Cristi Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 SUNT noua pe site, cauti ceva nou si deosebit, atunci faci alegerea perfecta, iti pot oferi oral adanc si normal in diferite pozitii, locatie Floreasca, 20 de ani, pasionala, in cautarea sexului adevarat, 13 iun, 11:00 0767676533 ( 0767.676.533 ) Pret: 100 lei Cu cinste ma prezint in fata onorabililor confrati cu urmatoarea descoperire....ma simt ca un mic Columb aici cu voi. Locatia: Ieri dupa o zi de sunat si tel inchis si inca o jumatate de neraspuns iata ma infiintat la locatia dsoarei din blocul Perla.... Fetita: Desi pozele sunt edificatoare, dupa ce mi a deschis si am intrat, cand a aparut dupa usa...m a luat un gol in stomac...o rara frumusete doar in bikinei, proaspat venita de la solar, nste sani adorabili de perfecti nr 2. 1/2 dar ce m au daramat....ochii de un albastru incredibil. Prestatia: Dupa o tigara si o vorba am trecut pe la dus...impec de curat cu prosop nou si dove si ne am reunit in alcoov dupa dusul ei. Am vrut k eu sa conduc ostilitatile si sa i miros si sarut trupul...superb. Am indraznit sa mi bag capul intre pulpe unde a ei psrk parca ma astepta caci mobilitatea cu care s au deschis picioarele a fost elocventa.gemetele si tresarire ei Plus mangaierile mi au dat satisfactia ca am reusit sa se simta bine. Am trecut apoi la un 69 cu acceptul degetelor mele in ambele grote ale placerii...nu am reusit sa mai rezist si am terminat in gurita ei...pe care nu m a lasat deloc s o sarut. Concluzii: A trebuit sa plec caci aveam intalnire, dupa ce am lasat pe o masuta sutica albastra, dar azi voi recupera o ora intreaga cu 150. M am gandit bine daca sa impartasesc aceasta experienta, spre a nu va napusti cum toti pe saraca dshoara (o iubesc deja !?) dar onoarea de ddc ist m a facut sa mi reprim aceste ganduri egoiste. Al vost' confrate Cristi...cam banal pseudo mi am ales.... [attach1][attach2][attach3][attach4][attach5] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelixfree Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Destul de ciudat. Am sunat azi si dupa un recital la telefon intr-o viteza barbara ii explic ca nu am inteles ce a spus si fara sa zica nimic inchide telefonul. Am sunat dupa dar tot il inchide. Cred ca e cam TAMPA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu2 Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 am vizitat-o si eu pe Catalina, in apartamentul de langa coaforul cu pac-pac de la Perla. am sentimente amestecate in legatura cu vizita. aparent nu tot ce incepe bine se si termina bine, ci uneori se termina cu gustul trist al mediocritatii si lipsei de interes. fata e frumusica (100% romanca), ochi albastri, piele neteda, o coafura french gen bob, dar care o prinde foarte bine, si un corp de nota 9,5 cel putin (zero grasime, tonifiata, sani nr 2 excelenti, solduri de femeie adevarata, picioare fantastice si mers leganat, e poezie sa o privesti mergand goala prin casa). am inceput cu un oral din partea mea pentru ea (o noua nota foarte mare pentru ca era proaspat spalata si epilata si mirosea exact asa cum trebuie jos), la care cred ca a avut orgasm (a juisat super abundent si am sesizat contractiile aferente), apoi am poftit-o cu botul ei in savarina mea (protejat, pt ca asa am vrut eu). Oralul a fost destul de grabit si a trebuit sa o tin de mana hotarat, ca sa scap de frecusul cu care isi propusese sa ma termine. La normal a zis ca nu ma incadrez in dimensiunile cu care poate ea sa faca sex si ca sigur o sa o doara, deci am ramas cu oralul cel banal, finalizat in prezervativ. Orice discutie am incercat sa leg cu ea inainte sau dupa episodul de "laba-si-buze" s-a lovit de raspunsuri monosilabice si de o lipsa totala a oricarui interes - mai putin interesul de a ma vedea pe mine carat de acolo. Am platit 100 Roni, nu am facut click si nu mai revin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts