Jump to content

(V) Doamna casatorita 30 Iancului 0723424793


gerontosaurusRex
 Share

Recommended Posts

Anunt din AT online.

Doamna casatorita, stilata, experimentata, cadru intim, discretie, ofer companie de calitate domnilor generosi. Puteti suna zilnic intre orele 09-22 inclusiv weekend. Tel.: 0722966960 ( 0722.966.960 )

Sunat, vorbit, aflat:

La telefon o voce placuta si foarte amabila.

Nu a vrut sa se prezinte, are 30 de ani, este satena, 170/55, locatie Paiata Iancului, ofera oral ne cu fin pe corp, normal pro, 100 lei ora, anal +50 leuti, orar 9 - 22 cu programare cu o ora inainte.

Locuieste impreuna cu sotul care sta in camera alaturata pe timpul desfasurarii ostilitatilor.

Am fost insistent asigurat ca nu ne deranjeaza cu absolut nimic sotul, ca este foarte multa intimitate si discretie.

Cum pula mea sa fie intimitate cand stiu ca barba'su este in camera de alaturi, ori eu m-am dilit ori ea, ziceti si voi.

Am primit asigurari ca poza este cat se poate de reala.

post-17-150392339997.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Salutare,

Rex, nu pot fi decat 2 posibilitati : ori "sotul" este pestele, ori este o familie peste care criza a lovit rau si singura solutie este asta. Eu am mai auzit astfel de cazuri.

Oricum mie mi se pare "kinky" sa i-o tragi cu sotul in camera alaturata. Dar daca devine brusc gelos, si-ti fute una dupa ceafa cu vreo scandura ??  :o

Merita incercat.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

  Curios fiind din fire mi-am calcat pe inima si am zis ca plm hai sa incerc si la aceasta domnita; La tel nu a mentionat nimic de sot doar m-a ghidat cum sa ajung la ea. La fata locului imi zice '' Stai ca vine sotul sa te ia'' , deja se cam taiasa macaroana, dar ...am mers mai departe......in sfarsit vine sotul, s-a prezentat etc ... hai la locatie.

Acolo primirea destul de ciudata am discutat conditiile de fata cu duduia, i-am marcat dinerosul 100 de buci pentru o ora cate finalizari de tine cucu; dupa care el s-a retras in bucatarie (mai bine zis in mormant ca nu am auzit nimic pana la plecare).

Despre ea ce pot sa zic poza este reala, comunicativa, stie sa faca ambianta; muzica eleganta, plasma cu un film porno ..asa de background relativ ok.

Dupa dusul de rigoare (prosop curat, gel de dus tot tacamul) baia ingrijita dar cu un stil de pe vremea impuscatului, sa trecem la impuscaturi. Oral de nota 10 cu felicitari, nici maduva nu  a mai ramas in mine...eleganta si rafinament. Dupa vreo 10 min de extaz ...zic sa trec si la artileria grea; cand surpriza  :o pasarica era umeda si zemoasa fara pic de neplaceri(mirosuri etc). A venit peste mine mi-a bagat un sfarc in gura in timpul asta gigel a intrat ca un spartan si da-i tata ..si dai ...miscari de nota 8 as putea zice dar ce mi-a placut fata era in extaz...gemet peste gemet ...ce mai tot tacamul ... finalul ok terminat in cauciuc cu o mare placere.

Fuga la dus ....etc.. spre uimirea mea gigel nu vroia sa se culce asa ca nu am stat pe  ganduri si am trecut la actul 2 .... Julieta a inceput sa dea un recital la microfon cu aceeasi energie in timp ce eu o lindicaiam ...:D. Dupa cateva minute am trecut iar la impuscaturi in diferite pozitii pana am zlobozit ca un rege in pasarica aceea zemoasa ....

Per total ii dau nota 8,5  tinand cont de calitate,pret si ce a mai fost inclus si cu siguranta o sa revin.

