Popular Post Root Posted December 16, 2022 Popular Post Share Posted December 16, 2022 0746738702 Preturile mele sunt următoarele: 150 lei 30min ( 1 fin ) 300 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral ( neprotejat in funcție de igiena ) •normal (protejat)•69 • dus•masaj ( indiferent de preț) •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) •anumite fantezii în limita bunului simț •diferite poziții • party • nu fac dominări Țin să menționez că nu fac ANAL Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 Bineinteles că mă poți suna și pentru confirmare ! În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Mă puteți gasi pe strada Matache Dobrescu nr 8, Complex rezidențial New City. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post azamantes2077 Posted August 4 Popular Post Share Posted August 4 Am fost de doua ori la aceasta domnisoara. Prima oara a fost bine...a doua oara a fost extraordinar de bine. Locatie: 7/10 faimosul bloc din spatele rondului Alba Iulia (a doua oara din pacate a nimerit intr-un apartament fara AC) Aspect: 9.5/10 Extraordinar de frumoasa si in realitate....poate un pic mai bronzata decat in poze. Dar oricum este irelevant...buze senzuale, sanii medi frumosi conturati, cur bombat, ochelarii aia de tocilara cuminte si zambetul ala sugubat Servicii, atitudine, sex, comportament: 10/10 O tigancusa extrem de simpatica, foarte sociabila si vorbareata. Are un mod de a vorbi foarte domol si uniform zici ca este ardeleanca. Nu se uita la ceas, nu te grabeste...."cred ca e cald afara...te servesc cu o apa ? minerala ? sau plata...ce preferi?". "Ahh....ce bine e sa stau de vorba cu cineva cu care te intelegi..si ai acelasi vibe" Nivel ridicat de GFE si in timpul sexului unde se implica, da contre....privelistea cand o futi doggy sau reverse cowgirl este Pret: 200ron/350 .... De revenit? Pai nu stiu.....m-am simtit asa de bine ca efectiv uitasem de toate problemele mele. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts