Jump to content

(V) Blonda ANDREEA - 0765860498 Calea Vacaresti


I_am_Weasel
 Share

Recommended Posts

ANDREEA, am revenit cu mai multa experienta in arta sexului, ador ceea ce fac, pasionala si usor perversa, stiu sa fac si dragoste si sex, fara fite si inhibitii, experienta cu mine va fi unica, poze reale, Palatul Copiilor; 0765860498 ( 0765.860.498 )

 

Ehhe... o lunga perioada, iaca-ta-ma-s ca ma intorc cu noi recenzii...

 

Cum oricine poate merge la o singura domnisoara... eu ca sa fiu mai cu mot am zis sa vizitez 2 consecutiv - spre norocul meu ambele experiente fiind mai mult decat placute.

Mai pe seara dupa ce ma intorc de la sala urmeaza si receniza celei de-a 2a vizita pe thradul cu pricina.

 

Am asteptat o zi sa fac review-urile pentru ca am constatat ca extazierea post-coital ma face sa fiu cumva partinitor si sa-mi pierd din obiectivitate. Am facut cateva reeview-uri in trecut pe care revizionandu-le am concluzionat ca am fost mai laudativ decat ar fi fost cazul.

 

Prima dintre cele 2 domnisoare a fost Andreea pe care o ochisem de cand activa pe Mosilor dar reviw-urile de atunci m-au tinut departe...

Sunat, gasit o domnisoara foartee amabila si rabdatoare in a-mi oferi detalii... lasand o umbra de indoiala asupra oralului neprotejat, dar in cele din urma, pusa in fata unui raspuns clar a marturisit inca de la telefon ca NU face... Am facut o programare care, cu noroc a fost si respectata (de ce cu noroc? revin si la asta)...

 

Aspect:

Ajuns la locatie sunt intampinat de o domnisoara inaltuta, bruneta, "carnoasa" dar intr-un mod bun... genul pe care in adolescenta il clasificam ca "placere carnala"... Ca sa raspund eventualelor intrebari: Da, sunt convins ca are gene de conationala care insa nu se reflecta deloc in comportament. M-a asteptat imbracata ca in cele mai recente poze mai putin "ciorapii" negrii.

 

Locatie: in Zona Palatul copiilor intr-un bloc de pe Calea Vacaresti.

 

Prestatie: Oral Protejat (mare -), normal in diferite pozitii.

 

Tarif: 100/ fin; 150/h - 2 fin

 

OK... ajuns in locatie imi incep clasicul interogatoriu clarificator de oferta. Domnisoara raspunde calm, cu o atitudine foarte prietenoasa si degajata. Mai o gluma, mai un compliment (din partea ei) care au detensionat total atmosfera.

 

Inceput cu un oral protejat pe care nu il pot clasifica... ca deh, e protejat. Totusi, si-a facut treaba si l-a ridicat pe-ala micu' care oricum era incantat de aspectul vizual... Trecut la normal unde, intr-adevar scoate tot felul de "pornoisme" pe gura... Avand in vedere atmosfera amuzanta si faptul ca auzisem ca ar folosi astfel de tactici nu am putut sa nu exclam asemenea epicului Mo in cearta cu semnul de stop: "Te repeti, te repeti, te repeti".. Oricum, are ceva talent la asta asa ca a fost o aditie binevenita. Finalizarea- evident in prezervativ.

 

Intre partide am discutat tot felul de chestii... Mi-a povestit cum e viata de expat in capitalele Europei. (a lucrat afara o perioada)... cum a suferit din cauza dragostei neimpartasite, istoria intrarii ei in domeniu... Chestii din astea. II place sa vorbeasca... chiar e f deschisa. E clar ca nu o face la trecerea timpului, totusi, aveti grija ca tinde sa se intinda la vorba si povesti...

 

 

Fiind atmosfera relaxata si vazand telefonul ca vibreaza i-am zis sa raspunda... A tinut un biet client sa astepte vreo 20 de min (ergo - norocul de mai sus). I-am explicat ca nu e o practica OK si ca o sa se aleaga cu o reputatie nefavorabila... respectarea programarilor + OWO clar ar duce-o la 200 RON.

 

Al 2lea numar l-am dat in fuga ca mi se facuse mila mie de bietul baiat care astepta afara. Tot cu gemete si procosenii spuse in ureche... Cu toate ca erau fals au fost: Highly appreciated! PSE cel putin decent. Finalizat in prezervativ, imbracat in timp ce fata isi facea dus... si plecat incantat de o exprienta pe car as putea-o numi - reconformtanta.

 

In concluzie:

Plusuri: Aspect, atitudine, comportament, curatenie (insist pe asta pt ca am avut niste experiente "dezordonate" care m-au facut sa vad cu ochi noi si acest aspect)

Minusuri: Oralul e protejat - NU E BINE!!!, neatentie la programari.

 

O recomand cel putin pentru o finalizare... Daca isi rezolva minusurile clar intra in top 10-ul personal si clar o voi revizita Fara OWO - cu siguranta nu.

 

[attach1] [attach2] [attach3] [attach4]

post-524-150392341696_thumb.jpg

post-524-150392341697_thumb.jpg

post-524-150392341699_thumb.jpg

post-524-1503923417_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

@I_am_Weasel Locatia este pe Calea Vacaresti,al doilea bloc pe dreapta dupa intersectia cu bd. Tineretului in dreptul pasajului care se construieste si nu se mai termina? Apartament la parter, cu mai multe camere, si un hol lung?

Link to comment
Share on other sites

@Baldovin: Nu stiu daca este OK sa dam detalii atat de specifice despre locatie.. ca deh, siguranta fetelor... Dar in principiu DA... acolo este.

Link to comment
Share on other sites

Hello,

 

I was there this afternoon unfortunatly and i will not recommand you to go there if you don't want to loose 100 ron for nothing.

when i called her everything was ok, she told me that is possible to have oral neprotejat but for this we must speak face to face.

When i arrived there Andreea opened the door, she introduced me an other girl Cristina. This one was naked and i didn't choose her, i decided to stay with Andreea. First chez asked me the money then she started to story me her life, that before she was working in France in Paris and Rouen in the streets  :o

Well, i didn't have time to ask her to make me an oral neprotejat because she put the condom very fast and told me that she never do oral without condom, anyway after what she told me about working in the streets it was better like this.

So she sucks me few minutes probably one or two minutes helping with her hand  ??? then she came on me and i finish in an other position.

She asked me few times to come, i realised very fast what fucking plan i went.

 

Oral : 0

GFE : 0

Body : 6

 

I think that i stayed there about 15 minutes, there are enough good plans on the market not to loose time and money in this kind of shit.

I don't recommend you to go there.

 

Cheers  8)

 

@I_am_Weasel Locatia este pe Calea Vacaresti,al doilea bloc pe dreapta dupa intersectia cu bd. Tineretului in dreptul pasajului care se construieste si nu se mai termina? Apartament la parter, cu mai multe camere, si un hol lung?

 

Da asta este 100% dar nu recommand.

E naspa ...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...