Jump to content

Pustoaica nou in domeniu Cuib Mosilor 0732994860 / 0724898073

Meganvale11
 Share

Recommended Posts

• steroidu changed the title to pustoiaca nou in domeniu Cuib Mosilor 0732994860
  • Root changed the title to Pustoiaca nou in domeniu Cuib Mosilor 0732994860
  • 2 weeks later...
  • Root changed the title to Pustoiaca nou in domeniu Cuib Mosilor 0732994860 / 0724898073

Mai pe scurt, fetele ăstea 2 fac sex neprotejat, nu le interesează consecințele, nici asupra lor nici asupra clienților. Mai se și distrează! Într-o conversație avută cu ele: nu vă e frică de HIV/SIDA că faceți neprotejat? Răspuns: Nu! Ți-o dau și ție! Înțelegeți voi ce vreți din asta.

• Sad 2

On 25.09.2022 at 20:41, Meganvale11 said:

Mai pe scurt, fetele ăstea 2 fac sex neprotejat, nu le interesează consecințele, nici asupra lor nici asupra clienților. Mai se și distrează! Într-o conversație avută cu ele: nu vă e frică de HIV/SIDA că faceți neprotejat? Răspuns: Nu! Ți-o dau și ție! Înțelegeți voi ce vreți din asta.

Bravo maestre. Multumim ca ne tii la curent.

Off topic: am avut ocazia sa stau de vorba de cateva ori cu contele de Monaco. Intr-o discutie despre industria farma/cancer/vaccin etc, mi-a spus ca medicina a evoluat atat de mult ca e mai usor de trait cu HIV decat cu diabet.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2

• Futuloiu changed the title to Pustoaica nou in domeniu Cuib Mosilor 0732994860 / 0724898073
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Confirm ca domnul sta cu ele in apartament , "domnul", am fost la dansele si m-am trezit cu el peste noi "ca ba hai odata iesi afara"

Nu stiu ce puteti spune, asta se intampla doar in Romania

O curiozitate am, cum e posibil ca aceste fete sa accepte sa o faca cu individul ala ? imi poate explica cineva schema ?

• Haha 1
  • Sad 1

Cu tot respectul.. Frati, schimbati hobby.. sexul nu e pt voi.. barbatul e cel mai futabil din trio! 😝

"aveti ocazia, asteptam domni, doamne, domnisoare, cupluri, grupuri"

Animalele? LGBTQ-ETC?

Cred sincer ca fantezia si noutatea ar trebui apreciate 😁, cel putin moral

• Confused 1
  • Sad 1

Peștele se asigura ca nu le fuți prea mult și eventual sa plătești pentru extra-uri .... fața spune totul 🤭🤭🤭

Avea filmulețe cu el pe tik-tok. Nu e el peștele. Peștele(protectorul) e altu. Ăsta e loverboy-ul ei. Oricum ar fii, trebuie chemat DSP-ul în cazul lor! BTS la liber!

• Haha 1

• 4 weeks later...

⛔⛔⛔⛔⛔⛔  BTS și ETC ...

Am fost doar sa vad ce este acolo...  Doar așa îți dai seama de starea  prostituției, prostituatelor în România 

• Thanks 1
  • Haha 1