Link to comment
Share on other sites

Acu' nu's ce sa zic, da' am avut o experianta similara, cu ani in urma, undeva pe la Bucur Obor. Zona e apropiata, o/or fi aceeasi? Daca ma iau dupa tehnica doamnei, nu prea, era frigida rau pe atunci, da' poate ma insel eu si vorbim de un cuplu diferit. Oricum e destul de kinky sa stii ca o futi pe nevasta unuia cu respectivul, mai mult sau mai putin, de fata  8)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Am sunat astazi la numarul 0723424793 ( 0723.424.793 ) si a raspuns ea (acest anunt face referire la compania in cuplu). Mai au un anunt cu numarul 0722966960 ( 0722.966.960 ) in care doamna isi prezinta serviciile singura.

Tarifele actualizate sunt:

150 RON/h ea sex oral+normal

200 RON/h cuplu sex oral si normal

300 RON cuplu sex oral normal + anal si se poate sta 2 h

Din pacate nu am retinut cat cere extra pentru anal numai cu ea.

Pentru mine unul suna tentant datorita locatiei si le voi face o vizita in curand. A mai fost vreun coleg sa ofere ceva detalii?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Salutare,

Am fost zilele trecute la aceasta dameza si relatez urmatoarele :

Locatia este undeva pe Vatra Luminoasa vis a-vis de cimitir intr-un bloc de garsoniere. Este o garsoniera micuta, mobilata in stil comunist, baia la fel dar foarte curata. Prosop curat dar destul de micut, un singur gel de dus.

Prestatia : am fost indrumat telefonic catre locatie, am urcat si mi-a deschis o doamna blonda tunsa scurt cu tenul alb ( deschis ) intr-o rochita rosie cu niste sandale cu toc tot rosii. Doamna este diferita de ce este pe piata. Este educata, vorbeste frumos si as putea spune ca este chiar frumusica. La corp nu este fotomodel ! Are carnita pe ea atat cat sa ai pe ce pune mana. Dupa ce am fost la baie, am inceput cu un 69 nepr, nimic special dar destul de bine facut, fara DT sau incercari de DT. Dupa care am urcat-o pe mine si am inceput sa facem dragoste, nu sex. Tipa se misca bine si ii place foarte mult!!!  A gemut real fara artificii si era aproape sa aiba si orgasm, dar din pacate eu eram destul de nefutut si nu a durat mai mult de 5 minute. Inaite de a se urca pe mine a dat cu niste lubrifiant.

Concluzie : recomand celor care nu vor sex cu artificii cu DT,  cu batut pula pe fata, etc. Nu am intrebat de CIM sau COF sau altele. Data viitoare intreb si revin.

Halatul a fost 150 lei pt o ora . Dupa ce am terminat m-a intrebat usor dezmagita de ce plec ca mai e timp pentru inca o tura. Din pacate ma grabeam si nu puteam sta.

Parerea mea este ca pretul este ok pentru serviciile prestate si conditiile din locatie. Eu o sa ma mai duc saptamana viitoare si revin dupa aceea.

Ciocan tare va urez !!!

Link to comment
Share on other sites

Am incercat un pic si parca nu a vrut. Nici nu am insistat si nici nu am intrebat-o.

Incerc sa mai dau o fuga saptamana asta si o sa revin cu detalii suplimentare.

 

Salutare

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@redeagle222, te rog sa imi cofirmi daca este ea in pozele urmatoare.

Pozele sunt din perioada martie noiembrie 2012.

 

Ea se jura ca sunt ale ei.

Asa este?

Merci, Rex.

post-17-150392358868.jpg  post-17-150392358871.jpg

post-17-150392358869.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut Rex,

Da, confirm, pozele sunt reale. In prima poza are in picioare sandalele rosii de care spuneam in alt post.

Am mai fost saptamana trecuta o tura pe la ea si aceleasi conditii. Am abordat-o intr-un misionar de data asta. Ca si noutate, nu accepta FK. In rest la fel : curata, politicoasa, vrea sa fie pe plac si ii si place actiunea.

