Administrators steroidu Posted May 25, 2012 Administrators Share Posted May 25, 2012 ORAL neprotejat cu finalizare, bruneta finuta, la mine vei avea parte de momente fierbinti, pline de pasiune, de discretie si intimitate maxima, 25 May 12:30 0755228966 ( 0755.228.966 ) Bucuresti Pret: 150L [attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5][attach=6] Am sunat la Andreea. Face Oral Neprotejat cu finalizare orala, Normal si Anal protejate, pentru 100 RON / fin sau 150 RON pentru o ora cu 2 fin, E de gasit intre 11AM - noaptea tarziu, si mai are o colega. Locatia e la intersectia dintre Nerva Traian x Pasajul Marasesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu2 Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Mi-au placut pozele, am sunat, m-am programat si am facut o scurta vizita la cuibul situat pe Nerva Traian, vis-a-vis de Max Bet. Locul e un fast fut schitat dupa manual si toate regulile artei. Apartamentul are 2 camere, din care o sufragerie - camera de asteptare si un laborator, plus o baie. Asternutul tinuse multe perechi de buci in carca, era sifonat ca dracu, si in camera erau vreo doua prosoape folosite. Am fost invitat sa iau si eu unul, am refuzat politicos. Fetele, in numar de doua, se intituleaza Cristina, respectiv Ramona. Niciuna nu e Andreea, care a disparut subit acum ceva timp, lasand in urma pozele, anuntul si numarul de telefon. Amandoua fetele sunt etnic incerte, Cristina ar fi un animal foarte bine - e inalta (1.77), are niste tate mari nr 4 , ochi frumosi, fatza atragatoare si un par negru stralucitor specific subcontinentului. Clar ai intoarce capul dupa ea pe strada. La aceste aspecte pozitive se adauga insa o doza importanta de "ce ma oftica ala, iti spun adevarat", "sa moara ciprian", samd, un colacel destul de evident pe solduri, plus o masea lipsa, care e evident absenta atunci cand zambeste. Ramona are cam 1.60, e uratzica la fatza, dar are un cur misto si sani nr 2 (parca, nu am apucat sa ma uit atent). Am intrat cu Cristina. Am facut doar oral protejat, si aici au intervenit doua surprize: una placuta, una ne. Aia placuta - fata poate sa ia pula in gat (nu ii face placere, dar daca o apesi corect pe cap nu protesteaza si si-o baga exact cum trebuie dincolo de omusor). A incercat ea sa ma fusareasca repede la laba, dar am preferat sa imi fac eu o laba cu capul ei. A avut vreo doua reflexe de gag, dar s-a stapanit. Partea dubioasa a fost ca a raspuns la telefon si la usa (!) in timp ce imi sugea pula. La telefon a ramas cu pula in gura si raspundea cumva ca si cum ar fi fost la masa (si asta m-a facut sa vreau si sa reusesc sa o inec copios in momentul respectiv), iar la usa s-a scuzat, a scos obiectul, a iesit cu un prosop pe ea si a invitat urmatorul musteriu in bucatarie la asteptare. Dupa inca 5 minute de supt (foarte bine) pula, a sunat inca un client, ceea ce a adus o dilema imensa preafrumoasei (auzind interfonul, s-a oprit putin din supt privind in gol, si era clar ca rotitele din cap incercau sa desluseasca unde pula mea sa il mai bage si pe al 4-lea client). I-a raspuns si astuia, cred ca l-a trimis un etaj mai sus sa se invarta pe acolo. Am finalizat in prezervativ, m-am spalat rapid (stergandu-ma cu servetele de bucatarie) si m-am tirat, ca sa eliberez rigul pentru urmatorul meci. Am platit 100 RON in avans (ceruti). Buna muie, frumusica tigancusa, dar nu revin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts