusa - in preajma metroului de la Grigorescu

programarea - sunat - indicatii- urcat - faptura ascunsa dupa usa - vazut  :-\ , pentru ca eram super incarcat am decis sa raman.

fata nu are treaba cu viata, este absenta total, dusat - dus ok, modest dar curatel, decartat banutii 100 ronisori munciti din greu, dupa bani a venit si surpriza, fata grasa cu burtica si colacei, picioare groase etc, avea 1 tatuaj sau chiar 2 proaspat facut/e ( ceva gen tigru- amatorism ) pe sani .

fratilor la asa aratare Jimmy a cam zis pass, cu greu a reusit sa-l scoale, oralul ne - 2 min maxim, la cererea mea am trecut la anal, aici ostilitatile au decurs foarte rapid in max 2 min terminasem deja in matzul ei  ;D , deh statut cam mult .

problema a inceput cand mi-am dat seama ca am intrat la ochiul maro neprotejat.............atunci mi s-a taiat de tot, sper sa nu fi luat ceva, oricum fata curatica, nu mirosea.

per total

implicare 0 - nu cred ca a scos 5 fraze

oral - 2 - foarte slab - aici poate sunt si eu de vina

normal - nu am incercat

anal - bunicel - a primit toata mataranga si toti cruzisorii

scor - 100 ron decartati inainte 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Din categoria "pe gratis n-o futeam".

 

 

Locatia: intr-un bloc pe Str. Lotrioara, apartament vechi cu 2 camere, baia cam murdara.

Mi-a spus ca este singura dar mi s-a parut ca in cealalta camera era cineva.

 

 

Fata: In poze arata mai bine decat in realitate. Este grasuna si  indesata bine. Total necomunicativa, scoti cuvintele cu clestele.

 

 

Prestatia: la oral incearca s-o ia pe toata dar nu reuseste deep. Se ajuta putin cu mana dar daca ii spui se conformeaza si e ok. La normal e stramta, intra greu, la fel si la anal. Docila, nu face nazuri.

 

 

Concluzie: Nu este teapa, ea incearca dar cu siguranta nu e de revenit.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

problema a inceput cand mi-am dat seama ca am intrat la ochiul maro neprotejat

 

recunosc ca pe asta n-am mai auzit-o.

Erai baut / high ?

Nu prea pot sa-mi imaginez cum poti s-o bagi undeva fara sa tii minte daca ai pus sau nu caciula :)

Link to comment
Share on other sites

din pacate nu fumasem nimic, decat un kent si ala pe fuga  :P

greseala mea, oricum e bine nu am luat nimic de la ea, sunt sanatos tun,dar sper sa-mi fie invatatura de minte .

am scapat si de data asta ....... ;D

Link to comment
Share on other sites

apare pe AT si cu alt numer de telefon:

DULCE, atragatoare si provocatoare iti voi face toate placerile, iti ofer sex total de cea mai buna calitate, oral cu fin. si inghitire, uro, deeph, 69, suna-ma acum nu vei regreta, 05 Oct 11:47

0765397932 ( 0765.397.932 ) ( 0765.397.932 ) (0765397932 ( 0765.397.932 ))/ 0729628913 ( 0729.628.913 ) ( 0729.628.913 ) (0729628913 ( 0729.628.913 ))

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am fost acum ceva vreme.Mi adeschis usa acoperita cu un prosop o fatuca mica si indesata nicidecum ca cea din poze(in poze fiind mult mai slabuta).Intrat in casa speriat putin de jegul de pe jos si pungile de seminte din sufragerie(cred ca nu e singura).Ajuns in camera din spate cea fara AC ma dezbrac si am fugit la dush(o baie jegoasa fara gel de dush si o coaja de sapun si mult par da mai lung tot negru) mi a dat un prosopel cat o batista,in fine mers inapoi fata nu stie nici oral nici nimica lipsa comunicare.am luato 10 min caprita la normal protejat finalizat in cauciuc.Concluzie nu mai trec niciodata pe acolo.Cred ca are peste ceva ca mi a raspuns cu totul altcineva la tel.Bafta la futaciosi dar in alta parte.

 

Multumim, Cretzule, data viitoare te rog sa ai mai multa grija la formularea frazelor

 

Soarece

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Salutare. Acum fata raspunde la numarul 0731159609 ( 0731.159.609 ) si lucreaza intr-un apartament in zona stadionului Olimpia.

Am vrut ieri sa o vizitez pe domnisoara.

 

De cum am intrat in apartament a inceput experienta neplacuta. Apartamentul intunecat si murdar. In fata mea era bucataria care era mizerabila si resturi de mancare pe masa nestranse. Fiind constienta de acest lucru domnisoara ma invita imediat in camera.

 

Dormitorul in care m-a invitat deasemenea mizerabil, cu asternuturi pe pat cam murdare, fire de par pe toata podeaua si apa de jos(probabil venise de la dus si a curs apa de pe ea pe podea). Domnisoara nu este deloc ca in poze, mult mai plinuta cu celulita pe fund, burta destul de mare si sanii lasati (cred e undeva la 80 Kg caml 1,65). Era nemachiata, nearanjata, cu fata buhaita si parul ud. De cum am intrat am vazut ca este foarte sictirita sau plictisita, si am intrebat-o de vreo 3 ori, daca are ceva, daca e totul ok. Mi-a zis din start ca vrea banii si sa incepem. Am confirmat daca accepta si uro si a zis ca da, de la gat in jos. Atunci cand am sunat-o ma gandeam mai mult la un uro, anilingus din parte ea si anal. Pentru 100 de RON era distractiv, dar tinand cont ca aveam stomacul pe jumatate intors pe dus din cauza jegului din apartamentului, la care s-a adaugat atitudinea ei total respingatoare, m-am razgandit si i-am zis ca nu vreau sa raman. S-a suparat si m-a invitat afara spunandu-mi ca "de ce am mai sunat-o daca nu eram sigur".

O experienta foarte proasta, pur si simplu mi-a fost scarba de ea. De 100 RON mai bine ma duc si ma imbat.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Salut !!

De curand am vizita-o si eu pe domnita, pot spune ca nu mi-a placut deloc, mi-a deschis usa ascunzadu-se dupa, este cam plinuta, am obs si eu celulita  si am fost trist ca nu am avut ce privi in drum spre camera....

 

M-am dus repede la dus, daca stiam imi luam de acasa gelul de dus :)) nu am avut cu ce ma spala, decat sa folosesc sapunul plin de par care se afla pe margine, am preferat sa dau decat cu apa repejor. Confirm si eu mizeria din camera, asternutul era plin de par si avea un miros de statut, un miros care mi-a intors nasul instantaneu, f intepator, am preferat sa incepem in picioare.

Am rugat-o sa-mi puna cauciucul pt un oral, cu regret pot spune ca nu mi s-a sculat, devenive f nervoasa. Am facut un pic laba gandindu-ma la filmul pornache pe care l-am vazut ultima data si am pus-o capra,am terminat in 2 min...cu gandul sa plec mai repede. Am ramas ca nu mai aveam timp sa mai caut alta domnisorica si eram in contra timp, recunosc si dornic de futut.

 

In concluzie clar nu este de revenit. Vorba lui alexandru.c mai bine de banii astia ma duc si imi torn bautura in cap :)

 

Note:

Locatie - ca si zona 8 dar curatenia lasa de dorit deci 3

GFE - nu a existat

Oral - 2

Normal - 3

Pret - 100 ron

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...