O zi buna va doresc

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Confirm si eu veridicitatea pozelor, si cam toate ce s-a spus despre ea aici.

Garsoniera 80-ista din Vatra Luminoasa, doamna educata, stilata, vorbeste frumos, oral bun, la normal iti lasa cel putin impreisia ca se simte si ea bine. Nu mi s-a parut ca ar fi fost urma de sot sau altcineva pe acolo.

Oral, normal, GFE destul de ridicat, nu FK, totul in 150ron/h.

Numai un lucru nu corespunde realitatii: la telefon mi-a spus ca are 35 ani, la fata locului mi s-a parut ca ar avea in jur de 40-45. Totusi, reprezinta o oferta desul de buna.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pentru ca era de mult pe lista mea de must do, am catadicsit sa vad despre ce e vorba! Si va spun cu mana pe inima ca nu-mi pare rau:

Abordarea telefonica a fost facila, rapida, placuta: expus punctul de vedere de ambele parti, civilizat, corect, fara graba, stabilit detaliile si coordonatele. Maturitatea s-a tradat in sens pozitiv inca de aici!

Locatia si telefonul - conform postarilor de mai sus, Vatra Luminoasa, loc de parcare mai mult decat suficient, usor de ajuns, bloc comunist, garsoniera comunista, mobila comunista. Deci o locatie cinstita, curata, cu accente retro - nostalgie pentru cei de varsta mea!!!! - curata, apa calda, papuci, prosop curat, geluri si sapun, pot acorda un 8 - pentru retro. Alt telefon: 0723424793 ( 0723.424.793 ).

Doamna cu pricina: pozele cred ca sunt ale ei, insa mai vechi, pentru ca eu am vizitat o persoana pe gustul meu, adica o doamna de 30-35 ani, 165 fara incaltari, maxim 50kg, tunsa foarte scurt, blonda cu pete de dalmatian(pe par), foarte calma, parca timida, tacuta, sfioasa, imbracata decent, fara absolut nici o tenta de obscen, sexi, ostentativ. Pot sa acord un 8 cinstit.

Am stat de vorba inca odata despre optiuni, si mi-a fost confirmat: oral neprotejat, normal si anal protejat, o ora, 150 de lei. Variante: cu sotul, cu sotul si o prietena, deci o gama variata de jocuri, interesante zic eu....

Am confirmat o ora cu all inclusive, am platit cotizatia si am trecut la fazele de pregatire, respectiv dusurile, dupa care ne-am adunat in pat, unde am luat-o pe doamna gospodareste, trecand pe rand prin: oral neprotejat, zone limitrofe periate constiincios, incercari hotarate de deep, cateva reusite, insistenta iesita din comun pe oral(trebuie luata cu forta din instrument pentru alta optiune!), 69 frumos - are o pasarica care nu-i face de rusine frumusetea corpului in ansamblul sau - dupa care am intrat intr-un on top apasat, constiincios, in care am si finalizat.

A urmat dusul, pauza in care am intrat in detaliile celorlalte oferte(care mie imi zgandara foarte tare neuronii), am aflat ca e din Iasi, dupa care m-am trezit intr-un oral la fel de apasat, care m-a adus in pozitia de lucru, asa ca am putut incerca si varianta 3 - analul - care a fost tot atat de placuta ca si tot ceea ce am experimentat anterior.

Pot sa notez cu un 9 ca medie, din care scad cu multa indulgenta 1 punct(ar trebui sa scad mai mult, pentru ca eu tin mult la asta) pentru lipsa hotarata de FK si digitatie in gauri. Deci un 8, langa un GFE de 7.

Vreau sa subliniez ca intalnirea cu doamna este una de repetat, pentru ca are un raport calitate/pret foarte bun, sunt convins ca o sa mai trec pe la ea(pe la ei!) si va recomand cu caldura si voua aceasta experienta placuta!

