Popular Post Root Posted December 15, 2022 Popular Post Share Posted December 15, 2022 0748371015 Sex normal doar protejat Sex anal ( doar protejat și în funcție de mărime , țin sa va anunț ca sunt la început) Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) GFEFK (in functie de igiena si compatibilitate)Sex in diferite pozitii Sex cu cupluriHand jobMasaj de relaxareFootjobAnnilingus pasiv Facesitting69Striptease Deepthroat Roleplay O finalizare sau 30 de minute 150 de lei 2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei ️EXTRA 50 de lei ( CIM/COF) ️ EXTRA 100 de lei ANAL ️o finalizare Anal -250 lei /️ o ora Anal -350 lei ️ o finalizare total - 300 /️ o ora total-400 lei Calea Victoriei 112 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post pidsadera Posted January 1 Popular Post Share Posted January 1 RECENZIE: Locatie: 8.9 (reper Calea Victoriei) Aspect: 8.9 (chip: 8.8 / corp: 9, moldoveanca frumusica, undeva la 1.64 cm, ochi caprui, par negru cu extensii, sani mici frumosi erecti, slim spre skinny, fund rotund, carne tare) Oral: 8 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la sateliti, lins pula cu determinare, incearca deep, CIM) Normal: 8.3 (protejat, accepta/participa pozitii, foarte stramta, foloseste lubrifiant, isi poate controla muschii vaginali sa fie si mai stramta ) Gfe: 9 (FK intretinut, dulce, are limba mare, se simte fain, gemete exceptionale) Atitudine: 10 (prietenoasa, deschisa la discutii) Igiena: 10 (curata, a facut dus in prezenta mea) Halat: 300 (pentru o ora cu CIM) Naratiunea: Va salut, Pe la mijlocul lunii decembrie am ajuns la domnisoara Karina, programarea realziata pe whatsapp, confirmata, totul ok. In locatie domnisoara m-a asteptat intr-o tinuta sexy, pe tocuri, foarte plina de viata inca de cand am intrat in apartament. Karina este pazita de Oscar , cu mare atentie, dormea neintors. Locatia este ok, baia fix cum intri in apartament, cabina de dus cu usi, geluri de dus, geluri de dus, prosop la alegere: XL, XXL, etc. Inca de cand m-am facut comod in pat, Karina m-a intrebat cum mi-ar place sa se desfasoare actiunea. Actiunea a fost diversa, cu ruperi de ritm. Fundul ala tare se simte misto de tot in LOT si doggy, super stramta, reactioneaza bine la stimuli. In doggy da contre perverse, stie sa se aseze fara sa ii spui cum sa fie mai bine. Iti face o priza cu pisicuta fix cand nu te astepti, ca un cleste. Eu m-am simtit bine in compania Karinei si o sa mai revin pentru aprofundare. Va recomand sa o cunoasteti pe Karina, este plina de viata! Spor! Notite) 1)Accepta 69 2)Pentru doritorii de slim spre skinny, Karina este de vis 3)Atentie ca are o bestiuta nastrusnica Oscar :))) 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wantedartist Posted January 24 Popular Post Share Posted January 24 Met this girl, I am glad I could catch her because I was not so lucky other times. But she answered the second time. Locatio: 7 The location is great, where I met a lot of other girls. But the bed is broken, and it is a little bit a mess in the bathroom.Aspect: 9 face 9 body 9,5 Her face looks very good, she has that little student face. She has some marks on her noise, but nothing bad. Her tits are kind of too small but she is very beautiful. She is very very skinny and small. She looks very different than her pics, in some way better but it is her pics, I recognize a tattoo ON: 9 She can really suck for a long time, extra point because she does CIM which I could not resist. It was not deep though, she said it is because she has problems with her throat. Hopefully next time will be better because she is really resistant even though her mouth is very little.NP: 8 I admit I was kind of tired so it is my fault. We didn't do much normal sex. And she dowlesnt move much on top. But again nothing wrong, she accepts all positions, she is open.Attitude : 10 She is very very friendly and talkative. She doesn't speak English, but it is ok. Because she has a good character and she is fun. But she likes to say "fuck" a lot lol.GFE: 7 She was moaning, but nothing really special or intense. The language barrier and me not having much energy was probably the problem. She is great 150/300 30 minutes / 1 hour +50 CIM This girl is amazing. I really recommend for people who love Skinny school girls. And smart girls, she curse a lot but she talk very clearly and seems to be very open to stuff. Next meeting should be better. I was her first black guy, that put a smile on my face, this + the CIM haha Mod: the location was in Piata Romana, so please change the title. Oh and I want to add her pussy is very perfect. Very very nice to touch!!!! Something I did not like is she went to another room to check the time, but it is ok... it was like 4 minutes life. I think next time can be a lot better because now we know each other. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiancarloFisichela02 Posted January 31 Share Posted January 31 In apropiere de Piata Romana, vav de Mc, apartament open space, gen B&B, foarte ok ptr activitate desfasurata. camera de supraveghere pe holul din fata apt, eu personal nu am o problema cu asta, dar e bine de stiut. am stat de vorba la cate o tigara, la televizor rula ceva hiphop mai underground. fata.. o pustoaica vesela, simpatica, miniona, slabuta, aranjata… colegii au apreciat ca arata mai bine la corp decat la chip, eu zic ca e invers. pozele sunt cinstite, doar posteriorul poate are nevoie de niste fandari in viitorul apropiat igiena ok, a facut dus intre ture presupun ca si inainte sa urc la ea. mirosea bine desi nu purta parfum, epilata complet. make-up cu bun gust. activitatea buna dar nimic de povestit la betie… este ascultatoare, te intreaba cum vrei, nu prea se omoara cu GFE, dar este prezenta in timp ce faceti sex, nu se uita in tavan , comunica, nu geme fals sau exagerat. desi nu are vreo tehnica deosebita am insistat partea de ON, unde a rezistat fara nazuri cat de mult am vrut eu. contributie 250+100 (2xcim) dtd 60min mie unu mi-a placut Karina, in special pentru atitudine, este simpatica moldoveanca, mai ales cum mai arunca ea cate o injuratura, fara a fi vulgara per total. de luat acasa, daca nu era profesionista 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivertwist Posted February 1 Share Posted February 1 Poze reale in locatia descrisa mai sus,curat,dezordine in baie,prosop curat. Draguta,curata,open mind. Are o atitudine pozitiva,limbaj un pic suburban,ii place sa regizeze actul sexual daca o lasi. ON sustinut,fara DT,are doua viteze,intreaba cum preferi. NP,orice pozitie,se implica,nu este falsa. Recunoaste ca tot ce face depinde de starea ei curenta,deci se poate foarte bine sau foarte prost. 150 lei. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Name Posted March 2 Share Posted March 2 Mai foloseşte numărul din titlu? Am încercat de mai multe ori, în diferite zile, la diverse ore, fără succes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiancarloFisichela02 Posted March 2 Share Posted March 2 4 hours ago, Nick Name said: Mai foloseşte numărul din titlu? Am încercat de mai multe ori, în diferite zile, la diverse ore, fără succes. nu mai e in Bucuresti de cateva saptamani. e plimbareata. si cel mai probabil raspunde doar pe whatsapp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted March 3 Share Posted March 3 In ianuarie era la Cluj, in februarie a fost la Sibiu, acum nu se stie pe unde ar mai presta 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts