Jump to content

(V) LARISA, 27, 1.75, 55, 0730718977 Notariat Mall Vitan


TomaDaniel
 Share

Recommended Posts

In AT de azi apare urmatorul anunt care mi-a atras atentia:

 

LARISA, 27, 1.75, 55, te astept in dormitorul meu sa te rasfat cu un oral (cu fin.) nep. adanc, sarutari corporale, normal in cele mai incitante pozitii, sex intre sani. Imi place sa ofer dar si sa primesc. Placere, 200 L ora, 0730718977 ( 0730.718.977 ) Bucuresti

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]

 

Sunat, vorbit, lamurit.

Asezamantul de la Mall Vitan - notariat are o noua pensionara.

Oferta suna "bine" - in ton cu celelalte cumetre.

Cred ca o sa-l astept pe @papuasul - sa se duca el primul... 

post-308-150392344086_thumb.jpg

post-308-150392344087_thumb.jpg

post-308-150392344091_thumb.jpg

post-308-150392344092_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

iata ca am inaugurat si eu o donsoara...

locatia, langa notariat, mall vitan, curat, dotat, baie ok, ceva fire de par pe jos si un pic de umezeala, prosop uscat, papuci - 9

ea - tanara (nu stiu dar banuiesc 22 - 24 ani), ochi f frumosi, un nas cam mare, inalta 175 + tocuri, foarte bine la tocuri si in furou la "prezentare", de nota 10, fund fain, picioare lungi, frumusele, piele alba (fara origini), dar... niste tate nr 2, micute insa foarte lasate si storcite (mai bine ramanea cu vreun sutien...) pe mine m-au cam dat inapoi. curata, a facut dus inainte, intre si probabil dupa. nu m-a grabit deloc. asa ca 8-...

prestatie: convenim la tel 2nr/1h = 200ron, cu oral ne daca permite igiena...eu sunt batranel, burtos, dar nu am primit vreodata aluzii vis a vis de igiena...

la fata locului, au aparut prezul...(nu asa...) apoi nu CIM (logic, nu?, cam greu cu guma...) dar posibil pe sani sau pe corp (n-a fost cazul, nu ma duc sa stropesc fete ci sa ma simt bine...

FK mult, cu spor cu limbi pana la omulet... f OK 9 -10

oralul ok, diferite viteze, ajutat un pic de manuta, fara zone adiacente, dar oricum cu guma nu are haz 7-8

normal in diverse pozitii, da contre nu e cine stie ce, dar nu e lemn, participa, gafaie si icneste cam fals dar incearca sa te faca sa crezi ca esti bun...8-9

dupa o descarcare cu ea deasupra, m-a intrebat de un masaj, dar eu nu pt asta venisem, asa ca am trecut la nr 2, cu scularea orala fara prez de data asta (bravo!) si o gramada de pozitii, dar dupa ce am chinuit-o cam o ora (+dusuri, + 15 min prima finalizare, total cam 1,5h) am renuntat. ea s-a scuzat, dar nu era vina ei, al meu nu vroia sa termine si puteam s-o tin asa mult si bine, dar transpirasem la greu... deci normal 8

LA SFARSIT am incercat sa vad si cealalta faptura pt o revenire, dar mi-a zis ca e cu un client. (apropo la baie mergi cu incuviintare, caci nu trebuie sa te intalnesti cu alt client, de aia nu e 10 la locatie)

nu stiu, s-ar putea sa revin, poate nu (din cauza tatelor, si a prez... si a lipsei cim...)

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Am întâlnit-o pe Larisa în urmă cu câteva săptămâni.

Am sunat asa, intr-o doară, mai ales ca pozele imi atrăsăseră deja atenția și voiam sa văd despre ce e vorba.

 

Vocea senzuală de la telefon m-a convins să pornesc spre locul faptei - Mall Vitan - Notariat (locatie binecunoscută de unii, descoperită si de mine cu această ocazie).

 

Larisa este o tipă înaltă, subțirică și foarte atentă să te la nevoile clientului - nota 8. Chimia s-a petrecut instantaneu si am început întâlnirea printr-un FK prelungit timp în care ne-am si dezbrăcat reciproc. Tipa are un corp excelent cu un minus la sâni care sunt cam lăsați si stafidiți.

 

După dus, a început cu un oral neprotejat bun, cu atenție la împrejurimi, cu încercări de DT însă fără anilingus - 9,5. După mai multe poziții de oral a urmat finalizarea orală de mare angajament, cu priviri în ochi, cu răbdare până ce si ultima picătura a ajuns în gurița Larisei.

 

Partea a doua a debutat cu oral prelung bine facut urmat de normal cu implicare din partea ei si finalizare in balon.

 

Decartat 200 la început, la cerere, pentru o ora door to door.

 

Locatie - 9 (trebuie sa fii atent când ieși din cameră să nu te întâlnești cu alți clienți)

Aspect - 8 (minus pentru sâni)

Oral - 9,5

Normal - 9,5

 

Overall - prestație corectă. De revenit.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

  Domnilor !

  Sunat, programat intalnire ,facut cunostinta(Larisa se recomanda), locatia cred ca e bine cunoscuta Mall Vitan, vis-a-vis de pizzeria phd scara cu doamna notar .

  Larisa este satena, creola la ten, nasul un pic cam mare, ochi negri, un minus pentru sani care sunt lasati si moi dar de care m-am bucurat .

  Ostilitalile au inceput in felul urmator , oral neprotejat cu finalizare orala unde s-au simtit foarte mult dintisorii, runda a doua inceput tot cu oral, normal, anal in diferite pozitii. Ca si atitudine mi-a placut la normal si anal, este implicata maxim cu sarutari, dat ochii peste cap, gemete ce sa mai ma simteam mascul feroce desi nu e cazul la mine.

  Cu pula sculata fute orice prost !

Scuze!am uitat , HALATUL 200 ron  ! doua finalizari o ora si ceva [img alt=:D]http://ddcforum.com/Smileys/SoLoSMiLeYS1/cheesy.gif[/img]

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

@ marius: deci tu chiar ai facut anal cu ea?

Eu am vizitat-o pe la sfasitul lui iulie, cand tocmai incepuse sa dea anunturi si cu anal si mi-a zis ca este incepatoare si mai bine sa nu facem de la prima intalnire.

Avand in vedere ca era libera doar camera fara aer conditionat si era miezul unei zile caniculare am zis ca mai bine reportez vizita pentru cand se antreneaza la anal.

Faptura arata bine, inalta, nu e slim dar nici impanata. Din ce am reusit sa zaresc prin rochita sanii pareau cam lasati/atarnati, insa per total este clar "futabila".

Chiar asteptam sa scrie careva de ea ca a facut si anal. Poti sa dai mai multe amanunte despre anal te rog. Ambele numere ai prestat anal? A protestat? S-a pus in pozitii care sa iti permita o penetrare corespunzatoare sau altea chesti de genul asta?

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

@papuasul : da, am facut anal cu Larisa , am intrebat-o cum ii este mai usor , ea intinsa pe lateral si eu pe la spate (privesliste in oglida ) dupa care am incercat caprita si cow-girl fara comentarii chiar a lasat impresia ca isi dorea. Prima finalizare a fost orala dupa cum am scris , a doua finalizare mi-am facut de cap cu Larisa oral normal si anal . Succes Papuasul !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...