P.S. Pentru cei timizi sau speriati de a 3-a persoana, vreau sa subliniez ca respectivul nu apare decat la cererea dumneavoastra expresa, si doar dupa ce doamna se asigura ca stiti despre ce e vorba! Am verificat personal si am constatat ca suntem singuri in locatie, si dupa ce ne-am cunoscut mai bine, mai ca imi parea rau ca nu am solicitat si prezenta sotului!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest blackman

Avand chef de o matura si cum era a doua pe lista (Ika nu raspundea la telefon, ramane pentru alta data), m-am programat cu 30 minute inainte de a o vizita.

Locatia, asa cum este descrisa si mai sus, o garsoniera veche, insa curata. Punct in minus pentru ca la baie era doar un sapun solid foarte abraziv, gelul de dus era deja terminat si neinlocuit.

Pompierul a fost foarte generos cu varsta doamnei, arata ok ce-i drept, insa anii se vad, si sunt mai mult de 4 decade trecute peste ea.

Este mai slabuta fata de pozele puse aici, cca 170 inaltime si vreo 55 kg. Sanii micuti, insa nimeni nu a amintit pana acum de sfarcurile doamnei, pur si simplu zici ca sunt niste tetine supradimensionate, numai bune pentru un adult pervers. Am lins si supt la sfarcurile astea excitante, atat pentru mine cat si pentru ea, dupa modul cum gemea.

A urmat apoi randul doamnei sa treaca la aparate, cu un oral sarguincios, cu limbi pe oua, cu lins de sus pana jos. Nu poate face DT, insa apreciez oralul ca fiind unul peste medie, mai ales pentru ca doamna insista si nu se plictiseste de supt dupa 2 minute. Incet ne-am asezat intr-un 69 pe lateral, delectandu-ma si eu cu pizdulicea ei cu coafura de anii 90. Dupa un orgasm foarte frumos trait de ea, am lasat-o sa ma termine la oral, fara sa-mi dau seama ca nu face CIM, asa ca toti copii au ajuns pe abdomenul meu (e drept ca nu am intrebat-o la inceput).

Fiind presat de timp nu am ramas pentru partea a doua, insa am pus-o in "to do list' pentru explorare mai amanuntita data viitoare.

Am platit 150 lei la inceput, la cererea ei. Am stat cca 45 min, cu tot cele 2 dusuri de inceput si sfarsit.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Domnilor, a mai vizitat cineva aceasta doamna recent?

Anunturi pe AT vad ca are insa as vrea sa stiu daca lucrurile sunt ca in 2013 sau s-au schimbat in rau?

Cu stima,

K

Link to comment
Share on other sites

Am fost eu acum cateva luni, am sperat la un trio cu sotul, n-a fost sa fie din motive de neanuntare prealabila, desi domnul a fost prezent in bucatarie....nu e nimic nou, cat despre mai bine sau mai rau, fata de asteptarile mele de a fi mai <calda> avand in vedere ca ne cunosteam, zic ca a fost mai rau!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Salutare,

In ultima perioada ( 3-4 luni )  am mai trecut de cateva ori pe la doamna. De 2 ori a fost si cu participarea sotului.

Intalnirea a decurs normal, fara artificii sau ceva deosebit. Atmosfera a fost relaxata, au inceput ei doi eu jucandu-ma cu ei in timpul actului sexual propriu zis. Ne-am mai schimbat, eu la normal sotul la oral, apoi invers s.a.m.d. De fiecare data el a terminat destul de repede ( 4-5 minute ) . O data in pasarica doamnei facand-o umeda si gustoasa  si altadata pe burta ei. Dupa care am continuat eu la normal timp de inca 20 minute.

Halatul a fost 200, iar pe ceas nu s-a uitat nimeni. Oricum mai mult de o ora nu a durat.

Din punctul meu de vedere este de revenit cand bugetul permite, atmosfera fiind super OK.

Ciocane tari sa aveti !

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
  • Futuloiu changed the title to (V) Doamna casatorita 30 Iancului 0722966960
  • Futuloiu changed the title to (V) Doamna casatorita 30 Iancului 0723424793

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...