Jump to content

(V) Elena, Calea Victoriei, 0730304350


TomaDaniel
 Share

Recommended Posts

Din ciclul "Inca un bordel, alti 200 lei fututi" v-o prezint astazi pe Elena.

 

Se advertizeaza cu anunturi de genul acesta:

 

"SATISFACTIE TOTALA, MASAJ PROFESIONAL DE RELAXARE, BODY MASAJ, MASAJ EROTIC SI COMPANIE INTIMA, TOTUL FARA GRABA TIMP DE O ORA. Escorta telefon: 0730304350 ( 0730.304.350 )"

 

Locatia: blocul de langa ministerul chimiei, ala cu statuie in fata, unde presta inainte "Ana deosebita", numai ca undeva in scara din dreapta nu din stanga. Apartament de 3 camere curat, cu 2 laboratoare, living comun cu bucatarie americana despartita de o perdea, baie igienica, teancuri de prosoape curate, papuci de unica folosinta, etc. Locatia ar putea obtine avizul sanepidului fara probleme. La telefon zice ca presteaza singura, dar nu e adevarat. Se mai auzea cineva fosnind pe acolo, dar nu s-a oferit sa ne faca cunostinta.

 

Fata: cca 35 de ani, cca 160 cm, cca 50 kg. Tzatze mari, rotunde. Multe tatuaje. Impanata fara sa fie grasa. Un fel de Iolanda/aka Nicoleta Hyperion, dar fara tehnica ei.

 

Prestatia: nu e vorba de nici un fel de masaj. Daca insisti ca capeti asa ceva iti dai seama repede ca fata n-are nici o treaba. E vorba de 2 finalizari intr-o ora, oral+normal. Oralul poate fi si ne, insa fara CIM/COF, doar COB. Nimic memorabil, genul de prestatie pe care o uiti pana iesi din nou in strada. La scorurile de pe piata probabil ca un pret cinstit ar fi 150 ron. Diferenta pana la 200 e din cauza ca e pe Calea Victoriei... :)

 

Concluzie: nu e tzeapa, e bordel! :)

 

[attach=1][attach=2][attach=3]

 

post-308-150392339317_thumb.jpg

post-308-150392339318_thumb.jpg

post-308-150392339319_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Cateva lamuriri: tipa a activat, cred ca sub acelasi nume, in locatia de la Arcul de Triumf, unde a fost colega cu Maria: http://www.ddcforum.com/index.php/topic,12878.msg71602.html#msg71602 si cu o blonda fitoasa.

A fost putin timp in locatia aia. Am fost, ca mi-e la foarte indemana locatia asta, imediat ce aparuse acolo.

Nu CIM si destul de "impanata" pentru gusturile mele. Acum s-a mutat in aceasta locatie, etaj 4 parca, descrisa de Toma.

In locatie este cu Maria - fosta la Arc. Maria are doua numere de telefon, cel din topicul de la Arc si un numar nou, parca si nume nou - 0737541629 ( 0737.541.629 ).

Nici ea nu accepta CIM, desi blackman in recenzie, zice ca se poate si CIM. Din recenzia lui rezulta ca n-a avut parte. Cu mine nu a vrut cand era la Arc si din acest motiv nici nu am ramas.

Pretul in locatia noua s-a indexat la 200 lei ora. Din felul in care prezinta oferta, cel putin mie, nu lasa sa se inteleaga ca ar fi si o varianta la un numar. Am intrebat-o si a dat din colt in colt, poate si pentru ca stia ca dincolo nu am ramas.

Nu se prezinta intre ele fetele, lucru care m-a "fortat" sa fac doua vizite separate in cuib.

Pozele - cum a zis si black - facute de un mare fotograf ambelor. La Elena diferenta este mare intre poze si realitate (sincer, ma mai intreb daca sunt reale sau macar recente). La Maria, daca o privesti din aceleasi unghiuri ca si fotograful, gasesti ceva asemanari. :)

O mentiune despre locatie: este super-curatenie, cum a remarcat si Toma. Si locatia de la Arc este tot asa. Bile albe pentru ele

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

azi am bifat si eu la Elena ...linga teatru Art , vis-a-vis intrare gang prima usa stinga interfon etc etc ...intrat , apart ok ...baie stinga, laborator inainte pat mijloc, tv , draperie etc ...femeia nu e rea, arata bine la 35 de cotirlani , educata, maritata, zimbareata, placuta , veterana in meserie dar nimic deosebit ...pt mine a fost oral natural, slab, normal tot ce am cerut, multe pozitii dar nu am avut declikul necesar sa termin in forta pt ca este putin uzata , larguta  dar geme frumos, nu ostentativ, are 2 copii....in fine , daca insisti te alegi cu un anal care poate te multumeste ca ai decartat 200 de chintale , un anus strimt, trebuie lubrefiat dar merita ...baie ok, tot ce doresti, igiena la ea acasa, prosoape noi noute mari, liniste dar am simtit prezenta altei persoane desi a insistat ca e singura ...pozele reale dar profi, mascate, na, maritata si de familie buna ...recomand pt purii, nu cirlani, armasari....bafta...cind am timp va mai scriu despre citeva pizdulici ...sa fiti sanatosi....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...