geam Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 In primul rand bine ne-am regasit, cei mai vechi pe acest forum si sper ca si noii veniti sa respecte seriozitatea si spiritul acestui forum! Vreau sa vi-o recomand pe Cristina 42 de ani din AT cu numarul 0734541300 ( 0734.541.300 ); Arata foarte bine, e prietenoasa, sani silicon, nu te grabeste iar pretul este foarte bun: 80 Ron finalizarea 150 o ora. EU am fost la ea in aprilie cand inca mai avea locatie in zona stadionului dinamo; acum vine la client sau la hotel si desigur costurile cresc putin... [attach=1][attach=2][attach=3] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaDaniel Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Desi un moderator mi-a recomandat la un moment dat ca daca in primul post (deschizatorul unui thread) scriem despre o mandra ca e urita cu flacari si ca suge pula naspa atunci mai bine scriem direct in "tepare", am sa v-o prezint - aici si acum - pe Cristina "matura de Dorobanti" (aviz amatorilor de chilipiruri)... Spun asta pentru ca e posibil sa existe tovarasi care sa aprecieze prestatia mandrei ca fiind onorabila. Este veche in bransa. Sunt ani buni de cand tot are anunt in AT, cam in urmatoarea forma:[br /][br /]BLONDA, sexy, 42 ani, ofer companie intima domnilor generosi, la tine sau la hotel; 0734541300 ( 0734.541.300 ). Eu am fost cam acum vreo 3 ani, pe cand presta incall intr-o garsoniera vizavi de liceul Caragiale, la un tarif de 150 de leusteni ora. Sincer eu o cataloghez la capitolul mari tepe sau eventual la "invataturi de minte". Femeia e "trecuta" si muncita rau de tot. Faza cu "bronzata" nu stiu cat e de la solar si cat e din gene. De blonda e blonda, dar vopsita prost si se vad radacinile negre. E slaba ca o matza, dar nu pentru ca se straduieste ci pentru ca are ulcer si nu prea mananca. Are silicoane nasoale si tari si se vad cusaturile. Una peste alta e genul de fosta muncitoare la APACA care a facut imprumut la C.A.R. ca sa-si puna silicoane si s-a reprofilat ca sa-si poata plati facturile si sa aiba din ce-si creste copiii. Rezultatul e ca nu stii daca sa-ti fie mila sau sila, dar faza cu "placerea si extazul" ies din discutie. Dupa ce am "vizitat-o", eu m-am dus sa ma imbat cugetand la cat de buna e viata mea comparativ cu a altora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geam Posted June 15, 2012 Author Share Posted June 15, 2012 Ce sa zic, mie mi s-a parut ok vizita la Cristina, garsoniera curanta si moderna, baia ok, ea a fost prietenoasa si s-a implicat, nu m-a grabit deloc, a prestat lucruri normale pentru o finalizare, adica oral si normal, repet cu implicare si din partea ei. Nici fizic mie nu mi s-a parut schiloada - gen bolnava, ci supla in limitele normalului. E bine totusi ca s-au prezentat doua experiente diferite pentru a putea cumpani mai bine cei care se simt atrasi de anuntul ei. Oricum eu nu o sa mai merg la ea, desi intentionasem sa revin, pentru ca nu mai are locatia ei, iar pe la hotel sau pe la cine stie ce garsoniere inchiriate cu ora nu am chef sa ma complic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 o cunosc si eu pe Cristina de ceva vreme si am chemat-o doar acasa (mai exact la un priete) de vreo 2 ori pentru ca la vremea respectiva lucra doar outcall. Fizic e OK, isi arata varsta (peste 40) in special la fata iar la corp este destul de bine intretinuta. Nu mi s-a parut deloc uscata ci are chiar corp frumos, bronzat la solar, fara celulita ceea ce gasesti mai rar la varsta ei, cur frumos, tzatze siliconate OK. Intr-adevar GFE destul de modest nu prea ai nici ce discuta cu ea intre numere si nici nu te prea inspira la FK. Prestati e Ok si ea si as evidentia oralul care e bun, neprotejat, cu lins de outze, anilingus executa binisor, iar finalizarea poate fi si orala. Normalul este mai slabutz, iar daca dimensiunea pulii nu-i convine se cam plange, in special in pozitia capra. Este curata, intotdeauna epilata bine. Vine cu diverse rochitze in care arata destul de bine. Tariful: 150 lei / ora de fiecare data 2 finalizari chiar daca am depasit ora si nu cere extra de taxi. O recomand celor care prefera genul MILF (are si o fata de 20 de ani deci se incadreaza perfect in categorie) si pin accent pe oral. Nu o recomand celor care pun pret pe GFE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaDaniel Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Cunostinta noastra comuna - Cristina - se advertizeaza mai noi pe simpatie (sub pseudonimul Carmen41) pentru relatie de lunga durata. Aviz amatorilor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts