Futuloiu Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 @azamantes2077, imediat sub titlu ai ceva taguri si un +, apesi pe + si vezi ce se intampla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiancarloFisichela02 Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 @futuloiu presupun ca doar creatorul topicului poate, ori este valabil si pentru restul, dar in varianta desktop, pe mobil mie nu mi apare niciun + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 @GiancarloFisichela02, atunci doar creatorul topicului si moderatorii, asta e. Dar nu te opreste nimeni sa postezi in topicul fetei ca ofera/presteaza si normal/anal neprotejat, for everybody to see 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted March 6, 2023 Administrators Share Posted March 6, 2023 In dimineata asta forumul a fost cazut - am atins capacitatea de stocare de la host. Am trimis la marele cos ceva back-up-uri mai vechi. Si asa, din fericire, we're back. Sorry for the inconvenience. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Name Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Ar fi cazul să extindem spațiul? ...creştem costurile nițeluş, ştiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted March 6, 2023 Administrators Share Posted March 6, 2023 37 minutes ago, Nick Name said: Ar fi cazul să extindem spațiul? ...creştem costurile nițeluş, ştiu. Vom vedea cu cat mai crestem spatiul ocupat pana in iunie. Incerc sa tinem costurile cat mai jos, ca e o perioada grea dpdv economic. Daca se ajunge la max-out din nou, o sa extindem, dar tare as vrea sa nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Name Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Fara sa stiu prea multe despre situatia actuala, cred ca ceva plugin de optimizat imagini ar fi util (sunt unele care fac optimizare la upload dar si la ce exista deja), daca nu exista deja - si atunci sugestia mea este in van. Pozele (aka screenshot-urile) ajung la dimensiuni impresionante, in ziele noastre (si cele dificile dpdv economic dar si in celelate) si nu prea avem tendinta de a urmari aspectele legate de spatiu de stocare disponibil decat in momentul in care tipa telefonul la noi ca nu mai are loc. Poate este util ce zic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted March 7, 2023 Administrators Share Posted March 7, 2023 Aparent e un cron job mizerabil care face backups. Si nu se odihneste. Face backup la backup, baga-mi-as ceva in norocul lui, face backups pana umple tot spatiul. Mi-a ajuns pentru azi. Bine ca am reusit sa restauram hardughia. Maine e o noua zi. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts